Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 21

• 49 423
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
  • Вестерос
Приятели ми е вечен! Някои серии над 50 пъти съм ги гледала сигурно на английски, български, немски и на италиански. Няколко пъти съм гледала и One Tree Hill, но най-много Charmed -над 20, Veronica Mars-около 5 Grinning Сексът може би 2,3 пъти целия от до, но и там доста  отделни серии по безброй.

# 136
  • Пловдив
Приятели ми е вечен! Някои серии над 50 пъти съм ги гледала сигурно на английски, български, немски и на италиански. Няколко пъти съм гледала и One Tree Hill, но най-много Charmed -над 20, Veronica Mars-около 5 Grinning Сексът може би 2,3 пъти целия от до, но и там доста  отделни серии по безброй.

Към Трий Хил и Сексът, които също са ми любими, бих добавила и Как се запознах с майка ви.

# 137
  • UK
Аз най много съм гледала СГ1. Преди години го даваха вечер по един канал, следобяд на следващия ден повтаряха същия епизод, и след това по друг канал даваха друг сезон/епизод, и аз ги следях всичките, с повторенията от предния ден.

# 138
И аз така съм гледала много сериали по тв-то, но не ги гледам внимателно, като на компютъра. Все пак, като няма нещо по-интересно, предпочитам да си пусна сериал, който съм гледала и харесвам, отколкото да се изнервям излишно. Така например, без ред и малко разсеяно, сигурно съм гледала поне по десетина пъти някои епизоди на Шерлок, Убийства в Мидсъмър и подобни.

# 139
  • Вестерос
Изтеглих 1 сезон на For the people, видях, че ще има втори. Кой го гледаше? Май ставаше.

# 140
Не съм го гледала, но много харесвах Брит Робъртсън в Girlboss. Жалко, че не го одобриха за втори сезон.

# 141
  • Вестерос
Aз я знам от Secret circle.

# 142
Снощи изтеглих трети сезон на Човекът във високия замък. Има го в З.

# 143
Снощи изтеглих трети сезон на Човекът във високия замък. Има го в З.
Аз видях, че са го пуснали в Амазон и смятам да си го пусна вече целия, че му се каня отдавна.

Аз повдигнах въпроса за любимите сериали - имам много такива,които за пореден път гледам, сгъвайки пране, гладейки или готвейки, някои гледам по 100 пъти и докато обработвам снимки - the Mentalist, Castle, Sherlock, Charmed, поредиците C.S.I и oще няколко.
От сериалите с хубава музика (за мен) напоследък ме впечатлиха Бош и Луцифър. От изброените от вас не съм гледала още Полдарк, а му се каня отдавна.

# 144
Аз обичам да гледам повторенията на "Случаите на Поаро" Heart

# 145
  • София
Изгледал 4 епизод на Вещицата.
Страхотно шоу. Кара ме да съжалявам горчиво, че трябва да се чака цяла седмица за нов епизод. :/

Скрит текст:
Войната е неизбежна. Мисля, че демоните в крайна сметка ще помогнат решително за каузата на Даяна и Матю. Вампирите са обречени заради омразата и разкола вътре в тях (Жербер срещу Клермон). Много ги харесвам Даяна и Матю, страхотни са. Майката на Матю също ми хареса, дано не я убият скоро.

# 146
  • Berlin
“Бош” (Bosch?) интересен ли е? За какво се разказва?

# 147
# 148
“Бош” (Bosch?) интересен ли е? За какво се разказва?
Бош е по поредица книги за един детектив. Музиката е джаз.

# 149
  • Berlin
Благодаря! Йеронимус Бош може би? Ще го погледна тогава.

Общи условия

Активация на акаунт