Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-изгодните места за паркиране в Чивитавекия за 11 дни?
Какви са предимствата на ранното резервиране на круиз?
Какви са дейностите за деца на борда на Costa NeoRiviera?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-изгодните места за паркиране в Чивитавекия за 11 дни?
Най-изгодните места за паркиране в Чивитавекия за 11 дни могат да бъдат намерени близо до пристанището, където ще се качите на круиз. Обикновено паркингите предлагат специални тарифи за по-дълги периоди на престой, като например 11 дни. Можете да проверите различни паркингови услуги в района и да сравните цените, за да изберете най-изгодното предложение.
-
Какви са предимствата на ранното резервиране на круиз?
Предимствата на ранното резервиране на круиз включват по-голям избор от налични кабини, възможност за избор на по-изгодни самолетни билети, планиране на ваканцията и проучване на пристанищата. Освен това ранното резервиране позволява на пътниците да се възползват от потенциални промоции, като намаления на цените или специални оферти за допълнителни услуги.
-
Какви са дейностите за деца на борда на Costa NeoRiviera?
-
Какви са плюсовете и минусите на круизната линия Costa?
-
Как мога да се справя с проблема, че резервацията ми за круиз е направена през немски уебсайт, но не искам да плащам по банков път?
от тук ли става чекирането? Ако ги изчакам на пощата ли ще ми го изпратят? Трябва ли сканиране на паспортите или не? Още един последен въпрос ттй като нямаме ол инклузив с напитките ,а сме с децата, как процедитате копувате пакет вода и вино примерно или предпочитате да платите на място? 

, та се замислям дали сама да не си резервирам нещо...но ме притеснява фактът, че не говоря грам френски, само с английски и малко испанки дали ще се оправя в някое малко семейно хотелче (изглеждат спретнати и с добри отзиви, но досега извън Европа на съм експериментирала с настаняване различно от големи хотелски комплекси)