, ще ти хареса със сигурност...жестокост, нямаше чаааак толкова, че да не се издържа...след като сме минали през ТРЧМ 
не случайно го сравняваха с Бехлюлски снимки 

, изразявай си мнението на воля!! 

точно тази сватба беше в кошмарите на Менекше, истинската е друга 

Ами ако мислиш, че в София ще ти е по-добре, идвай ! 

таланта или го имаш или го нямаш ... още в Перла не можех да повярвам, че за него това е едва първа роля, а още в следващия му сериал, в ролята на Халил играта му беше много по-добра, така е. И на мен още тогава ми направи впечатление този поглед, просто грееше от любов .
на мен много ми харесва Сонгюл, много ми е чаровна и се радвам, че именно тя му беше първата партньорка, много е добра - владее езика на тялото, жестовете, за това и влюбиха хората в себе си, толкова истински бяха. Май на нея Перла си и остана единствения хитов сериал, но, пък си играе в театъра. В началото и аз трудно я приех до него, но после много си я харесах. На мнозина не се харесва, споко, нали знаеш - на вкус и цвет товарищ нет 
много се надявам да е така
Там е работата, че те не показват проблемите с корупцията сред полицията, а ги правят на пълни кретени
По времето на ДК още казах, че аз ако съм полицай, ще ги съдя 
Паднах ... после побеснях
Хранят ги "здравословно " с киноа, мюсли , качамак , овесени ядки
и си умират от глад, честно казано, но това е друга тема. Ядосах се не за друго, сигурно има и такива, които крадат - готвачки, лелки, но точно учителите ... няма как да стане
Напротив, ние носим там, каквото имаме от вкъщи , не обратното
Мислех да им предложа да заложат на БТВ 
Страхотни снимки си ни донесла на Халил 
Луд го направи тази овца горкия човек
точно тази сватба беше в кошмарите на Менекше, истинската е друга 

ти не ми ли видя поста 
също си е хубава и чаровна

остаряла била 
гледай го, Киво не е за изпускане и в този сериал, а музиката му е невероятна 
ами не съм
и се бяха насъбрали няколко поста, твоя сега го видях като ме пита
Ха, едва сега видях пък аз, че е по Елиф Шафак сериала
Помня, че някъде бях чела, че е по действителен случай от книга, но не и, че е от нея, мерси 
И пак си имам малки опасения, дано Али Айдън не се изложи 

благодаря за коментара за ДК
Утре ще е една от най-интересните серии и в петък
Тя Сюхан много пъти ще разбира истината за татенцето, но сама си призна, че не е смела, така е. Ще видиш 
Кузей ще види що за брат има 

Нали ?

гифчетата ти са супер 

...ама ти не си стигнала до никъде, така че НП 
сериалът на Ибо и Керем започва много скоро...а на всичкото отгоре има новини, че Канал Д са решили да го сложат и него в четвъртък

/за мен 
Препоръчани теми