Гримиране - идеи и техники (Тема №71)

• 55 832
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
Wind, прекрaсен грим. Много, много ми хaресa. Heart Eyes Обожaвaм тaкивa цветове.

# 526
Прекрасен грим. И много красиви очи. Аз разлика в очите не видях Simple Smile Нито пък чак толкова паднали клепачи.
Блестящите сенки си ги сложила във вътрешните ъгли, а във външните са матови, нали?

# 527
Уинд, очите са красиви като винаги, но гримът не. Дължи се на вида и качеството на сенките според мен, но някак също липсва баланс.
Палитрата всъщност е ужасна. Joy Нищо де, случват се такива работи.  На мен сега ми идва една пудра на Too Faced да я разсипя по дъжда, а целият свят я хвали.

# 528
Палитрата се казва Double entendre и според мен е красива, както и гримът на Уинд. Според мен си се справила чудесно и много ти отиват тези цветове, не виждам и разлика в очната линия на двете очи, което теб явно без основание те притеснява.

# 529
  • В полите на Пирин планина
И на мен много ми харесва грима на Wind. Не виждам някаква фрапираща разлика в очите. И на мен едното око ми е леко по-затворено, но това само аз си го виждам. Нося лещи и се гримирам с тях на малко огледалце. Когато съм с очила също с него, но от доста по-близко, заради високия диоптър късогледство.

# 530
я кажете запчетвате ли коректора с нещо, ако имате бръчици под и около очите и ако да с какво. Аз се мъча от известно време да се преборя с различни пудри, но стои като стафида под очите. Коректора ми е на римел с озаряващ ефект, добре е, но има нужда от запечатване, имам бананени пудри, на аура свободната, на есенс с блестящите частички, еми под очите е трагедия.

# 531
Аз имам мимически и запечатвам с прасковената прахообразна на Too Faced и стои добре

# 532
  • някъде под слънцето...
Не се харесвам със запечатване
Използвам

BB кремове за контур
или озаряваща грижа.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 09:50 от sl

# 533
Не се харедвам със запечатване
Използвам

Това звучи обещаващо, онлайн от къде може да се закупи. Че съм далече от всякакви сефори и прочие столични магазини.

# 534
Отскоро започнах да вилнея с грима и има много да уча. В този ред на мисли има ли вариант в който един коректор да изглежда добре върху един крем и същия този коректор да седи сякаш е най-долнопробното нещо на света нанесен след друг крем (става въпрос за под окото)? Разбира се изчаквам поне 20на мин след нанасяне на крема, преди да пристъпя към коректора.

Аз запечатвам с термална вода целия грим - не оставя следи по дрехите след впръскване на тернална вода, без нея остава от пудрата (примерно).

# 535
Wind, страхотна си! Уникални очи, гримът също много ми харесва.
(Ама какво не й харесваш на палитрата, супер е. Сигурно и тя си има чалъм на ползване Grinning )

Amoraia, случвало ми се е и на мен. Явно не всеки коректор се сработва с всеки крем. Приложим е принципа проба-грешка - опитваш различни комбинации крем+коректор и набелязваш най-успешната.

Както и да запечатам коректора, следобед винаги е изчезнал при мен. Все още имам само фини линии, които обаче започват да стават по-видими (или поне на мен така ми се вижда).

# 536
Wind, почти не си личи разликата в клепача. При мен е доста по-изразителна сякаш. Макар че, чини ми се, точно с това по-дръпнатото око виждам даже по-добре, отколкото с другото.
И гримът ти е станал много добре.

Аз да питам нещо за околоочната зона. Какъв коректор и озарител да ползвам в тази област, аджеба, без отблизо да изглеждам като ТО? Бях си взела един течен коректор на Ейвън за околоочието, обаче много трудно го разнасям с пръсти или четка и става голям кекс. После всяка бръчица ми се очертава така, че ...отдалеч иди-доди докарвам го свежарка, но от близо...се получава някак стряскащо.

# 537
Хър Пробвала ли си да нанасяш коректор с влажен бюти блендер? При мен се оказа, че само по този начин ми харесва как изглежда коректора, иначе все ми се струва, че се впива в невидими линии и бръчки и ме състарява. Много рядко нося коректор, само когато съм много недоспала, смесвам го с 1-2 капчици течен хайлайтър и го нанасям с влажен бюти блендер.

# 538
Аз запечатвам съвсем леко коректора със свободна пудра, любима ми е прасковената на Too faced. Просто каквото остане на четката от разнасянето по лицето, минавам леко под очите.

# 539
Момичета , моля, препоръчайте ми ББ крем . Кожата ми е смесена към мазна в Т-зоната , на 30+ съм. Търся естествена визия. Дoсега съм ползвала Real cover на Миша , но ми се искаше да сменя. Нямам претенции за ценови диапазон.

Общи условия

Активация на акаунт