мерси, прекрасни клипчета 

)

, мерси!!!..... слагали сме резюме, но малко по-различно звучи
, много хубав пост...и клипчетата и снимките!!! 

....страшно много му отиваше тая роля на Киво...макар и сериала да беше кратък 

)
)

Айре
Ирка
благодаря за споделеното за Халил
Прекрасни клипчета! Наистина Айре
на такава чиста и всеотдайна любов се радваше Менекше от Халил, че много жени могат само да си мечтаят да изживеят нещо подобно ... Дори на края отново я закри с тялото си, за да живее тя и последната му дума беше нейното име. До колкото знам тази история е по истински случай, за това края е такъв. Но, отново полицията беше извънредно неадекватна
Онези за какво бяха в ресторанта, да вечерят или да ги пазят ?
Това ме дразнеше в този сериал, както във всички междувпрочем, полицаите ги изкарват пълни глупаци, нямам идея защо, само се моля дано Кадир не е такъв пишман полицай
А също и не успях да схвана защо Менекше изхвърли в реката от моста в Мостар единствените спомени, останали и от Халил
Хайде, количката и другите му скъпоценности от детството как и да е, да останат в родния му край, но снимките
Това дете няма ли да знае как изглежда баща му ? Имаше доста недомислици, но пък ме вълнуваше с историята и играта главно на Киво, беше перфектен и в тази роля 

благодаря за новите снимки, прекрасен е !
Е, доживях да харесаш очите му веднъж след толкова време

и аз ти благодаря, че намираш време за къщичката ни!
Обичаме си патрона, за това и сме тук, да
А сериите на СЮ са страхотни!
Но, не се притеснявай, ще ги изгледаш, няма да избягат 
благодаря!
Радвам се, че ще ни "досаждаш" цели 5 дни, отдавна не беше ни посещавала, супер ще е 

абсолютно съм съгласна за полицейското присъствие. 
и на мен много ми харесва Сонгюл. Може би би изглеждал по друг начин тоалета на друга жена,но на нея самото излъчване е много позитивно и миловидно.

Препоръчани теми