Къванч Татлъту-минали и бъдещи проекти/вкл."Искрите на отмъщението" по Бтв/- 75

• 48 951
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Привет!! Hug

Фенче Heart Eyes bouquet
Дива bouquet
ама много готино съвпадение с online:) Wink

Гости Hugмерси, прекрасни клипчета bouquet
мда, много тежък финал Cry Cry
........ аз се замислих друго, ако искаш да пожелаеш на някоя жена любов, то може да й пожелаеш да бъде обичана, както Халил обичаше Менекше Heart Eyes Peace

Let's celebrate #kivancTatlitug35thBirthday 2️⃣7️⃣October 🎉🎂 #10FacesOfKivanc Day 2️⃣with #HalilTuğlu #menekşeilehalil

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 10:54 от Airra

# 646
  • Плевен / София

........ аз се замислих друго, ако искаш да пожелаеш на някоя жена любов, то може да й пожелаеш да бъде обичана, както Халил обичаше Менекше Heart Eyes Peace

Айра Hands Plus1
За съжаление в реала освен щастливи мигове има и много тъжни....но след смъртта ни остават прекрасни спомени с любимия мъж....както е при Халил и Менекше...

https://www.vbox7.com/play:eaf5ca77
Скрит текст:
От днес съм отпуска 5 дни и ще ви подосаждам с размисли и страсти в темата... Smirk

# 647
  • Плевен / София
Кой ще привлече повече зрители…. СБЛЪСЪК или ВЕЛИКОЛЕПЕН ТАНДЕМ!

Извинявам се, ако сте слагали тази информация....
Започва на  22. Ноември, Четвъртък по Show TV!
Резюме на " Сблъсък "
Кадир Адалъ е загубил жена си и дъщеря си при терористична атака. Заради това той се намира в състояние на голяма вина и чувства голяма болка. Искайки да сложи край на живота си с тази катастрофа, Кадир ще промени течението на живота си. В планът му да умре ще се срещнат 4 коли, 4 живота, 4 човека, Кадир, Зейнеп, Джемре и Керем. След тази катастрофа съдбата вече няма да ги раздели един от друг. Както казва Кадир: "Сблъскалите се не бяхме ние, а съдбите ни". След изживяната травма, познаващия Зейнеп от сиропиталището Кадир ще се излекува от миналото и както в миналото отново ще се влюби в нея. Кадир ще помогне на Зейнеп да върне дъщеря си Айлин, която насила ѝ е отнета. Керем и Джемре са двама млади, свързани с една голяма тайна. Джемре е наследник на голяма адвокатска кантора. Керем няма нищо, излязъл от затвора и пак с беля на главата си, свързана с Джемре.

# 648
Здравейте, мили момичета!!!

Благодаря ви за прекрасните постове , всички много ми харесоха. 💐💐💐
Личи си обичта ви към Къванч и подкрепата ви. Радвам се , че много от нас взеха участие в тази инициатива. 😊
Днес отново ще се включа и аз.

Халил - толкова чист, толкова добър, толкова обичащ и всеотдаен мъж. Обожавах го и все още го. Той както Мехмед винаги ще има място в сърцето ми.Сериалът беше по- кратък, за разлика от “Перла” например, но  историята на Менекше и Халил беше много интересна , проковаваща те към екрана. Макар че нямаше “хепи енд” и завърши със смъртта на Халил , двамата влюбени победиха. Макар и разделени те извоюваха любовта си. Халил стана жертва, но поне остави на Менекше голяма част от себе си която ще е с нея завинаги.
Прекрасен сюжет и страхотни актьори. ❤
А Къванч с този образ отново спечели сърцето ми. Simple Smile)

А за музиката да не говорим.

❤❤❤

Мога и още да пиша, но времето ме притиска адски много...

Отново благодаря за всичко споделено.

Хубав ден!!! 🤗🍀

# 649
🆕😍 чок татлъ!!!

още  newsm68

били от летище Ататюрк newsm78

Гости Hug, мерси!!!..... слагали сме резюме, но малко по-различно звучи
а освен спомени Халил остави и свой наследник, който ще бъде утеха за Менекше

Ире Heart Eyes, много хубав пост...и клипчетата и снимките!!! bouquet
М§Х е един от първите сериали на Едже и Мелек...за мен историята е много интересна и динамична Peace
а Халил беше ангел Heart Eyes....страшно много му отиваше тая роля на Киво...макар и сериала да беше кратък Peace

...............
да допълня картината с усмихната Башачка Heart Eyes

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 15:48 от Airra

# 650
Айре 😍
Благодаря за новите снимки. 💐
Наистина е сладък. ❤
Той кога ли не е бил. 🤔

Определено му отиваше тази роля- голям сладур, толкова добричък. 😊😊😊

Извинете ме за правописните и пунктуационните грешки , дружки. Знам , че това не е оправдание, но бързах адски много. Последните седмици това е ежедневие. Много изоставам със СЮ и ми тежи на съвестта. 😫😫😫
Но аз си знаех , че тези седмици ще е така и всъщност съм благодарна , че въобще мога да се включвам в темата. 🙏
Пък и са хубави поводи , за това няма да се оплаквам. Simple Smile)

Пак имам бавен интернет и не мога да прикача нищо и затова ме извинете за този скучен пост.😀
До после!

# 651
Айре 😍
Благодаря за новите снимки. 💐
Наистина е сладък. ❤
Той кога ли не е бил. 🤔

Определено му отиваше тази роля- голям сладур, толкова добричък. 😊😊😊

Извинете ме за правописните и пунктуационните грешки , дружки. Знам , че това не е оправдание, но бързах адски много. Последните седмици това е ежедневие. Много изоставам със СЮ и ми тежи на съвестта. 😫😫😫
Но аз си знаех , че тези седмици ще е така и всъщност съм благодарна , че въобще мога да се включвам в темата. 🙏
Пък и са хубави поводи , за това няма да се оплаквам. Simple Smile)

Пак имам бавен интернет и не мога да прикача нищо и затова ме извинете за този скучен пост.😀
До после!

радвам се, че намираш време да се включиш дори от телефон Peace bouquet
Скрит текст:
и го оценявам Wink Heart Eyes

на новите снимки, очите му са прекрасни Heart Eyes

даже го стравняват с тая снимка като Бехлюл

разлика 9 години!!! thumbsup

..........

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 16:15 от Airra

# 652
  • Плевен / София
Ето ви и един различен Ръза Коджаолу от този в СЮ...

и нещо от Двама завинаги

https://www.vbox7.com/play:fed4dcf0

# 653
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
Гости  Hug Айре  Heart Eyes Ирка  Heart Eyes благодаря за споделеното за Халил bouquet Прекрасни клипчета! Наистина Айре  Heart Eyes на такава чиста и всеотдайна любов се радваше Менекше от Халил, че много жени могат само да си мечтаят да изживеят нещо подобно ... Дори на края отново я закри с тялото си, за да живее тя и последната му дума беше нейното име. До колкото знам тази история е по истински случай, за това края е такъв. Но, отново полицията беше извънредно неадекватна  hahaha Онези за какво бяха в ресторанта, да вечерят или да ги пазят ? hahaha Това ме дразнеше в този сериал, както във всички междувпрочем, полицаите ги изкарват пълни глупаци, нямам идея защо, само се моля дано Кадир не е такъв пишман полицай  Praynig А също и не успях да схвана защо Менекше изхвърли в реката от моста в Мостар единствените спомени, останали и от Халил  newsm78 Хайде, количката и другите му скъпоценности от детството как и да е, да останат в родния му край, но снимките  newsm78 Това дете няма ли да знае как изглежда баща му ? Имаше доста недомислици, но пък ме вълнуваше с историята и играта главно на Киво, беше перфектен и в тази роля  Heart Eyes

Айре  Heart Eyes благодаря за новите снимки, прекрасен е !  Heart Eyes Е, доживях да харесаш очите му веднъж след толкова време  Joy Joy Joy

И какво дири на летището, нали снимат  newsm78
Ирка  Heart Eyes и аз ти благодаря, че намираш време за къщичката ни!  bouquet Обичаме си патрона, за това и сме тук, да  Peace А сериите на СЮ са страхотни!  Peace Но, не се притеснявай, ще ги изгледаш,  няма да избягат  Peace
Гости  Hug благодаря!  bouquet Радвам се, че ще ни "досаждаш" цели 5 дни, отдавна не беше ни посещавала, супер ще е  Peace

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 17:47 от queen_fenka

# 654
  • Плевен / София
 И още една сватба, но тази е изпълнена с любов...

https://www.vbox7.com/play:ad65b5e6
Фенче
Скрит текст:
освен основната си работа съм счетоводител по още два проекта по оперативни програми....Колежката е с близнаци на 3 год., които непрекъснато боледуват...и не ми остава много време да пиша във форума....чета ви обаче редовно вечер в малките часове....но тогава да коментирам нещо от деня е като след дъжд качулка....Сериозно се замислям да "бягам" при сина в София...

# 655
Момичета, ще си призная, че красивият Мехмет не ме развълнува особено. Халил беше този, който ме трогна.
Как само гледаше Менекше в автобуса...чиста и искрена любов, истински Божи дар. Гледаше я отдалеч и не продумваше, очите му ѝ говореха и я галеше с поглед. Невероятна игра!

Все повтарям, че уважавам Къванч, защото се развива в професията, но ето че Халил е силно доказателство, че и в началото на своя път е бил много добър актьор.

# 656
Айре 😍
Винаги  когато имам и малко свободно време , надничам в темичката и ви чета.
И се включвам , когато мога , защото за мен това е голямо удоволствие. 😊
Уау , та на двете снимки Къванч няма почти разлика. 😍😍😍
Благодаря , че си ги споделила.

Фенче 😍
Ще наваксам , определено. 😊
Ами честно казано сега като те прочетох и аз се замислих защо Менекше изхвърли всичко. И като го гледах се чудех това, но напълно го бях забравила.
И за полицаите съм напълно съгласна. 👍
Благодаря за снимките. 💐

Гости 🤗
И аз се радвам , че си тук. Постовете са ти много интересни. 🙏

Като чуя “Халил” се сещам за Халил и хармониката му.

А Сонгюл ми хареса в Кан. Малко екстравагантен тоалет, но пък щом на нея ѝ харесва. 👍

# 657
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте,момичета и от мен!
Благодаря сърдечно за споделеното! Flowers Hibiscus

Халил Yellow Heart Yellow Heart Yellow Heart

Не съм гледала сериала.... така и не събрах смелост за жестокостта...

Благодаря за всички постове по съдържанието,беше ми много интересно да ви прочета.

Фенче, Heart Eyes абсолютно съм съгласна за полицейското присъствие.
Предполагам,че Кадир няма да бъде от тази извадка,но със сигурност ще има такива колеги. Просто няма как иначе.
Говорили сме си много пъти,че това начин да се даде гласност за огромен проблем в системата,че вероятно наистина корупцията съществува,че това,което ни показват в сериалите,е проекция на реала,не само за нуждите на сценария. Но все пак ми се ще да има повече реалистичност.

Много свеж вид има Къванч на новите снимки,изглежда страхотно. И ако външният вид отразява и душевното състояние,то можем да смятаме,че той се и чувства отлично. Wink

Ире, Heart Eyes и на мен много ми харесва Сонгюл. Може би би изглеждал по друг начин тоалета на друга жена,но на нея самото излъчване е много позитивно и миловидно.

# 658
  • Плевен / София
Ира винаги ми е било приятно да съм в темата.....чета ви с интерес.....

https://www.vbox7.com/play:8114615a

# 659

Добър вечер Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нали ще си казваме истинските чувства newsm78 Praynig

Не мога да забравя и до сега "Перла "  и Мехмет

Тогава той ме заби като с пирон за екрана.Никога , ама никога няма да забравя този сериал и то заради  Киво!
    МНОГО   важна роля са имали партньорките му, а.....Сонюл , за  мен тогава беше явление , и  блестеше до  Киво ,но сега..... си мисля ,че след нея Къванч имаше далеч по - добри партньорки.
Някак ми стоеше  семполо до него.
Моля , за извинение на другомислещите  Praynig

Хубава, интересна и емоционаална вечер момичета Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт