Откраднат живот 58: Анатомия на гнева... Какви сме ние?

• 33 196
  • 711
  •   1
Отговори
# 510
Смятам, че това, което направи Банков, заедно с цялата болница, спрямо Цонев, беше ужасно, беше престъпление.
Този човек загуби толкова много, Ева беше последната надежда за неговия живот, а никой не сметна за нужно да му даде шанс, като баща, като родител.
Заговорът срещу него беше жесток, не знам как решиха всички, че това е редно.
Сега, след като нещата се случиха по този начин, зад гърба му, не знам кой от болницата ще има очи да го погледне.
За другото не ми се коментира !

Последна редакция: чт, 27 сеп 2018, 08:46 от Veracruz

# 511
  • София
Мен Марио ме издразни, че в такъв тежък момент седнал да се обяснянва на Банков за любовните си терзания. Да се обяснява на жена му, която не знае какво иска. Ако вкарат и мъжа, на когото е била любовница 7 г., сигурно и на него ще се лепне. Не ми харесва как правят образа на Огнянова, прекалено загубена и вечно кахърна. Мисля, че сценаристите малко прекаляват.

# 512
  • Разпиляна във въображението
Банков не е виновен за заговора. Той не знаеше. Странно как Цонев звъня на всички, но не и на зет си.

# 513
  • София
Смятам, че това, което направи Банков, заедно с цялата болница, спрямо Цонев, беше ужасно, беше престъпление.
Този човек загуби толкова много, Ева беше последната надежда за неговия живот, а никой не сметна за нужно да му даде шанс, като баща, като родител.
Сега, след като нещата се случиха по този начин, зад гърба му, не знам кой от болницата ще има очи да го погледне.
Дам, Банков дето нищо не знаеше за никакъв заговор пак виновен, щото просто е Банков.

# 514
Мириел, аз мисля, че някъде съвсем в началото на това Цонев звъня на Банков, но той не му вдигна. Ама може и да съм си го измислила, те толкова пъти не си вдигнаха, че вече им изгубих края Grinning
Иначе и аз съм на мнение, че това, което направиха с Цонев беше изключително жестоко и несправедливо.
Shatzi, всички са в кюпа. Банков не е виновен, че никой лекар не вдигна на Цонев, но беше длъжен той самият да го уведоми какво става. Цонев може да е всякакъв и изобщо не ми е симпатичен, но това е детето му и просто мога да си представя как се е побъркал от притеснение, докато стигне до болницата. Само за да разбере, че детето му е мъртво. Кошмарно е.

Аз не разбрах Кая защо я разкостиха така в операционната. Вярно, че си има трески за дялане, обаче чак ми дожаля за нея в един момент.

# 515
  • София
Сега, че е бил длъжен да уведоми баща и, длъжен беше. Но сигурно изобщо не му е минало и през ума заради отношенията, които имат двамата.
Омазаха го тук сценаристите, не се прави така.

# 516
Това наистина беше страшно незряло, инфантилно и не знам още как да го нарека, че никой не вдигна на Цонев. Това в действителност няма как да се случи. Те ги изкараха всички до един в тая болница егати скапаните хора. Цонев трябва да се е усетил, че има нещо лошо, щом никой не си вдига телефона, но наистина много малоумно. И Банков трябваше да му се обади, по дяволите кавгите им, пред смъртта това не би трябвало да има значение.

# 517
Kate_B,явно нямаш тренинг с фенските страсти, в този на Теорията е абсолютен Содом и Гомор между двете главни двойки, нашето тук изобщо не може да се сравнява със случващото се там Grinning

Разбирам нежеланието да не вдигнат телефона на Цонев единствено с това, че никой не искаше да е вестоносеца.

# 518
Истината е, че дори и да бяха казали на Цонев, той по-бързо нямаше да стигне, нито щеше да спре взимането на бъбрека.

Между другото, вчера за пръв път Шинова много ми хареса как игра и когато се разплака пред Врабчев, напълно ѝ повярвах, че е ужасена до смърт от случващото се.
Изключително любопитно ми е как ще се справят с Фотев, там е голямата борба.

# 519
  • София
Kate_B,явно нямаш тренинг с фенските страсти, в този на Теорията е абсолютен Содом и Гомор между двете главни двойки, нашето тук изобщо не може да се сравнява със случващото се там Grinning

Разбирам нежеланието да не вдигнат телефона на Цонев единствено с това, че никой не искаше да е вестоносеца.

Не съм гледала Теорията (което отчитам като голям пропуск), но това разделение тук много ме натъжава честно казано. И аз съм малко като Ина, отдавна практикувам йога, медитация и всякакви такива екзистенциални занимания 😆 Та затова все искам мир и любов да има и още ми е трудно да повярвам как един сериал може да доведе до такива сблъсъци 😁

# 520
Дам, Банков дето нищо не знаеше за никакъв заговор пак виновен, щото просто е Банков.

А не беше ли редно да вдигне телефона и като баща на баща да съобщи на Цонев какво се случва?
Каквито и отношения да имат, когато някой си отива, всичко трябва да остане на заден план.
Не мога да си представя някой ден да имам зет, който да държи живота на детето ми в ръцете си и да прави с него каквото си поиска, без да ми каже дори. Цонев е създал Ева, отгледал я е и има право да бъде до нея в този момент, а не да го поставят пред свършен факт и то за най- важното нещо в живота му.

# 521

Да, те поради тази причина не вдигаха, написах го и вчера в темата, но поне някой от тях можеше да иде при Банков, да му каже, че Цонев звъни като обезумял и да вземе да му се обади на човека. А те, не стига, че не вдигат, че и един на друг си викат "Не вдигай", когато на някой му звънне телефона. 

# 522
  • Разпиляна във въображението
Хубаво, не искат да му кажат, докато той е в движение. Знае се, че е в самолета и приблизителния час на пристигането. Банков трябваше да изчака бащата. Отвратително отношение. Това много ме дразни в сценаристите. С цел драматични кадри омазват героите на макс. Всички тъжни, скалпелът се вдига, таксито пристига, Зорница затваря очи, вратата на таксито се отваря, лекарите отстрани, Цонев и прическа излизат... Ами не е правилно. Разбирам хлапето да бере душа, а то вчера си се разхождаше.

# 523
Не съм гледала Теорията (което отчитам като голям пропуск), но това разделение тук много ме натъжава честно казано. И аз съм малко като Ина, отдавна практикувам йога, медитация и всякакви такива екзистенциални занимания 😆 Та затова все искам мир и любов да има и още ми е трудно да повярвам как един сериал може да доведе до такива сблъсъци 😁
Ако го гледаш 1до7 са най-силните сезони, е има си  епизоди в този интервал, които са абсолютен боклук, но все пак Joy
Казвам ти, това нашето е детска градина в сравнение с тяхното, там е международен сблъсък Grinning

Мириел, сценаристите са огромни любители на Драмата всички го знаем, това не мълчи ли някой за нещо вместо да си каже, все едно епизод не е имало.

# 524
Сега, че е бил длъжен да уведоми баща и, длъжен беше. Но сигурно изобщо не му е минало и през ума заради отношенията, които имат двамата.
Омазаха го тук сценаристите, не се прави така.

Невъзможно е според мен да не се е сетил за Цонев... Ева освен Банков и баща си никой друг няма, просто няма как да не сети за баща й в такъв момент.

освен да го оправдят с това Банков да си е мислил, че в самолета Цонев няма връзка, ама пак ми е нереално. 

Общи условия

Активация на акаунт