Къванч Татлъту-минали и бъдещи проекти/вкл."Искрите на отмъщението" по Бтв/- 75

• 48 937
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Гости  Hug благодаря!  bouquet Ако беше устискала още малко, щеше да оцениш този сериал подобаващо, но ... щом не те е грабнал още в самото начало, права си да не гледаш. Любовта в този сериал не ми е от любимите, но самият сериал е един от най-добрите, произвеждани някога в Турция. А играта на актьорите е потресаващо добра, на всички!  Peace Не случайно толкова години печели всякакви класации. За двойката Къванч - Берен няма какво да говорим, вижда се  Heart Eyes Те са еталон за хармонична и красива двойка. А в Бехлюл съм влюбена  Laughing Толкова беше красив в тази роля Киво ... смени 3 визии и все беше прекрасен  Heart Eyes А каква игра показа само ... #Crazy Гледах само картинки, но усетих всички чувства, които раздираха героя му отвътре  / първо го гледах на турски  Laughing / Показа, че може да изиграе всякакви емоции още тогава. Същото важи и за Берен  Peace

Айре  Heart Eyes благодаря за тематичното кафе, страхотно е!  bouquet
Благодаря и за тези прекрасни сцени, наистина бяха перфектната двойка  Heart Eyes
Много ти благодаря, че няма да мрънкаш  Heart Eyes Защото и на мен започва да ми става неспокойно  Laughing Дай да видим какво ще ни покажат, има време да страдаме или да се радваме, каквото - такова в края на краищата Peace Да вярваме, че всичко ще е наред, защото наистина касапницата в момента е страшна  ooooh! Дано Киво е преценил всичко добре, поемайки този риск, някои не посмяха, други пък се приютиха в ТРТ1 за по- сигурно  Mr. Green
Така или иначе, пишат, че Сблъсък вече е продаден, споко  Laughing

# 676
Скрит текст:
Гости  Hug благодаря!  bouquet Ако беше устискала още малко, щеше да оцениш този сериал подобаващо, но ... щом не те е грабнал още в самото начало, права си да не гледаш. Любовта в този сериал не ми е от любимите, но самият сериал е един от най-добрите, произвеждани някога в Турция. А играта на актьорите е потресаващо добра, на всички!  Peace Не случайно толкова години печели всякакви класации. За двойката Къванч - Берен няма какво да говорим, вижда се  Heart Eyes Те са еталон за хармонична и красива двойка. А в Бехлюл съм влюбена  Laughing Толкова беше красив в тази роля Киво ... смени 3 визии и все беше прекрасен  Heart Eyes А каква игра показа само ... #Crazy Гледах само картинки, но усетих всички чувства, които раздираха героя му отвътре  / първо го гледах на турски  Laughing / Показа, че може да изиграе всякакви емоции още тогава. Същото важи и за Берен  Peace

Айре  Heart Eyes благодаря за тематичното кафе, страхотно е!  bouquet
Благодаря и за тези прекрасни сцени, наистина бяха перфектната двойка  Heart Eyes
Много ти благодаря, че няма да мрънкаш  Heart Eyes Защото и на мен започва да ми става неспокойно  Laughing Дай да видим какво ще ни покажат, има време да страдаме или да се радваме, каквото - такова в края на краищата Peace Да вярваме, че всичко ще е наред, защото наистина касапницата в момента е страшна  ooooh! Дано Киво е преценил всичко добре, поемайки този риск, някои не посмяха, други пък се приютиха в ТРТ1 за по- сигурно  Mr. Green
Така или иначе, пишат, че Сблъсък вече е продаден, споко  Laughing

по принцип си права Peace
ама какво има да преценява Киво....харесал е сценария, историята, иска да се върне на Тв екран...работи си само с АЯ, според мен КЧ трябва да преценява.....и се надявам,че е !!! Peace но да не говорим предварително Whistling

готино клипче Peace
и от мен любими........ Heart Eyes

.............
Ире Heart Eyes, има Яма Peace
https://www.vbox7.com/play:1fc3b440a2

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 11:57 от Airra

# 677
Айре  Heart Eyes всъщност е точно така, КЧ да му мисли  Laughing актьорите правят това, което трябва  Peace Надявам се да е преценил, щом го предлага за продан още на зелено  Peace
Скоро ще видим  Peace Наистина започва на 22 ноември  Peace

Интересно ... но сега нямам време да го преведа подробно. Накратко - Полската компания SPI International пуска нов канал Timeless Drama Channel, където ще бъдат представяни само турски сериали, тъй като има голям интерес към тях. Един от първите показани по този канал ще е КСШ.
Цитат
Польская компания SPI International запускает новый канал Timeless Drama Channel, где будут представлены только турецкие проекты. Представители SPI International комментируют:" Каждую неделю миллионы телезрителей смотрят турецкие сериалы и проявляют большой интерес к ним. В Центральной и Восточной Европе, Южной Африке, Азии и Латинской Америке турецкие телесериалы пользуются популярностью." Вещание будет высокого (HD) качества на цифровых платформах. В интернете можно посмотреть этот канал в системе Watch-Pay (заплати и смотри). Одним из первых покажут сериал "Курт Сеит и Шура" с Кыванчем Татлытугом в главной роли, а также сериалы: "20 минут", "Карадай" и "Конец".
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug

Ммм ... благодаря за клипа!  bouquet

Колко е малка тук все още Хазал ...
Хубав ден от мен! До довечера!  Hug

# 678

Ееее, на какво прилича това!?!?  Мислех да си изгледам последната преведена на Невестата, но реших преди това да си навестя темата.Ми докато ви изчета на верев, вие минахте още една страница.

Изумена съм да знаете. От многото постове, но пълни постове. С разсъждения, мисли, снимки, клипчета, гифчета. Дори загледах някои. Пълна тема със споделяния и с хора. Лпсваха само Терзи, Миси и...аз. Не ми беше добре. Но се разминах с инсулт. А как не обичам да чета по много на веднъж. Защото трябва да препускам, а аз обичам да ви чета бавно и напоително. След като и нашата "гостуваща" Гости се е включила многократно и Валя цели два пъти. А тя я се включи два пъти в месеца, я не.

Момичета, страхотни сте! Благодаря ви! Толкова хубави постове и то на всички ви! Дива, ах тази дивна Дива! Но само една фраза ще цитирам, защото искам да блика хубавото настроение тук и, защото ме разсмя на глас:

Цитат
Синът ми се връща вкъщи и казва:
- По улиците няма никой, а от прозорците се чува само: Мехмет! Мехмет!
 35 35 35

С вторият си пост Валя ми взе/сподели моите мисли, които си мислех да споделя докато ви четох.  Да, така е. Ако в Перла присъстваше основно  сладурът Къванч, то МиХ блесна вече актьорът Къванч. Изпълни екрана с присъствие и енергия.

От последния пост на Дива и на мен ми направи впечатление, че там се появява вече АйЯпъм. Керем Ч., явно още тогава си го е мернал и "глътнал". Grinning

Айричке, благодаря за тематичните кафета. Това, че нашият сериал е най-очакван в тази анкета е и доста ангажиращо за екипа. Но след като е продаден, ще има серии и ние ще си гледаме. А и Керем Ч. няма да си позволи да разваля качеството, защото няма да му купуват после сериалите. По този повод се сещам за този разтегнат образ на Реза в ДК. Дори и самият актьор, бях чела някъде, че бил изненадан.

Хубав четвъртък! 

Сега виждам поста на Фенчето с подобни разсъждения за сериала и продуцента!  Hug

# 679
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет! Heart Eyes

Благодаря за споделеното,момичета! Flowers Hibiscus

Денят на сладкото изкушение Бехлюл! Blue Heart Blue Heart Blue Heart
Нито само добър,нито само лош,нито напълно положителен,нито напълно отрицателен герой.
Разкъсван от борбата между сърцето и разума.
Къванч направи блестяща роля,невероятно изпълнение. От цялото му същество се усещаше и болката,и любовта. Влизаше от емоция в емоция сякаш наистина се разкъсва отвътре,а не играе.

Едно дете с родители назаем,семейство назаем,живот назаем...любов назаем...

Любима двойка! Единствената,която е успявала да ме развълнува толкова,с която съм страдала и съм се радвала!

Момичета,къде всъщност срещнахте информацията за излъчването на Великолепната двойка?
Аз гледах вчера в туитър представянето на героинята на Ойкю и никъде не се споменава ден.
Много ми се иска и този сериал да има успех,заслужават го,затова се надявам да преценят добре.

Орси, надявам се,че всичко лошо е зад гърба ти! Много здрава бъди занапред!

# 680
Здравейте!
Аз за първи път пиша в темата ви, но от няколко седмици редовно ви чета. До 2017 г първият и единствен турски сериал ,който бях гледала беше Перла. А от там и единствената ми среща с Къванч Татлъту.
  През януари попаднах на Любов под наем по Бтв и някак си ме увлече- изгледах го набързо през Vbox.
Когато свърши някак си остана нуждата да го заместя с нещо друго, но не успях да намеря с какво.
И съвсем на скоро се загледах в Искрите на отмъщението.
Срещнах един Каванч- пораснал, улегнал и все така красив и харизматичен. Много ми хареса в образа на Джесур.
Благодарение на вас разбрах ,че филма се казва ДК  и си го намерих по интернет.
Сега ви чета и се радвам на всичко , което споделяте. Радвам се на позитивизма ви и чувството ви за хумор.
Има много заглавия, които съм пропуснала, но ще наваксам. Сега всеки  ден ми разкривате по един. Благодаря Ви!
Извинете ме за дългия пост!
Поздрави!

# 681
Привет, момичета bouquet bouquet bouquet bouquet

Благодаря за всичко споделено bouquet bouquet bouquet bouquet

Няма как да пропусна днешния ден Wink Денят посветен на Бехлюл Heart Eyes Моят така обичан и същевременно мразен образ на Киво. И естествено на незабравимите ББ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много съм писала за филма, но ще спомена накратко защо за мен ЗП си остава любим сериал Heart Eyes

1. Киво и Берен като Бехлюл и Бихтер Heart Eyes Най, най, най-легендарната за мен двойка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Въпреки невъзможната, "забранена" любов Cry

2. Къщата, всеки детайл от нея

3.Музиката, която и до ден днешен ме кара да се разчувствам Sad

4. Цялостният каст, включително  досадната прислуга Simple Smile

5.Трагичният финал, без който ЗП не би бил това, което е, колкото и да ми е тягостен  Peace

И още и още и още.......

За мен това е най-добрата роля на Киво и независимо колко добър актьор е в момента и какво развитие  е претърпял, ако това е най-трудната за него роля, както сам я определя, като най-далечна от неговата душевност и възприятия на Дон Жуан и прелюбодеец, то за мен е най-перфектната му роля, защото изобщо не съм усетила да играе, което не мога да кажа да следващите му роли Heart Eyes

Може би трябва да спомена, че не съм гледала Киво в предишните му роли, като разбира се не подценявам приноса им за негото развитие, но не мога и да коментирам, тък като моята среща с Киво беше именно като Бехлюл Heart Eyes

За другите текущи теми ще се изкажа когато му дойде времето Wink Peace

Разбира се успех на Сблъсък преди всичко Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Айре Heart Eyes Hug, изненадах ли те, мило Heart Eyes

Орси Hug
Скрит текст:
Правилно ли съм разбрала за инсулт newsm78 Peace Ако е така - бързо възстановяване Praynig Praynig Praynig Praynig

Фенче Heart Eyes Hug, Снеже Hug, Алина  bouquet, Гости bouquet Дива Hug, Себи bouquet, Валя bouquet и останалите, които пишат в темата, благодаря ви bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

До скоро Hug Hug Hug Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 682

Сънчо, добре си ни дошла! Ще  се радваме да споделяш с нас свежите си възприятия по преоткриването на Къванч!

Миси, не само Айрето, и мен изненада. ѝ сигурна съм, че и всички! Знаеш, че те обичаме и държим на теб. Когато ти се доприиска, когато имаш какво да споделиш и не можеш да го удържиш - идвай.  И не си доразбрала за инсулта. Писах, че се разминах с него. Но днес разбрах, че бивша колежка, по същото време като мен имала криза, тя не успяла, милата! Но всичко е на ред. Такъм е животът. Затова сме тук, затова си позволявам да държа на добрия тон, да се смея на глас, когато тук нещо ме развесели. Затова ви благодаря за хубавото, цветисто писъствие.

Оставям ви с чувство на много симпатия и пожелания за хубав следобед и вечер.

До довечера!

# 683
suncho75 добре дошла!! welcome
радвам се, че писа...!!
Къванч е магия, много е хубаво да си негов фен Heart Eyes
сега хвана момента на една инициатива за РД, припомняме си старите му роли
ако имаш желание да изгледаш още нещо....ще те упътим Peace
в момента, по ДФ дават един от най-силните му сериали-Север-юг/от 21.00 ч/
споделяй пак....ще се радвам!!

Мисии Heart Eyes, изненада ме и още как Wink Heart Eyes
прекрасен пост, снимки, уникалната музика........ благодаря!! bouquet bouquet
много добре знам какво е за теб ЗП.....уникален сериал си е, не оставя никого безразличен Peace
последната серия/ когато са го давали в ТР/ има рейт-23.41% Crazy Crazy

Али Heart Eyes, мерси и на теб за хубавия/типично в твой стил Wink/коментар bouquet
много хубаво си го казала..... Peace
наистина Къванч като Бехлюл...не се усещаше че играе, а сякаш гледахме живота му!!! thumbsup

за това, че ВД ще започва в четвъртък....е писала Ранини Tired Tired
https://twitter.com/raninimanini/status/1052598603368357890

мои стари колажи.....

Орси Hug
Скрит текст:
добре, че ти се е разминало Praynig Praynig

# 684

Привет мили момичета Hug Hug Hug

Не може да обявя ,че  от всички партньорки на Киво харесвам най-много Берен и да се гуша  и мълча;-)

Няма  да  коментирам невъзможната  любов между Б/Б,  магнетичното стигащо до болезненост се усещаше във всяка сцена и допир м/у тях.

А клипчето  bouquet с танца ТАНГО  когато гледам настръхвам!
Колкото и пъти да го гледам виждам- фатално влюбени, привличащи се като магнит двама души , които в танца освен съвършенството  в танца  с очи,тела не оставят съмнение в невероятната им любов.

А в тази целувка май newsm78 newsm78 виждам че се намесва и  друг орган Embarassed Embarassed При гледане онлайн не се забелязва Wink Wink

И както при всички влюбени ревността не им е чужда.

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 17:26 от sebilMM

# 685
  • Плевен / София
Не обичам трагичните финали... Disappointed Relieved

https://www.youtube.com/watch?v=3rP_Vxc0mXE

# 686
  • AMS

Привет, дружки!!!
 Благодаря ви за споделеното!!!
 Денят на Забраненият плод, за мен беше месец.
 Изгледах го наново и съм горда с това.
 Жалко, че не се включихте в обсъждането в темата на Берен.
 Фенка обеща и още я чакам да си каже заключението там.
 Показах участието на сестрата на Къванч,
 но не ми отговорихте за участието на брат му.
 Миси, може би не си чела това обсъждане на ЗП,
 но много ще се зарадвам, ако този твой пост
 намери място и в темата на Берен.
 Ще се радвам и на всяко мнение за ЗП там.

Забраненият плод за мен е диамантът на турските сериали.
 Берен и Къванч се впуснаха в дълбокото и изплуваха изключително успешно.
 ЗП една Анна Каренина и един Вронски.
 Със смъртта си Бихтер  изкупи не само своите грехове, а и греховете на другите.
 Този път специално гледах повече Бехлюл. Много ценно ми беше това преживяване.

# 687

Дива Heart Eyes Hug Hug bouquet,

Дори да исках и чувствах това ,което си написала за  ЗП не бих могла по твоя начин да го напиша.Благодаря! newsm51

" Забраненият плод за мен е диамантът на турските сериали.
 Берен и Къванч се впуснаха в дълбокото и изплуваха изключително успешно.
 ЗП една Анна Каренина и един Вронски.
 Със смъртта си Бихтер  изкупи не само своите грехове, а и греховете на другите.
 Този път специално гледах повече Бехлюл. Много ценно ми беше това преживяване."

# 688
  • AMS

За Забраненият плод
 Златна Пеперуда  получават
 Керем Чатай за най-добър сериал,
 Берен / Бихтер за най-добра актриса,  
 Къванч / Бехлюл за най-добър актьор >>>

# 689

Много ми се иска и"Сблъсък" да се радва на такива и толкова награди  Дива bouquet

Существует теория родственных душ... душ, которые неизвестно почему испытывают взаимное.

Общи условия

Активация на акаунт