Откраднат живот 58: Анатомия на гнева... Какви сме ние?

• 33 282
  • 711
  •   1
Отговори
# 210
  • София
На мен от анонса най-интересно ми е кой ще е този спасител на Хинова. Може и някой нов да е.

Мелани, залагам на Владов или Пенев Wink. След като Мазов ще беснее, значи е мъж Wink

Много се ядосвам с тези дупки в сюжета, но е по-добре да не придирям. Не мисля, че нещо ще се промени и ще започнат да пишат сценария по-сериозно.

# 211
  • София
Вкъщи го гледаме сериала иии все още си ми харесва. Аз не обръщам внимание на неточности и разни разминавания, не ме дразнят. Харесвам повечето актьори и го чаках с нетърпение. Не бих казала, че съм разочарована или пък ядосана. Нали е сериал, как може да се ядосвате Grinning а пък на фона на останалите БГ сериали ми е години напред..

# 212
Около мен не съм чула някой да  гледа и с никого не коминтирам  сериала. Нито в работата, нито приятели или близки. Това е причината да се включа в темата тук.

Все пак мисля, че след като някой си прави труда да пуска клипчета и анонси за предстоящите серии, трябва да е коректен  в написаното. Някои неща са очеизвадни и бодат и при еднократно гледане. Този сезон нито една серия не съм гледала повторно.

Неочаквано ми стана интересен казуса на Пешко и Шипката. Очаквам историята Кая, Карагьозов и Банков. Надявам се ще бъде любопитно. Очаквам и повода поради, който Карагоьзов ще бъде разкрит, че не е санитар.

Гъша кожа ми става от ексцентричното пищящо деде с кукуригуто. За сега предизвиква смях у мен.

# 213
Чак  пък години напред ... Доглеждам си отново "Седем часа разлика" -  ми много по-добър е, нищо, че и той си има кривини. Обаче и там Димо си е страхотен. Жалко, че го няма този сезон в ОЖ.

# 214
  • София
Да ви кажа, най-хубавият български сериал  до момента, говоря за новото  в телевизията  е "Дървото на живота" Жалко, че не го продължиха.

# 215
Седем часа и аз много го харесвам, вкъщи не пропускахме епизод. Жалко, че го спряха без финал.

А после имаше един друг, който беше леко психо, но пак го гледахме - Стефан Данаилов беше бащата в една фамилия, Яна Маринова му беше дъщеря и имаше някакъв изгубен/загинал син? Блатечки пък беше писател или нещо подобно...

# 216
Да абсолютно съгласна за "Дървото на живота". Отличен сериал!

# 217
  • София
Да ви кажа, най-хубавият български сериал  до момента, говоря за новото  в телевизията  е "Дървото на живота" Жалко, че не го продължиха.

Подкрепям. И двата сезона са направени професионално, без недомислици, актьорите играят страхотно.

# 218
Ванилия, да и този беше страхотен - "Фамилията".
Убита от мутри журналистка, приятелка на Блатечки - Радина Кърджилова

# 219
"Дървото на живота" и "Фамилията" нали приключиха. "7часа разлика" и "8дни в седмицата" ги спряха до никъде, а ги харесвах.

# 220
  • София
В "Дървото на живота" бяха страхотни всички. Там нямаше слаб актьор. И Мария Каварджикова беше на ниво, Моньо Монев и той. Супер сериал, който не е гледал е пропуснал много.
А Панто, няма такъв образ.

# 221
  • русе
Интересно ми е само всички,които толкова са се вторачили да търсят пропуски по сценария и плюят наред защо изобщо гледат сериала?В крайна сметка темата е Откраднат живот,а не Всички които не харесват ОЖ...Аз пък си го гледам с голям интерес и мисля,че има мн доста по-нелепи продукции в момента по Нова...

# 222
В "Дървото на живота" бяха страхотни всички. Там нямаше слаб актьор. И Мария Каварджикова беше на ниво, Моньо Монев и той. Супер сериал, който не е гледал е пропуснал много.
А Панто, няма такъв образ.

Каварджикова и на мен много ми хареса. Нищо общо с играта в ОЖ, все едно е друга актриса.

# 223
Симона, ние сме тук, защото харесваме сериала и именно заради това се ядосваме на глупавите пропуски в него и искаме да подобрят тези неща. Ако повече внимават какво пишат и са писали преди, да не задълбават в излишни и глупави драми, да има по-голям баланс на историите мисля всички ще сме повече от доволни. Винаги при страхотни сцени сме отдавали значимото на сценаристите и актьорите.
За себе си съм се чудила как може едни и същи хора да са писали страхотни сцени, които всички или почти всички сме оценили високо и такива, които само клатиш глава и въртиш очи.

Последна редакция: пн, 24 сеп 2018, 16:51 от maichetoo0o

# 224
  • София
Аз специално се записах в темата щото беше интересна предишните сезони, а сега само се коментират пропуските и кръпките и т.н. Адски скучна стана тази тема, нищо конкретно не се коментира, а преди беше друго. Да не кажа, че седмици преди да се излъчи нещо вече се знаеше в темата и беше "разконспирирано", че ще стане. Е това беше интересно, а сега само мрън, мрън.

Общи условия

Активация на акаунт