Ю Н И 2004 г. - 10

• 14 777
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Лили пожелавам бързо оздравяване на Калоян, щом се налага и педи мисли че вече може махайте я третата сливица.Мъжит ми е бил така като малък и след като са му я махнали по рядко е боледувал.
На мама Мери приятно изкарване на морето.
За нас какво да ви кажа, Ивчо вече се храни изцяло сам, не ми дава и да му помагам даже, поомазва се ама важното е че има желание  Grinning

# 226
Здравейте и от нас!Днес се върнахме от Созопол.Изкарахме си страхотно и без никакви болести. GrinningУтре ще пиша повече,че сега съм изморена! Whistling

# 227
Здравейте,

Аз не съм писала отдавна, за което се извинявам... При нас ново няма, у дома сме си, защото яслите почиват и аз съм в отпуска през този месец. Ходим си насам-натам и си се радваме. С памперса напредък - никакъв Sad. Не иска да го махам и плаче за "панче". Иначе ми е много добър и послушен разбойник  Crazy. Много е смешен като каже "Ела тука-там" и започне да ме дърпа на някъде  Laughing. Прави куп магарии и е голяма душица. Брои така "ено, дее, тии, пе, найсе"  Joy. Това с глезенето и целуването на крака, ръце, лице и където му хрумне за да мине "болката" и той го прави. Много е смешен, защото веднъж ми заяви че го боли пишката  hahaha, но там бе отрязан и нецелунат.  Laughing Когато някой се удари започва да го гали и да нарежда "няма нищо, няма нищо". Много говори, понякога повтаря едно и също като латерна.

Лили, бързо оздравяване на Калоян пожелавам! Моят господин пък при всеки валеж започва да се сополиви и да кашля, сливиците му по принцип са огромни и има трета също толкова голяма. След време може и да се наложи да я махаме... Пъпчето няма да го пипаме за сега, защото е мъничък, топло е и не пречи за момента. Надявам се да не стане някоя беля  Praynig и да се заклещи хернийката.

Браво за памперса на Йоан! не зная кога и нас ще ни сполети такова щастие...

Целувки на всички разбойници от групичката. Весло изкарване на почивките на тези, които още не са ходили!   bouquet Heart Eyes

# 228
Калоян е по добре, значително, но продължаваме с антибиотика още няколко дена. Забравила съм да спомена...Имам си християнче. Кръстихме го деня преди да заминем за морето. В нчачалото беше много въодушевен и припяваше с попа, но след като му взеха сандалите настана драма голяма. То не бе рев, то не бе чудо. В края на службата му ги върнахме и млъкна. А попа каза, че имало и много по страшни случаи...Едно дете на кръщенето хукнало да бяга и крещяло "Помощ давят ме..." Joy
Тези дни ще намеря време да кача малко снимки от кръщенето и морето да ни видите какви сме мамУни Crazy

# 229
  • София
Лили ,честито християнче! Hug  bouquet
Радвам се ,че Калоян е по-добре!

# 230
Честито ти християнче Лили  newsm51
krasi 76 ще чакаме да разказваш как е минала почивката и непременно снимков материал  smile3503
Сега да се похваля ,днес реших да сложа край на нощния памперс и му постелих от еднократните чаршафчета и го оставих по гащички, стискайте палци сутринта да е сух.

# 231
Здравейте!Скоро не съм се включвала,ама имахме малко проблеми с компа и нет-а.
Ние на почивка няма да ходим  smile3518,затова пожелавам приятно изкарване на всички,които ще ходят.И да се  окъпете в морето по 1 път и заради нас.
Ния вече е без памперси,даже смятам скоро да пробвам да я оставя и през нощта без него,защото вече няколко пъти се събужда суха.За нас голямо постижение е ,че вече започна да си казва ,че й се ака и го прави в гърнето ,а не в гащите (както беше до скоро). newsm44
Яде сама,когато пожелае,в другите случаи помагам.Пее песнички,даже си променя текста според ситуацията,разказва приказки,знае си трите имена,кой как се казва от близките й,кой какво работи.Като я питаме от къде е ,казва ,че е от Велико Търново.Последното,на което се смяхме е ,като влезе в банята и видя четките за зъби,и започна да нарежда :"На мама зъбите,на тати зъбите,на Нийчи зъбите!"
Иначе е доста палава,хич не слуша,ама да ми е жива и здрава.Макар,че след рожденния й ден до сега й се събраха 3 боледувания.Дано да няма вече ! newsm17
Ами това е засега от нас!Чакам снимки от вече отпочиналите.

П.С. Tani4ka*,  какви са тези еднократни чаршафчета,къде се продават и каква им е долу-горе цената?Мерси!

# 232
здравейте от мен!
аз редовно чета, но не пиша....
чаршафчетата ги има по всички детски магазини, около 50 ст за брой.
като сравнявам моя дечко с останалите деца тук, с магариите сме в норма.
последната изненада е, че пее химна и кара всички да стават прави тогава

# 233
 Ilenia  чаршавчетата можеш да ги намериш във детските магазини в които продават  памперси и във аптеките, при нас струват 40 ст. , представляват няйлонче и отгоре са като памперс, в/у него постилам и обикновенно чаршавче, така ако се напишка матрака остава сух  newsm10. Сега да се похваля че засега сутрин става сухичък и се надявам и занапред да е така.

# 234
Благодаря ви за  информацията,ще потърся такива чаршафчета.

# 235
Честито ти християнче Лили  newsm51
krasi 76 ще чакаме да разказваш как е минала почивката и непременно снимков материал  smile3503
Сега да се похваля ,днес реших да сложа край на нощния памперс и му постелих от еднократните чаршафчета и го оставих по гащички, стискайте палци сутринта да е сух.
Малката беше много послушна.Изморяваше се и спеше като къпана.Аз наистина си починах хубаво.Обаче 90% там бяха само чужденци,та не можа да си намери другарче.Уж се заиграе с някое дете,но в крайна сметка говорят на различни езици и не могат да се разберат,та играта им бързо свършваше. LaughingНай-много си хареса едно поляче-разбираха се с погледи. hahaha TiredДогодина пак се гласим за Созопол,макар че май е доста скъпичко там. Rolling EyesСега на 25 ще идваме по работа в Бургас и ще останем за три дни,ако е хубаво времето,пак да си ударим по един плаж. Wink

# 236
Искам да питам мамите,чийто деца ходят на ясла,кръв се взима от единия родител.А от детето също ли взимат?Нещо не ми е ясно какви изследвания искат. newsm78

# 237
Здравейте!

Честито кръщение на Калоян!

Ние сме вече в Пловдив, сега пък сме в период на адаптация тук  Peace Доста по-лек обаче, трябва да призная  Wink
На море ще ходим едва в края на август и искрено се надявам да е хубаво времето тогава  Praynig Но дори и въздуха само да диша за него ще е много полезно.
Ние на 2 год. на консултация не ходихме заради неговия страх от доктори, но си го теглим и мерим вкъщи - в момента е 85 см и 12 кг, нисичък, но много съразмерен  Mr. Green
Днес успях да кача снимки от гостуването ни във Видин, които, ако имате време и желание, можете да разгледате тук:
http://community.webshots.com/album/553004990VdsKdn

За изследванията за ясла нищо не знам и не мога да помогна, аз смятам направо на градина да го давам другата есен, а дотогава някак трябва да се оправяме  Thinking

# 238
Искам да питам мамите,чийто деца ходят на ясла,кръв се взима от единия родител.А от детето също ли взимат?Нещо не ми е ясно какви изследвания искат. newsm78
кръв се взема само на единия родител, на детето- не, за Васерман

# 239
кръв се взема само на единия родител, на детето- не, за Васерман
Мерси!  bouquetОооооох,хич не обичам да ми взимат кръв,ама какво да се прави.В понеделник започваме с изследванията,на 28 тръгваме на ясла. Sad

Общи условия

Активация на акаунт