НПМГ - 3

• 68 871
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Алексова, май още не са дошли на дневен ред стипендиите... Наредбата с датите е за миналата година, втори срок.

Слънце, за тази са, 2018/19 пише, има подробна инфо, но не видях срок, пише само началото на учебния срок.
И ми направи впечатление, че е по БАЛ, с който са влезли, а не тези над 5.50, или пълно 6 от дипломата на миналата година, като май е по другите гимназии...Свалих си само заявлението за да го попълним. Ето линк:

https://npmg.org/%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d0%bb%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b8/

# 91
  • София
Мерси, отивам да чета!

# 92
Здравейте! Чисто нова седмокласничка съм (майка на 7-мокласник) и НПМГ физика и немски са в кръга на моите желания. Да, ама изборът не трябва да е мой и затова го водя на т. нар. Дни на отворените врати, за да направи сам избор. По този повод потам и моля за инфо, дали и кога се очаква подобно мероприятие тази уч. година? Ако някой някъде чуе, много ще съм благодарна да ми пише. Виждам, че миналата година е било м. Октомври, а тази ...? Благодаря!

# 93
  • София
Виж в седмичното разписание, секция Учители.
Скрит текст:
От Тодор Иванов до Симона Стоилова.
Дидева,  много благодаря !

# 94

Мисля, че трябва да проявят малко по-сериозно отношение при изготвяне на документацията. В заповедта за правилата за отпускане на стипендиите няколко пъти е цитирано отмененото ПМС. В заглавната част и в текста за комисията е цитирано актуалното такова.

# 95
На 04.10 е РС, както вече писах по-назад, но днес девойката каза, че трябва и двамата родители да присъстват, тъй като трябвало да подписваме някакви важни документи:)
Някой наясно ли е защо и за всички класове ли е или класния ни иска да се запознае с  всички нас ?

# 96
На 04.10 е РС, както вече писах по-назад, но днес девойката каза, че трябва и двамата родители да присъстват, тъй като трябвало да подписваме някакви важни документи:)
Някой наясно ли е защо и за всички класове ли е или класния ни иска да се запознае с  всички нас ?

А нотариус дали ще осигурят? Не забравяйте оригинални Удостоверения за раждане на детето, където да е видно кои са му родителите! Wink
Шегувам се!  Но наистина задължителното присъствие на двамата родители ми се струва невярно, поднесено както се казва пред Великден в събота  и то неофициално (няма го в публикуваната информация за срещите в сайта на училището)... Нашата среща е утре.

# 97
# 98
  • София
Някой има ли представа, дали някъде в сайта на училището има публикувани извънкласните занимания-видове и графици за провеждане или само на табло се качват?
Питам конкретно за математическата лингвистика, информатиката, театъра и евентуално математика?

# 99
  • София
Слънчева, само тези за външните ученици - курсове, съм срещала.
Тези може би са някакъв вид проектни финансиране. Казаха ни, че за допълнителните дейности (подготовката за олимпиади) ще се дава отчет как се справят децата - на МОН.

Последна редакция: нд, 07 окт 2018, 12:36 от Desem

# 100
  • София
Гледах, че има за предишни години, в раздел проекти. За тази вече са известни някои от школите, не курсове, но имаме спор вкъщи, започнали са-не са започнали, на таблото са-не са на таблото...
За информатиката знаех, но не му бях казала, защото Нели Георгиева помоли да се запишат деца, които вече са се занимавали с това, поради дадени съображения, които сметнах за резонни и реших да уважа. Той обаче мернал обява на таблото и сега се тръшка, че не отишъл вчера. За лингвистика и мат също има интерес, а за театъра ... аз искам да видя, какво ще излезе. Joy
С две думи, майката прати детето в МГ, артист да става... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 101
  • София
Joy Слънчева, може и артист да стане Joy
Нашите тази седмица са със заместник по БЕЛ бивш възпитаник на НПМГ и на същата г-жа. Разказвал им какви постижения са имали на входните нива по БЕЛ.. гравитирали около 2, една девойка била с максимума - 3, та ще видим Joy, подготвиха ме за резултата Stuck Out Tongue Winking Eye
Химията и Биологията почнаха, младежът се е ентусиазирал за латинския (ако се случи).

# 102
  • София
С две думи, майката прати детето в МГ, артист да става... Stuck Out Tongue Winking Eye
Че защо не! Моята дъщеря ходИ на театър миналата година Simple Smile А учителката й по Изобразително изкуство е завършила Химия в НПМГ. Тя затова тази гимназия е това което е Wink

# 103
  • София
Че защо не! Моята дъщеря ходИ на театър миналата година Simple Smile А учителката й по Изобразително изкуство е завършила Химия в НПМГ. Тя затова тази гимназия е това което е Wink

И аз точно случая на Vache щях да спомена. Театър е чудесно, развива много способности.

# 104
Moята вчера беше на химия, имало над 60 деца, изненадали учителката, нямало къде да седнат всички, за малко да си тръгне. Имало деца от всички паралелки, само от техния клас са били 20-на.
Но надявам се да бъде търпелива докато се организират нещата.
За друга школа не е споменавала, на РС нищо не каза класния ни, за съжаление. Единствения плюс от нея беше, че видяхме учителите. За латинския може ли повече инфо, кога е, кой го води, за да попита девойката?

Общи условия

Активация на акаунт