Откраднат живот 58: Анатомия на гнева... Какви сме ние?

• 33 156
  • 711
  •   1
Отговори
# 570
Кая така е създадена - в първите епизоди да е странна , а после сме щели да разберем защо е такава
https://nova.bg/otkradnatjivot/profiles/view/562/%D0%BD%D0%B5%D0 … 0%BE%D0%B2%D0%B0/

До тук добре се справя - дразни ме страшно .

# 571
Чакам Фотев довечера с нетърпение. Да се развихри и да стане интересно.

Донякъде разбирам Огнянова. Бившите остават бивши и в миналото, но ако май бивш се нуждае от помощ ще му помогна ако мога. Каквото било в миналото, било е и няма да се върне. Обаче тоя човек все нещо ми е дал, били сме заедно. Заради миналото ще му помогна.

# 572
Чакам Фотев довечера с нетърпение. Да се развихри и да стане интересно.

Донякъде разбирам Огнянова. Бившите остават бивши и в миналото, но ако май бивш се нуждае от помощ ще му помогна ако мога. Каквото било в миналото, било е и няма да се върне. Обаче тоя човек все нещо ми е дал, били сме заедно. Заради миналото ще му помогна.
Мен това, което ме изненадва силно е, че хората като че ли не си дават сметка каква потресаваща ситуация е да се сблъскаш така челно със смъртта. Когато тя се появи, някак си всякакви такива неща като бивш, настоящ, обидени, зарязани и т.н. изглеждат толкова незначителни и маловажни. И гледаш да помогнеш, да подадеш ръка, да дадеш утеха. Пък после като се съвземе,  пак всеки ще си поеме по неговия път. Човешко е.

# 573
  • София
Ами аз не ги разбирам така тези неща. При  положение, че си била толкова наранена и в позицията на любовница, какво ще търсиш там?
Човешко е да изразиш съчувствие, ама не да ходиш да го попиваш по ръцете.

# 574
  • София
Да, точно. И най-наглото от всичко е, че годеника ти страда за теб, ти го знаеш и в същото време да ходиш да пускаш ръце на бившия. Една дума я описва много добре, ама ще я спестя, само защото много я харесвам.

# 575
Това се опитвам да кажа - като смъртта е на дневен ред, мисълта наранена ли си била ,не си ли, сърдита ли си му, зарязал ли те е, бивша ли си, изчезва, остава желанието да помогнеш.
Ама тя в миналия сезон пък беше хулена ,че погали Тони по челото, докато умираше, така че явно до мъже не трябва да припарва, пък гърчат ли се, не се ли, тяхна работа Grinning

Деси, Марио сподели с брат си, с Ина, че дори и с Банков, че страда, но не и с годеницата си.  Реакцията ѝ при думите му вчера доста ясно показаха, че не е била наясно колко много го боли. Трябва да е по-досетлива, но и той не е зле да приказва с правилния човек.

# 576
Е къде му е пуснала ръка? Да му е хванала задните части случайно? Да е преспала с него? Да му се натиска?

# 577
Е къде му е пуснала ръка? Да му е хванала задните части случайно? Да е преспала с него? Да му се натиска?
Топките му пипа, но то беше с медицинска цел Animal Joy Cat

# 578
Топките му пипа, но то беше с медицинска цел Animal Joy Cat

Може да е изпитала удоволствие, кой знае? JoyJoyJoy

# 579
Видях го в очите ѝ след това в коридора. Хареса ѝ Animal Smirk Cat

# 580
  • София
Не може да се коментира тука нормално. А си казал нещо за Огнянова ято народ долита да ти обясни какви трябва да са ти усещанията.

# 581
Не може да се коментира тука нормално. А си казал нещо за Огнянова ято народ долита да ти обясни какви трябва да са ти усещанията.
Споко бе. Шегуваме се само

# 582
Shatzi, аз ничие мнение не ща да променям, не се и опитвам, споделям своето. На мен ми е ок поведението, на вас ви е прекалено, let's agree to disagree, както се казва Simple Smile

# 583
  • София
Пипа го по ръката, като му казваше, че му е приятелка и може да разчита на нея или нещо такова. И той достатъчно показно си дръпна ръката. Е чак пък да не и е казал, първо и каза, че не знае какво иска, после в леглото докато се правеше на заспала пак и каза, че по-добре, че спи. Аз моя мъж само с поглед го разбирам кога му е криво или не е доволен от нещо. Тя явно много наивна ще дойде, да не се осъзнава колко го наранява. Въпреки, че наивността е присъща за децата, не за жени на нейната възраст.
Тя и Кая май за ръката го пипа, горкия Банков Grinning аз ако съм би ми дотегнало.

# 584
  • София
Приемам всичко стига да е аргументирано, а не на рояци.ком с тъпи подмятания да се доказва нещо.

Общи условия

Активация на акаунт