Любители на кучета - 84

• 35 427
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
С вече пораснало куче не мисля, че е толкова лесно. Аз не посмях да пусна Цъки из целия апартамент, защото Макс само я чакаше да се подаде на вратата или да се покатери на мрежата и отиваше да я излае. А и той е страшно ревнив и си представям как някой гушка котето, а той върти филми какво може да й направи като я докопа. 😂 Малки кучета приема да търпи, кара им се ако има нужда, но с котка не мисля че би се спогодил по същия начин.

# 166
  • Варна
Да, когато са големи вече ще е трудно. Но,  както каза Кафе,  ако е голяма котката,а кученцето бебе става.

# 167
  • София
аз съм си взимала коте бебе при голямо куче, няаше проблем. И Рея не яде бебетата, само са и интересни и ги ближе. Един език и е цялото мокро, то колкото езика. Ако и доведа коте бебе няма страшно, само ще трябва да внимавам да не го настъпи, че хич я няма в пазенето на дребосъци.
Виж, обаче, котките ми хич няма да му се зарадват.

Котето на бившата на сина беше на 4-5 месеца, като се нанесоха с него у нас. На  Рея само и беше интересен, ама котките го биеха. Един ден съм си го гушнала аз, той се разфуча на Сиси, и Рея като реши че ме напада, едва го отървах. Та мен ме нахапаха и кучето и котето.
Оттам нататък го дебнеше да го яде, големи маневри бяха, да не го види, ако случайно излезе от стаята си.
Добре че се изнесоха,че не знам как щяхме да живеем, диване в стаята и трима злобари чакащи пред вратата за шанс да му видят сметката.

# 168
  • София
Оле, посс, при вас е бил екшън голям!
Не смея да рискувам с такова куче като Лили. Сигурна съм на 95%, че бебето няма да бъде пощадено, щом полусестра й видя сметката на бебе коте...

# 169
Зависи как е представено според мен, ако бебето бяга се отключва ловния им инстинкт и няма шанс. Ако котето е спокойно има някаква вероятност и да го приеме. Тара ги гледа настървено, ако не и обръщат внимание не ги гони, тръгнат ли да бягат става шоу.

# 170
  • София
За кучета под 1 годинка https://www.facebook.com/1865335857025113/posts/2693969007495123/
Накратко - изпращат пробен пакет със суха храна и консерва (май) безплатно. Взимала съм на Балу, като беше малък.

# 171
  • DE
За котки си приказвате...аз в момента съм с ожулено и ранесто коляно след опит за гонка в тъмното.
Сиви, пак бебоци около теб
Сега като се замисля аз май вече(скоро) не искам малко пале
Направо  съм щастлива, че моето изперкалото взе да се кротва вече и става по за водене, лаф и компания.
Имаме си една голяма компания сега за игра. Вечер след 18часа настават битките Вертоломееви
Носи се само прахоляк и се чува зверски тропот от копита-иначе друго не се вижда.
От време на време вирва крака на земята някой от човеците, блъснат от подивялата сюрия.

Поръчах един 15кг сак с гранули, но по погрешка съм взела някаъв друг сорт.
Пак е на Бош, но са съвсем друг модел.
Сега Зу пръцка доста.
Спи при мен под юргана и нали се сещате какво ми се случва през ноща
Та да питам: Проблем ли е това за стомаха или да я махам(храната де)

# 172
  • София
Ако не хване и разстройство, надали е пробем.
Можеш да и купеш правилния чувал и да слагаш по две гранулки на ядене от грешния. Аз така пробутах една акана.

# 173
...и да слагаш по две гранулки на ядене от грешния. Аз така пробутах една акана.
Х 2 гранули? Та грешния чувал е 15 кг...
Мисля, че от 1/3 до 1/2 от дажбата може да е от грешната храна и пак да се изяде.
Пък и пръцкането може да е само в началото и да отмине.

# 174
  • София
Е образно казано 2, де. Аз смесвах 1/5, но имам къде да държа храната, та не ми пречеше.

Не се подобриха при нас нещата с напредването  на чувала, гурелясваше, пръцкаше, много материал на изхода... . Затова така я пробутах, безболезнено.

# 175
  • София - Рим и обратно
При нас сега така добре са се закротили нещата с ТОУ с риба - твърди малки акита, никакви газове, лъскава козина, че ме е страх да сменя дори протеина, а яде вече 3-4 чувала все едно и също. Смятате ли, че е ок?
Моята кучка вече е в тоя вид:

Толкова зиморничаво същество няма. Даже котаракът й се чуди на акъла.

# 176
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да се чудиш как диша 😄
Той котьо с тая козина му е добре, как няма се чуди 😁

# 177
Кафе,може цял живот едно и също да яде,щом й понася,не е проблем.

# 178
  • София - Рим и обратно
Диша си презглава завита и си хърка така по цяла нощ. Ако някой е завит, а тя не - ходи и се бута с муцуната под одеялото, сакън да не измръзне. Това на двор няма как да оцелее.

# 179
Песента е яка 🙂 дотанцува ми се 🙄

Общи условия

Активация на акаунт