iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 103

• 45 068
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ще има 22% за колаген тази вечер??
COLL 

Последно по кой курс да гледаме, че вече се обърках тотално. В долари пазарувам през сайта. В една от поръчките ще надвишвам субтотала и ще си нося разпечатка.

# 511
COLL 

Последно по кой курс да гледаме, че вече се обърках тотално. В долари пазарувам през сайта. В една от поръчките ще надвишвам субтотала и ще си нося разпечатка.

И сега някои колагени се намалят с 22BONE.
И аз да питам за курса Wink

# 512
  • София
Скрит текст:
COLL  

И сега някои колагени се намалят с 22BONE.
И аз да питам за курса Wink
[/quote]
Аз ще поръчам няколко...и други неща от този код и за това ми стана любопитно дали има и отделно само за колаген код.

Скрит текст:
Чудя се дали да не взема отделно МСМ https://www.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-MSM-with-OptiMSM-1-500-mg-120-Tablets/3
До каква доза е оптимално да се приема МСМ?  Пия 3 в 1 на Jarrow и ще поръчам още една.
Понеже ще го поръчам с лоялити - ще се боря спрямо  Order Total:  - по курса на моята банка ли да си гледам или на митницата за септември?

Пфф, как така не го оправиха това с изостаналите количества с този комплекс на Jarrow... годно до март 2019... ........
МСМ, като най-обща, оптимална доза 3-5 грама, той може да се приема до 10 грама, зависи кой и за какво ще го приема и колко дълго време.
Аз с доза 3 грама си оправих една травма, която ме мъчи повече от година / разтегнато сухожилие - т.е като противовъзпалително е супер/ и заради което доста НСПВС изпих.
За срока на годност - пиши на сайта и ги попитай, защото не винаги това, което посочва сайта е това което ще получиш.
Купувала съм протеин на смешна цена с оставащ срок на годност 1 месец, а пристигаше с поне 1 год. срок на годност.
Същото беше с Мадре -С и Акая.
За реминерализация на зъбен емайл не мога да помогна.

[/spoiler]
Сега са го сменили до 06.2019
Писах им и получих това...

Скрит текст:
Our receiving department does its best to verify and then enter the correct expiration dates for all incoming products. However, discrepancies do occur from time to time. This being said, the exceptionally high turnover at iHerb ensures that our inventory is among the freshest in the industry.

I have no further information regarding the expiration date of the product.
МСМ-а колко месеца да се пие?

# 513
  • София
17€ със сигурност не са 30лв. Може би 17$.

# 514
  • Sofia
Момичета, поръчвайте смело!

излязъл е курса на митниците за октомври:
ЩАТСКИ ДОЛАР   USD   1   1.67638

или 30 лв = 17.89570383803195 долара Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 13:58 от Teddy me4eto

# 515
Да, така е, не знам защо бързат да пишат, без да обмислят.
Също и аз четох условието за 15 евро, а не 17, както някой смело твърдеше.

Теди мечето, в твоя пост също има грешка с валутите. Последното изречение.
Аз рискове НЕ ща да поемам, нещо като не мога да го смъкна под 17, 50 долара, не го поръчвам. Митницата не желая да я посещавам.

# 516
  • Sofia

Аз рискове НЕ ща да поемам, нещо като не мога да го смъкна под 17, 50 долара, не го поръчвам. Митницата не желая да я посещавам.

Кое по-точно не е коректно?
Денис потвърди, че сумата е 30 лв.
30/1.67638 =  17.89570383803195 долара

Гледа се курса за месец Октомври, когато ще получите поръчката.

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 13:58 от Teddy me4eto

# 517
Благодаря ви за отговорите за акаунтите!
Ще направя акаунт на мъжа ми, въпреки че ще ми е трудно да го накарам да иде в пощата за пратката.

Акаунтът също е на мъжа ми, но в пощата ги дават и на мен.  Peace

Код: MIH4702

# 518

Кое по-точно не е коректно?
Денис потвърди, че сумата е 30 лв.
30/1.67638 =  17.89570383803195 лв

Гледа се курса за месец Октомври, когато ще получите поръчката.

удебеленото не е коректно, няма как 30 лева = 17.********* Лева, явно имаш предвид Долари може би и в двата поста така си го написала

# 519
Кой колаген поръчвате? Не мога да преценя кой е по-добър. Оранжевия на Great lakes или този на Zint.
Аз поръчах зеления на Great Lakes, защото прочетох в стари теми, че е по-подходящ за ставни/костни болежки, а от това имам нужда в момента. За оранжевият прочетох, че е за кожа/коса/нокти.
Благодаря за отговора. Но зеления не превишава ли сумата от 15 евро. При мен излиза 16.08 евро, а някой по-назад беше споменал, че в митницата гледат не 30 лева, а 15 евро. Кое е вярно, знае ли се със сигурност?
Иначе и аз преди зеления съм поръчвала.
Аз поръчвам в левове. В този случай субтотала ми е 29.42 лева. Не би трябвало да имам проблем.
Позовавам се на този текст:
Скрит текст:
Разпоредби, прилагани по отношение на пратки от трети страни

1. Пратки от изпращач юридическо лице до получател физическо или юридическо лице.

Съгласно чл. 23 от Регламент 1186/2009 от вносни сборове се освобождават пратки, съдържащи стоки с незначителна стойност, изпратени непосредствено от друга страна до получател в Общността. Като "стоки с незначителна стойност" се считат стоките, чиято обща стойност за пратка не надвишава 150 евро. Не се допуска освобождаване на алкохолни продукти, парфюм и тоалетна вода, тютюн и тютюневи изделия.
      Процедура по освобождаване:
      - За пратки на стойност до 30 лева не се дължат вносни сборове и ДДС (чл. 58, ал. 14, т. 1 от ЗДДС);
      - За пратки, съдържащи стоки над 30 лева, но до левовата равностойност на 150 EUR, не се дължат вносни сборове, но ДДС в размер на 20% остава дължим;
      - За пратки, съдържащи стоки, чиято собствена стойност e над левовата равностойност на 150 EUR се оформя митническа декларация (ЕАД) за поставяне на стоките под митнически режим.
В долари поръчката беше $17.51. Обърнах в левове по митническия курс за септември /сега прочетох, че се гледал октомврийския/ и пак не надвишавам 30 лв.

water_13, сега сметнах поръчката ти - явно ползваш само 22% отстъпка, можеш да ползваш код на някой потребител и ще получиш още 5%. Така трябва да стане 15.05 евро, което прави 29.44 лв.

# 520
  • София
Съвет за добавка,която мога да приемам при терапия,която влияе на костната плътност

# 521
Лева и долари не е едно и също , Теди.
Пишеш : "30/1.67638 =  17.89570383803195 лв"  , аз смятам, че не е лева, а долари. Дребна на пръв поглед грешка, но е грешка.

# 522
  • Sofia
Лева и долари не е едно и също , Теди.
Пишеш : "30/1.67638 =  17.89570383803195 лв"  , аз смятам, че не е лева, а долари. Дребна на пръв поглед грешка, но е грешка.

Дааа, грешка от бързане. Благодаря.

Да се чете:
30лв / $1.67638 (курс на долара на Митницата за Октомври) =  $ 17.89570383803195

# 523
30 лв са около 17 евро.
Но при мен се надвишава и тази сума.
Нали https://www.iherb.com/pr/Great-Lakes-Gelatin-Co-Collagen-Hydroly … 16-oz-454-g/52774 за този колаген става въпрос:
Ох, то е ясно, че 17долара съм имала предвид. Изобщо не съм забелязала, че Water е писала за евро.

# 524
  • София
И аз да попитам тая добавка добра ли е? За проблеми със стави и колена...
https://www.iherb.com/pr/Deva-Vegan-Glucosamine-Non-Shellfish-50 … -90-Tablets/55155
Да, хубава е - това е вегетарианския, веганския глюкозамин. 

Общи условия

Активация на акаунт