Гримиране - идеи и техники (Тема №71)

• 55 837
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
Аз и на двете очи имам астигматизъм. Е, не съм сляпа, но пък едното ми е с по-паднал клепач от другото, та ако не съм нещо в кондиция, ми става малко разногледа очната линия.
След като ходих и на професионален гримьор обаче, установих, че явно тренинга все пак си казва думата, защото не очаквах гримьорът да се затрудни с това повече от мен. Та тиксо ли не ми лепи, та с тоалетно мляко ли не ме три, чак ми идеше в един момент да кажа: Дай на мене, дай на мене Simple Smile))

# 511
  • София
Аз себе си имах предвид , че аз съм почти сляпа с едното око. 😂

# 512
  • София
Да, да. Защото и аз имам астигматизъм, но явно не съм се разгърнала в пълния му потенциал все още 😆

# 513
Аз също, лявото ми око вижда само силуети. Безкрайно трудно ми е да докарам еднакви и двете очи.

# 514
  • София
Скрит текст:
Много сме с астигматизъм, чак съм изненадана! Явно има различни прояви. При мен няма проблем с гримирането, но не коригирам астигматизма, защото хората рязко се скъсяват и загрозяват, когато сложа очила Wink

# 515
  • София
Аз имам очила , но на едното диоптърът е 3.80 а на другото няма нищо.
Т.е., едното ми око е мързеливо и дори очилата не помагат , тъй като едното винаги е отворено и ще помага на “изостаналото”  😂
И забелязвам , че клепачът на който имам астигматизъм е паднал , а другия не Sad

Това много пречи на гримирането , поне за мен .
Сдобих се с палитра на Colourpop, напомнете ми , повече да не се водя по снимки в нета , защото на живо няма нищо общо с цветовете в нета.
Яд ме е много , това е най-лошата поръчка , яд ме е , че дадох пари за тази палитра 😒

# 516
И аз съм с астигматизъм на едното око плюс много диоптри. Винаги си удрям четките в огледалото и обожавам късите дръжки по тази причина.

# 517
Сайтът на Колърпоп действително е супер зле откъм реално представяне на цветовете. Гледат се видеа и суочове. Особено пък на червилата, щото очевидно аз и някои влогърки имаме коренно различни представи за подтонове.
Коя палитра си поръча?

# 518
И аз съм с астигматизъм на едното око плюс много диоптри. Винаги си удрям четките в огледалото и обожавам късите дръжки по тази причина.

Аз също, диоптърът ми мина 5(+). Също обожавам късите дръжки и се гримирам с увеличителни огледала. Имам три вида, според частта, която гримирам. Joy

п.п. Астигматизмът сам по себи си не мисля, че може да попречи на гримирането.

# 519
И аз в клуба на атигматизма на двете очи и високите диоптри, не знам дали се забелязва отстрани Simple Smile
Как се гримирате с очила? Аз нося ежедневно лещи, голяма мъка ми е да се гримирам като съм с очила, много съм късогледа и ми е адски трудо, когато съм с очила успявам да си оправям горе-долу веждите и грима на лицето, сенки/очна линия абсурд да сложа, не мисля, че ще се справя.

# 520
  • София
При мен астигматизмът се изравя в това , че не виждам почти нищо .
Ако затворя всеВиждащото 😂 око , съм загубена .

Палитрата е # colourpopme.
Иначе има як пигмент , малко се праши и после ще я изпробвам с база , мога да кача и тук ( тъкмо да покажа разликата в двете очи 😂)

# 521
Не нося лещи, само очила. Гримирам се без тях, без увеличителни стъкла, на голямо високо, осветено отгоре с лампи огледало. Ако има малки четки добре, ако не дум дум дум по огледалото и това е. Мога да се гримирам със затворени очи, защото и така или иначе не виждам, освен ако не си долепя носа до огледалото. Винаги стоя права като се гримирам, седнала с малко настолно огледало не мога.

# 522
Wind, дай снимка на палитрата на Colourpop. Че с такова име нищо не излиза в нета.

# 523
  • София
Ето сега грим с colourpop, астигматизъм в действие , паднал клепач заради него и мързеливото око , разликата в цялата структура , разликата в грима и малко торбички заради синузит.

И самата палитра
Скрит текст:

Която е много добре пигментирана , цветовете са наситени , бих казала , че се дублират , сама по себе си е прекрасна , но очаквах други цветове Sad

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 20:18 от Tatti

# 524
  • в 1001-та нощ
Wind, много хубав грим, браво Simple Smile Дълго не следих темата, но съм wow за това, което видях по-горе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт