Любители на кучета - 84

• 35 430
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз предпочитам от време на време да сменям храната, но прасето няма капризен стомах и непоносимоста и към съставки не е ясно изразена, като алергии и проблеми.
При нея винаги почва от очите.

Но не мисля, че ще е проблем да си караш на една храна, щом е качествена.

# 181
Нашите лекари са на друго мнение. Източникът на протеин трябва да се сменя поне на няколко месеца, за да не доведе до дефицит или натрупване. При нас един чувал стига за 3-4 месеца и всеки път избираме различен вид. Примерно лятото сме на риба, после свинско, а за пролетта - агнешко.

# 182
Здравейте момичета,
с огромно удоволствие днес си направих кафе и се върнах да прочета всичко, което съм изпуснала Simple Smile
Нагледах се на страхотни муцунки, зарадвах се на хубави новини и научих по нещо ново.
Ние сме добре, аз си имам едно мръсно гаврошче, което по цял ден се въргаля на двора с още 3 себеподобни. Липсва ми да е чиста и мекичка и да ми се навира в краката, когато съм си у дома, но е толкова щастлива долу, а като я прибера все скимти да излиза. Та докато не е свил студа я оставям на воля да тича. Ех, щастлив живот си живее.

# 183
  • под тепетата
А, Духче, май ще ти разбия илюзиите, но точно като дойде студеното време стават активни тези рошльовци като твоята  Laughing  И хич няма да и се прибира! Питай Котето  Wink

# 184
Добро утро (е,станах преди 4 часа,ама все пак)! Simple Smile)
От сутринта Рейн тегавее ..Отиваме към обичайната градинка и какво да видим- непознати кучета в нея..КАК МОЖЕ? Разбира се Рейн  реши да се покаже като МЪЖ! и да се кара - спрях го набързо, но продължи да ръмжи, докато не напуснат НЕГОВИЯ периметър.. После дойде нашият приятел Борко (бигъл),с който си играят от Май месец всеки ден - е хубу,ама Рейн вече е мъж и иска да доминира ,да се доказва..и уж на игра, ма си се сдърпа грубо с Борко, та се наложи да го дръпна и малко в тайм аут, вързан на повод...Та това и на фона на жалките ми, мъчителни опити да набутам хапче антибиотик в устата на котката ми рано сутрин, ми гарантира един прекрасен старт на деня Grinning

# 185
  • София
Питай и мен. Хич неще да се прибира, направо си умира от кеф навън. Ей така, като застудее и е най-добре.

# 186
  • о`майна лунна нощ е
И аз имам чувството, че хъскитата и тези с тяхната жилка в кръвта, чакат цяло лято да дойде зимата и да настане тяхното време. Simple Smile
Ние вчера ходихме на кучешка площадка на километър от нас. Неудобно е за стигане пеша, та се повози на колата. Компанията там ни одобри и се надявам да се срещаме по-често с тях. Три хъскита /едното бебешок на 8 месеца точно сменя козинката, един мъжкар, който почти веднага показа кой командва там и третото не успях да го разгадая, но вероятно е женската - бяха на един собственик/. Останалата част от компанията са женски кучета - джак на 8 мес., пинчепородобно и 4-годишна женска без порода. Дойде възрастна немска овчарка. В общи линии - добра компания и ни приеха. Обаче площадката осеяна с бабини зъби. Малеее. Принцесата и граховото зърно във вариант Швепс с набодени едновременно 2 лапи. Препарира се на място и се чуди как да застане на два крака горкият, че да не го боде, докато го спасим.

# 187
  • София
Здравейте...

Аз пак имам проблем с Биани.
Накратко, някой знае ли дали в Стара Загора има томограф или ЯМР ?

# 188
  • София
жгмъци, какво пак? Милата Бианка, и ти, и двете се измъчихте... Не мога да помогна с информация, уви. Пита ли във ветеринарната група във фейсбук?

# 189
Жгмъц - за животинки ЯМР май генерално няма. В София използват човешките в Токуда и Александровска, които допускат определени дни, след работно време - имам познат, чието куче е с епилепсия и се наложи да му правят ЯМР, който той записа посредством Добро Хрумване. В Стара Загора Ветеринарната клиника към факултета на Тракийския университет имат ехограф и рентген - защо не звъннеш да ги питаш каква е процедурата за ЯМР там?

# 190
  • София
Жгмъц, провери във ветреринарния университет, там ако няма не знам къде ще има! Уф, дано не е нещо страшно! Бързо да минава!

Бека още не е свършила съвсем с разгонването, а забелязах, че са и подути зърната. Другата седмица ще я водим на обезпаразитяване и ще говорим с ветеринаря, но се притесних. Уж е рано за мнима бременност... някой да има идея от какво може да се е получило това?

# 191
  • София
Пак същата история с подутината, но сега са 2 симетрични. Едната вече е дупка с тенденция и другата да стане ... Трябва ни скенер или ЯМР, ако може да не струва 10 кожи, ама май няма такава вероятност.

Коте хич не се сетих там да пиша.
Ще питам, но след срещата с вета ни.

# 192
  • София - Рим и обратно
Джуджанка, само зърната ли са изразени или около тях? На Кира й се показаха големички зърна с първото разгонване и така си стоят, вече й предстои второ. Иначе съм забелязала, че кастрираните преди първо разгонване нямат зърна изобщо, като на мъжките са им.
Стискам палци всичко с Биани да е наред!

# 193
  • София
Привет и от нас.
Току що приключи първото посещение на треньорката вкъщи. Харльо е смазан, защото му натриха нахалния и самодоволен нос, и му показаха, че може и хората да командват. Joy
Доволна съм, сега остава да приложим първото упражнение и съвети. Другата седмица ще се видим отново. Мисля по-интензивно да протекат срещите, за да може по-бързо да коригираме необходимото. Харльо отнесе доста комплименти, че е красив и много силен за възрастта си, не че не ги знам тия неща, ама голям кеф друг да ти го каже. Grin

# 194
  • о`майна лунна нощ е
Ех, Тонка! Много ме усмихна поста ти! Продължавайте все така в положителна посока.
Аз се прибрах за обяд вкъщи. Няма такава радост. Разходихме се, хапнахме, играхме, гушкахме се. Направо ми идваше да го сгъна в някой ъгъл на дивана, да се завием и да откъртим двамката една следобедна дрямка, ама не става. На работа съм и се върнах в офиса. Дано довечера имаме пак възможност да потича на площадката.
Жгмъц - силно стиснати четири лапи от нас. Пожелавам добри резултати и по-малко притеснения.

Общи условия

Активация на акаунт