Къванч Татлъту-минали и бъдещи проекти/вкл."Искрите на отмъщението" по Бтв/- 75

• 48 945
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, ще си призная, че красивият Мехмет не ме развълнува особено. Халил беше този, който ме трогна.
Как само гледаше Менекше в автобуса...чиста и искрена любов, истински Божи дар. Гледаше я отдалеч и не продумваше, очите му ѝ говореха и я галеше с поглед. Невероятна игра!

Все повтарям, че уважавам Къванч, защото се развива в професията, но ето че Халил е силно доказателство, че и в началото на своя път е бил много добър актьор.
абсолютно Peace
сцената в автобуса ми е една от мнооого любимите сцени по принцип от сериалите му Peace
какъв влюбен поглед Crazy Crazy Heart Eyes
гифа сега го направих Wink

Али Heart Eyes, ще ти хареса със сигурност...жестокост, нямаше чаааак толкова, че да не се издържа...след като сме минали през ТРЧМ Wink
за вида на Киво Peace Heart Eyesне случайно го   сравняваха с Бехлюлски снимки Wink
но и на новата си снимка, Башак също изглежда много добре Simple Smile
Скрит текст:
пупу Wink Heart Eyes

и за полицаите в ТР Peace

Фенче Heart Eyes
като каза, че бил по действителен случай се сетих, че ми е правило впечатление, че сериала е по идея на Елиф Шафак Peace

мдааа много ми харесват очите на патроня на тия снимки, точно така ги обичам -големи, отворени и одухотворено гледащи, понякога нямат точно такъв вид Whistling
и очите му са хамелеони Joy Joy Joy

Цитат
само се моля дано Кадир не е такъв пишман полицай  
мислиш ли, че е възможно да се случи? Joy Joy Joy

Айре 😍
Винаги  когато имам и малко свободно време , надничам в темичката и ви чета.
И се включвам , когато мога , защото за мен това е голямо удоволствие. 😊

радвам се!! Heart Eyes Hug

Себи Hug, изразявай си мнението на воля!! Wink

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 20:25 от Airra

# 661
Гости  Hug точно тази сватба беше в кошмарите на Менекше, истинската е друга  Peace
Ето я  Heart Eyes

Скрит текст:
Не мисли, че това беше упрек от моя страна, просто ти се израдвах, че си отново при нас  Hug Ами ако мислиш, че в София ще ти е по-добре, идвай !  Peace

Гласуване при турците, кой нов сериал чакат с нетърпение  Peace

Хайде, дано много зрители го гледат нашия  Praynig Praynig Praynig
Вале  Hug таланта или го имаш или го нямаш ... още в Перла не можех да повярвам, че за него това е едва първа роля, а още в следващия му сериал, в ролята на Халил играта му беше много по-добра, така е. И на мен още тогава ми направи впечатление този поглед, просто грееше от любов .
Себи  Heart Eyes на мен много ми харесва Сонгюл, много ми е чаровна и се радвам, че именно тя му беше първата партньорка, много е добра - владее езика на тялото, жестовете, за това и влюбиха хората в себе си, толкова истински бяха. Май на нея Перла си и остана единствения хитов сериал, но, пък  си играе в театъра. В началото и аз трудно я приех до него, но после много си я харесах. На мнозина не се харесва, споко, нали знаеш - на вкус и цвет товарищ нет  Peace
Алинка  Heart Eyes много се надявам да е така  Praynig Там е работата, че те не показват проблемите с корупцията сред полицията, а ги правят на пълни кретени  ooooh! По времето на ДК още казах, че аз ако съм полицай, ще ги съдя  hahaha
Скрит текст:
Същата работа като снощи в серията на Откраднат живот - 3 детски учителки се натровили с луканка, която откраднали от кухнята и ощетили децата, защото им били ниски заплатите  #Crazy Паднах ... после побеснях  Mr. Green Първо ние нямаме достъп до кухнята, за да крадем храна, а луканка в ДГ никога не се е предлагало, от години не дават на децата и шпеков салам  hahaha Хранят ги "здравословно " с киноа, мюсли , качамак , овесени ядки  ooooh! и си умират от глад, честно казано, но това е друга тема. Ядосах се не за друго, сигурно има и такива, които крадат - готвачки, лелки, но точно учителите ... няма как да стане hahaha Напротив, ние носим там, каквото имаме от вкъщи , не обратното  Mr. Green От там мога да си открадна някое дете най-много  Laughing В нета беше много горещо снощи, казаха, че няма да я гледат повече тази простотия  hahaha Мислех да им предложа да заложат на БТВ  Wink
Ире  Heart Eyes  bouquet Страхотни снимки си ни донесла на Халил  Heart Eyes
Видя ли какво измисли Джахидето за Корхан ?  hahaha Луд го направи тази овца горкия човек  ooooh!

# 662
  • Плевен / София
Гости  Hug точно тази сватба беше в кошмарите на Менекше, истинската е друга  Peace
Ето я  Heart Eyes

остарях и почнах да забравям кое е на сън и кое наистина... SmirkJoyJoyStuck Out Tongue Winking Eye
Чакам с нетърпение да стигнем в спомените до СЮ, че да си сложа любимия клип...

# 663
Фенче Heart Eyes ти не ми ли видя поста newsm78
на Сонгюл й личеше ,че е по-голяма от Киво, особено в началото, но тя е много добра актриса и това компенсираше  Wink също си е хубава и чаровна
анкетата, която си сложила, не са гласували само турци, щото и аз гласувах Wink Peace

от КТfans
Едже за Киво/превод, евентуално по-късно/

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 21:41 от Airra

# 664
# 665
Гости  Hug остаряла била  Laughing Не, просто се забравя, вчера ли беше ... а и аз съм го гледала поне 3 пъти, та за това помня почти всичко  Laughing Страхотен клип, благодаря!  bouquet
Алинка  Heart Eyes гледай го, Киво не е за изпускане и в този сериал, а музиката му е невероятна  Heart Eyes
Айре  Heart Eyes ами не съм  Embarassed то и аз го писах този пост два часа,де, че хем гледам ДК, СЮ,  хем пиша  Wink и се бяха насъбрали няколко поста, твоя сега го видях като ме пита  ooooh! Ха, едва сега видях пък аз, че е по Елиф Шафак сериала  ooooh! Помня, че някъде бях чела, че е по действителен случай от книга, но не и, че е от нея, мерси  bouquet
Радвам се, че този път не му намери кусури на патрона  Laughing
Е, не - не допускам, че Киво ще се съгласи да играе някой полицай тъпак, шегувам се  hahaha И пак си имам малки опасения, дано Али Айдън не се изложи  Praynig
Сериала още не е почнал, обаче заваляха колажи  Wink

Още един образ от Организето  Laughing

За първи път го виждам този актьор Окан Чабалар, някой знае ли го ?

# 666
Момичета , изоставам със СЮ, но поне с ДК съм си редовна. 😀
Фенче 😍
Дааа , видях какъв номер му скрои. Аз не можах да разбера какво се случва , след това си мислех , че Джахиде си намери майстора с Хюлия, а то какво се оказа - поредният пъклен план.  А Корхан е толкова добър, нуждае се от подкрепа , от разбирателство, от рамо на , което да се опре. А тя какво му дава - нищо, само лъжи. Това , което Корхан е видял като е бил дете , му остава травма и той явно не може да я превъзмогне. Не може с никого да сподели, много ми е жален. А Тахсин ми става отвратителен, извинете ме.
Намирам прилика между прическите на Джесур и баща му. И на мен ми става сумати тъпо , защото се опитват да му замажат очите, казвайки , че баща му се е самоубил, че се е отказал от семейството си. Тахсин пак прекали , както винаги не зачита чуждите чувства.
Показаха ни много сладки моменти между Сюхан и Джесур, особено когато Джесур я снимаше- сладури! 😍
Сюхан каза, че и тя ще търси истината заедно с него, но дали ще остана обективна , ето това не знам. 🤔

Айре 😍
Благодаря за думите на Едже. 💐 Не случайно докато е пишела сценария, е виждала Къванч като Халил. Та той излъчва такава светлина, доброта и позитивност. 😊😊😊

# 667
  • Плевен / София
ето я и сцената в автобуса...

https://www.vbox7.com/play:67c70e8b
Ако и на мен Къванч/Халит ми сервира бих хапнала за отскок една пастичка.... Kissing Heart

# 668
Ире  Heart Eyes благодаря за коментара за ДК  bouquet Утре ще е една от най-интересните серии и в петък  Peace Тя Сюхан много пъти ще разбира истината за татенцето, но сама си призна, че не е смела, така е. Ще видиш  Peace
А сериите на СЮ сега са едни от най-интересните, гледай да наваксаш  Peace Кузей ще види що за брат има  ooooh!

Благодаря на всички, че и днес отбелязахме добре и ден втори до РД на патрона  Heart Eyes
Гости  Hug  bouquet Нали ?  Laughing
Лекинка!  Hug

# 669
  • AMS
 Привет, дружки!!!
 Благодаря ви за споделеното!!!
 Клипове във vbox  не мога да гледам,
 та се извинявам, ако повтарям или ...
 Днес е денят на

Менекше и Халил / Menekşe ile Halil / Двама завинаги

Сценарий - Елиф Шафак, Едже Йоренч, Мелек Генчоглу
 Режисьор - Улуч Байрактар
 Продуцент - Керем Чатай
 В главните роли  - Къванч Татлъту Седеф Авджъ
 Сериалът е от 36 серии и се излъчва за пръв път по kanal d
 от 7 септември 2007 до 24 май 2008 г.
 В България "Двама завинаги"  започва по bTV
 на 2 юни 2010 г. и завършва на 31 август.

Незабравими сцени изплуват пред очите ми,
 но първата е хармониката и туристическия автобус >>>

Това за мен е и сериалът, в който отрицателните роли
 определиха  амплоато на актьорите, които ги изпълняват.
 Финалът тогава не го разбрах. Бях шокирана.
 Къванч от тук започва сътрудничество
 с продуцентската компания Ай Япъм 
 и сценаристките Едже Йоренч и Мелек Генчоглу.

Имах и друго да пиша, но ще е друг път.
 Лекинка.

# 670
  • Плевен / София
Дива страхотни гифчета...благодаря...За съжаление клиповете с музика на Двама завинаги са все във vbox...така, че завършвам вечерта на Халит с този клип....

Двама Завинаги (menekse ile Halil) - My All/ преведох си го като "всичко мое"/

https://www.vbox7.com/play:1c01e3e8
лека нощ...

# 671

Това ,което исках да кажа  за Сонгюл съвпада с вашето мнение за подходяща и прекрасно играеща ролята си до Къванч ,просто с течение на времето , той израстна страшно много и моят критерий Embarassed за партньорка  до  него нарасна.
  Зная , че държите да не се казва лоша дума за негови партньорки и няма да кажа, но от всички най-харесвам Берен!

Сега очаквам от Елчин същото и затова съм изпълнена с голям оптимизъм и сигурна , че  героят на Киво ще се окаже топ  полицай,а героинята на Елчин ще израства с всяка  измината серия.

Пак съм пред дилема ,докато очаквам Осман на Бурак през януари  започва сериал и с Ибрахим , а той ми е също слабост.
    Зарекла съм се  да изгледам поне 10 серии  от сериал за да реша кой е стойностен.МНого зависи от фабулата -да не е предъвквана вече в други сериали, режисура ,а в играта на Елчин и Киво изобщо не се съмнявам.

Дива Heart Eyes гифчетата ти са супер bouquet
Обожавам гифчета и черно- бели снимки.И в двете откривам страшно много детайли ,които цветните замаскират.

Лека нощи от мен Heart Eyes

# 672
Добро утро!  Hug Hug Hug

Диве  Hug bouquet
Себи  Hug и аз се надявам да е така, дано късметът е с тях  Praynig
Аз нямам подобна дилема -  чакам си единствено Киво, та ми е лесно  Wink
Днес е денят на Бехлюл Heart Eyes

Хубав ден!  Hug

# 673
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Фенче,Себи няма да ви черпя с кафе, защото очаквам тематичното на Айра.. Party
Така...стигнахме до Забранения плод...единствения сериал с участието на Къванч, който не изгледах до край....стигнах до 5 серия...и до там....така, че отивам в ъгъла да се срамувам Embarassed...но си имам любим клип от сериала...и това е ...

https://www.vbox7.com/play:22245205

Специално за Дива да може да го гледа...

https://www.youtube.com/watch?v=C84qME6gQkQ

Хубав ден на всички в темата Heart Eyes

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 09:47 от gostenka68

# 674
Привеет Hug

денят на Бехлюл и ЗП....голямата ми любов и голямата ми болка Heart Eyes Sad

Фенче Heart Eyes bouquet
Гости Hug Wink
ако го беше зарязала по средата, щях да ти се Crossing Arms...ама ти не си стигнала до никъде, така че НП Peace

Себи Hug сериалът на Ибо и Керем започва много скоро...а на всичкото отгоре има новини, че Канал Д са решили да го сложат и него в четвъртък ooooh! ooooh!
денят става ужаснооо труден...не ми се мисли чак, но обещах на Фенка, да не мрънкам Whistling Wink

мерси за споделеното на Дива и Ирка bouquet bouquet

от мен любими моменти
няма такава красота!!! Heart Eyes Heart Eyes/за мен Mr. Green/

...........

работят

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 10:41 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт