Откраднат живот 58: Анатомия на гнева... Какви сме ние?

• 33 153
  • 711
  •   1
Отговори
# 585

Тя и Кая май за ръката го пипа, горкия Банков Grinning аз ако съм би ми дотегнало.
и Романова Simple Smile 

# 586

Тя и Кая май за ръката го пипа, горкия Банков Grinning аз ако съм би ми дотегнало.
и Романова Simple Smile 

Joy Горкото момче , всички го опипват , да пусне жалба до  дедо си за сексуален тормоз Stuck Out Tongue Winking Eye

# 587

и Романова Simple Smile 

А ми, ако беше издържал и оставил правилата си, и да не ги нарушава...........Joy

# 588
Само че Романова като не го пипа, не ни притеснява.  Ничие друго съчувствие не е притеснително, защото е човешко и нормално. Само на Зорница е притеснително, защото тя му е бивша. Забравете за момент, че е бивша, приемете, че е колега, който иска да помогне.
Аз разбирам, че за вас не е ок, приемам го. За мен в тази ситуация е много по-неприятно отношението на Банков. Още откакто се е прибрал, се държи с нея по много грозен начин, дърпа я, стиска й, крещи й. Неразбираем ми е, честна дума. Не е нужно да се прегръщат и целуват, но може да се отнесе най-малкото възпитано. Очаквам в някакъв момент да разберем защо се държи така.

# 589
Ами те в детската градина момченцата се държат лошо, когато харесват някое момиченце....

# 590
  • София
Само че Романова като не го пипа, не ни притеснява.  Ничие друго съчувствие не е притеснително, защото е човешко и нормално. Само на Зорница е притеснително, защото тя му е бивша. Забравете за момент, че е бивша, приемете, че е колега, който иска да помогне.
Аз разбирам, че за вас не е ок, приемам го. За мен в тази ситуация е много по-неприятно отношението на Банков. Още откакто се е прибрал, се държи с нея по много грозен начин, дърпа я, стиска й, крещи й. Неразбираем ми е, честна дума. Не е нужно да се прегръщат и целуват, но може да се отнесе най-малкото възпитано. Очаквам в някакъв момент да разберем защо се държи така.
Не мога да мисля като мъж, но като жена никога не бих отишла при Банков, да му предлагам приятелство и рамо да си поплаче след всичко, което се е случило между нас. Абсурд. Всеки трябва да си има достойнство.

# 591
Аз лично досега в Зорница видях само това, което вече познавам. Тя вижда, че някой, който е бил важна част от живота й страда и е нещастен и в нея сработва рефлекс да го подкрепи и да му съчувства. Когато човек е в ступор и е под стрес, докосването е начин да го накараш да чуе какво му казваш. Не мисля, че тя вложи нещо друго като го хвана за ръката. Разбира се, всички различно реагираме на еднакви ситуации, ето и Банков не възприе това с ентусиазъм /независимо по какви причини Simple Smile /, та нищо страшно, че някои от нас не одобряват подобен жест.
Мен пък малко ме подразни това, че Марио реши точно в този момент да си сподели болката с Банков. Сцената беше силна, казаха си важни неща, но Марио някак егоистично си каза какво му тежи, докато Банков беше на съвсем друг полюс. И получи съвсем очакван отговор според мен.

# 592
  • Пловдив
Дари 1 бъбрек и край...останалите органи?? Явно не са годни или...?

# 593
Докосването е близост, не сексуален намек.

# 594
Дари 1 бъбрек и край...останалите органи?? Явно не са годни или...?
А де, ми другия?

Коя е актрисата играеща майката на Кая? Познат ми е гласа й.

# 595
  • Ню Йорк
Историята със сестрата и майка и е все по-отегчителна и банална и ще отшуми като много преди това.  ooooh!

# 596
Много силна игра на Пенев този път ,развълнува ме.
Относно физиономията на Вергов,аз съм го гледала в доста филми и в театъра,той има доста физиономии Wink,това са изискали сега от него.
Майката на Кая озвучава доста филми.

# 597
  • Пловдив
Кая къв го дири при директора???

# 598
  • София
На Владо Пенев да му забранят да играе гневен. Нека играе тъжен, в операционната беше страхотен.

# 599
  • София
Горкия Пенев, и аз се разплаках.
А Кая какво прави там?

Общи условия

Активация на акаунт