Страхотни коментари от всички, благодаря ви! 
приятно ме изненада и мен 
много се радвам, че ти се е разминало
Благодаря за хубавия пост! 
ако сте приключили с гледането, с удоволствие ще споделя коментара си за Бехлюл, който обещах
Алинка
е толкова близко до моето мнение за него и толкова хубаво го е казала само в едно изречение ... 
добре си ни дошла!
Ооо, щом си гледала само Мехмет и Джесур има доста да наваксваш ... Но, ние сме тук, ще ти помагаме с удоволствие 

Ире
Себи
благодаря за интересните постове! Тези деца изобщо не приличат на Кадир и Зейнеп, ама ... Пък и много малки, те къде - в ДГ ли са се обичали ?
Представях си по- иначе тяхното влюбване в миналото, да видим ...
страхотни клипчета! 

а Зейнеп как зорлем се навира да е в тяхната компания....

а то пък в ДК и в СЮ, децата много приличаха на Киво 

утре е денят на Киво в Езел 

обещанието е изпълнено 

аз имах предвид серията на ДК, но то важи и за СЮ
Така е, на Гюлтен и се изправяше косата от братята Текиноулу
Обаче после как ще си обича Кузей ...
е, поне да бяха русичко и червенокосо 

Много обстоен "преговор" на кивовите проекти сте направили. Браво, браво! Аз късно реших да преговарям. Запалих се след ДК. Затвърдиха ми се първите усещания, възприятия и емоции от преди години. Понеже обсъждате ЗП, искам да ви споделя, че сериалът не е моят фаворит. Историята ме натовари тогава, продължи да ме товари и на "второто" и на следващото "четене". Може би, защото кореспондира с моя житейска драма, която лепна отпечатък на цялото ми последващо съществуване, че и досега "бера" негативите... Огорчих се от събитията в сериала, дори финалът не ме разколеба в усещанията ми. Не съжалих за трагичния край, само се натъжих, гледайки страданията на героя на Киво. Разбира се, Киво беше брилянтен, както винаги - преди и сега. Берен не ми е по душа, знаете...
Такъв кошмар, не съм преживявала скоро... ама, сама си го причиних, никой не ми е виновен.

, Гости
-благодаря за хубавите постове !! 

Препоръчани теми