благодаря!
Ако беше устискала още малко, щеше да оцениш този сериал подобаващо, но ... щом не те е грабнал още в самото начало, права си да не гледаш. Любовта в този сериал не ми е от любимите, но самият сериал е един от най-добрите, произвеждани някога в Турция. А играта на актьорите е потресаващо добра, на всички!
Не случайно толкова години печели всякакви класации. За двойката Къванч - Берен няма какво да говорим, вижда се
Те са еталон за хармонична и красива двойка. А в Бехлюл съм влюбена
А каква игра показа само ...
Гледах само картинки, но усетих всички чувства, които раздираха героя му отвътре / първо го гледах на турски 
благодаря за тематичното кафе, страхотно е! 

Защото и на мен започва да ми става неспокойно
Да вярваме, че всичко ще е наред, защото наистина касапницата в момента е страшна
Дано Киво е преценил всичко добре, поемайки този риск, някои не посмяха, други пък се приютиха в ТРТ1 за по- сигурно
благодаря!
Ако беше устискала още малко, щеше да оцениш този сериал подобаващо, но ... щом не те е грабнал още в самото начало, права си да не гледаш. Любовта в този сериал не ми е от любимите, но самият сериал е един от най-добрите, произвеждани някога в Турция. А играта на актьорите е потресаващо добра, на всички!
Не случайно толкова години печели всякакви класации. За двойката Къванч - Берен няма какво да говорим, вижда се
Те са еталон за хармонична и красива двойка. А в Бехлюл съм влюбена
А каква игра показа само ...
Гледах само картинки, но усетих всички чувства, които раздираха героя му отвътре / първо го гледах на турски 
благодаря за тематичното кафе, страхотно е! 

Защото и на мен започва да ми става неспокойно
Да вярваме, че всичко ще е наред, защото наистина касапницата в момента е страшна
Дано Киво е преценил всичко добре, поемайки този риск, някои не посмяха, други пък се приютиха в ТРТ1 за по- сигурно 
но да не говорим предварително 

, има Яма 
всъщност е точно така, КЧ да му мисли
Надявам се да е преценил, щом го предлага за продан още на зелено 
Наистина започва на 22 ноември 

Денят посветен на Бехлюл
Моят така обичан и същевременно мразен образ на Киво. И естествено на незабравимите ББ
Много съм писала за филма, но ще спомена накратко защо за мен ЗП си остава любим сериал 
Най, най, най-легендарната за мен двойка
Въпреки невъзможната, "забранена" любов

, изненадах ли те, мило 

Ако е така - бързо възстановяване

, Снеже
, Алина
, Гости
Дива
, Себи
, Валя
и останалите, които пишат в темата, благодаря ви

, изненада ме и още как