Откраднат живот 58: Анатомия на гнева... Какви сме ние?

• 33 134
  • 711
  •   1
Отговори
# 630
  • Ню Йорк
Нали се питаше какъв ще е доцент Банков. Директор. Това не го очаквах, честно.

Точно това предположих, че ще върнат Банков за директор.

# 631
С Ина се почуствах като в хорър филмите, говориш на героя да не отива, защото убиецът е там, ама не слуша Grinning

Е ако върнат Банков на поста му, то Цонев не би останал под ръководството му.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2018, 21:08 от maichetoo0o

# 632
  • Пловдив
Е...тъпо сега за Ина! Дано е ок!
Уж до магазина,а? Как ги мислят тия тъпотии??

# 633
Ина и бебето ще са добре, сигурно е само прокървила.

Бинев ми е кеф да го слушам, страхотен глас.

# 634
  • София
Дано Ина не загуби бебето. Направо не ми се коментира такава вероятност.

Зорница ще им проблем с Цонев.
А днес отново нито дума какво се случва между нея и Марио. Направо не разбирам. След вчерашните признания и подслушан разговор не трябваше ли да си кажат нещо, нещата между тях да тръгнат в някакъва, каквато и да е посока.

# 635
  • София
Днешния епизод никак не ми хареса, то и нищо не стана.

# 636
На мен серията ми хареса. Имаше динамика и от всичко по малко.
Дано Ина не загуби бебето. Може така, за разнообразие, да го спасят и да запазят интригата в тази история.

Мисля, че още е рано Банков да става директор Simple Smile Съгласна съм който и да е да стане директор, но ще има още да гледаме Цонев, а и Христо тепърва ще отмъщава.

# 637
  • София
Днешния епизод никак не ми хареса, то и нищо не стана.

Стана, как да не стана. Лора ще се заиграва с Владов.
Единствено тъжния Пенев и Фотев ме заинтригуваха. Това с пушенето на трева е отвратително, не знам как са им позволили да го излъчат.

# 638
От продукцията винаги изтъкват, че засягат актуални, общочовешки, наболели и пр. проблеми, но напоследък ми се струва, че посланията им са малко спорни. Не знам аз ли не схващам правилно внушенията или те нещо не се справят, но ако ще е така, предпочитам да не ми внушават нищо Rolling Eyes

# 639
  • Пловдив
А кво стана с Коко? Магда се напи мин.серия и хич не спомена за сина си...?

# 640
  • София
Току-що даваха кратко промо. Какво по дяволите прави Кая в публичен дом?! Ужас...

# 641
Нали се питаше какъв ще е доцент Банков. Директор. Това не го очаквах, честно.

Точно това предположих, че ще върнат Банков за директор.
Там където си му е мястото Wink
Защо да е глупава Ина,влюбена,млада жена надява се,и най-големият злодей може да омекне при такава ситуация.Аз поне му давам шанс де,ама надали .

# 642
  • София
А кво стана с Коко? Магда се напи мин.серия и хич не спомена за сина си...?

Както каза днес Перличка, този сезон по добре да не си задаваме въпроси.

Банков няма отново да е директор, поне не преди края на сезона. А чак там да му е мястото, не знам. В четвърти сезон  се оправи благодарение на Виолета.

# 643
  • There I was on a July morning
На мен ми хареса епизодът. Имаше екшън, имаше драма и някои свежи лафчета също.
Най-въздействащи ми бяха сцените с Банков и Цонев. Кой каза, че Вергов не изразявал емоции?Angry
Пенев също пресъздаде подобаващо мъката, гневът и разочарованието от смъртта на детето си и обстоятелствата, свързани с нея.
Инчето е много смело момиче. Напъха се в лапите на Фотев, но успя да му противодейства. Стискам палци всичко с бебето да е наред.
Лора прекалява с претенциите си в този сезон. Не стига, че се върна на работа, но и изисква специални медицински случаи и отношение към себе си. Горкичкият Мазов!
Стаменова беше фурия в операционната. Satisfied Добре, че Врабчев се намеси професионално, иначе Фотев щеше да разбере какъв е вкусът на отмъщението.
Най-голямата издънка на сценаристите беше сцената с Христо и Банков на таванчето.
Свикнахме вече да гледаме как лекарите се утешават с бутилки на работното си място, но това с тревата беше прекалено.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2018, 22:17 от Скубиду

# 644
  • София
Мисля, че още е рано Банков да става директор Simple Smile Съгласна съм който и да е да стане директор, но ще има още да гледаме Цонев, а и Христо тепърва ще отмъщава.

За какво точно ще отмъщава? Цонев загуби всичко вече, най-добре е да не го закачат повече. В случая доколкото знаем, Цонев не е виновен за случилото се с Христо. Не вярвам и той да е убил детето по невнимание, сигурно е станало някакво недоразумение. Но по начина по който си го написала излиза, че все едно Цонев нарочно е обвинил Карагьозов в немарливост. Но може и той да не е бил добре запознат със случилото се или да е боравил с изкривени/неверни факти и пр. Всъщност ние не знаем почти нищо за тази драма загатната в началото. Това е някаква нова мистерия след прословутата катастрофа на Банков. Дано скоро изняснат случилото се, защото ако минат още няколко сценаристки екипа съвсем ще я омажат.

Общи условия

Активация на акаунт