Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 21

• 49 412
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
  • Berlin
От Маниак и аз не съм доволна. Simple Smile Може би до 3ти еп. ми беше ок, но после тц. През цялото време се пулих в лицата на Ема Стоун и Джона Хил. В нея има нещо, което не мога да определя дали ми харесва или не, а пък той е наполовина на това, което беше и ми беше странно да го гледам.

# 121
  • UK
Снощи започнах един от 2017, Somewhere Between, само един сезон е, десет епизода, коментарите по сайтовете не са особено ласкави, но на мен ми харесва, има напрежение и драма, става за гледане.

# 122
  • Sofia
1ва и 2ра книга на Аз, вещицата, изтеглих от Читанка.
Леко се чете, препокрива се до някаква степен със сериала, макар че в него да са добавени герои, които ги няма в книгата.
Харесвам истории за вещици и вампири и тази ми допада доста, защото героите не са някакви тийнейджъри, както е в другите такива книги/серисли.
И аз съм "за" отделна тема. Мисля, че ще продължат и с 2ри сезон.

# 123
  • Чужбина
От Маниак и аз не съм доволна. Simple Smile Може би до 3ти еп. ми беше ок, но после тц. През цялото време се пулих в лицата на Ема Стоун и Джона Хил. В нея има нещо, което не мога да определя дали ми харесва или не, а пък той е наполовина на това, което беше и ми беше странно да го гледам.

Абсолютно същото мога да репортна. Ема Стоун може да играе добре, Хил не ме кефи изобщо (по врата му личи, колко много е отслабнал). Джъстин Теро има малко екранно присъствие.
Не ми хареса и хумора в сериала. Дадоха заявка за нещо невероятно, супер откачено и неочаквано, но не можаха да реализират амбициите си.

Гледах първите две серии на Electric Dreams. Харесаха ми много. Справили са се.

Филип К. Дик за мен е Исус Христос на научната фантастика. Обожавам го.

# 124
Следите ли скандала, който се развива около Смъртоносно оръжие? Аз гледах само първи сезон, сега наблюдавам какво се случва, като в реалити, без да гледам самият сериал.
След като успя да изгони колегата си и накара да убият Ригс (актьорът е Клей Крофърд), Деймън Уейънс (в ролята на Мърто) обяви, че скоро щял да напусне сериала и не го интересува дали ще бъде продължен, или спрян. Според мен, сезонът се е приел много зле и рейтингите са много по-ниски от това, което са очаквали. Видях по сайтовете, че уж имало малък спад, което е нормално, но може реалните рейтинги да са скрити и да са трагични...
https://www.tvguide.com/news/lethal-weapon-clayne-crawford-damon … m_source=facebook

# 125
  • Вестерос
Убили са Ригс Sad ?

# 126
Да - видя ли статията от линка? И то заради скандал, предизвикан от Уейънс, не е било предвидено в сюжета.

# 127
  • Вестерос
Аз не го гледам, ама не мога да повярвам. Супер фен съм на филмите.

# 128
Сериалът и без това не става за нищо. До един момент беше обещаващ, но пропадна.

# 129
  • София
сезон 1 бе добър, но явно двамата не са се харесвали и е имало много скандали. Аз си чакам сезон 2 по БТВ Екшън и въпреки, че отдавна разбрах какво стана ще го гледам именно заради Клей Крофърд, който прави сериала.

# 130
Определено ме е яд, че така съсипаха Смъртносно оръжие. Клей определено се справяше чудесно, стъпвайки в обувките на Мел Гибсън.

Аз искам да ви питам имали ли сте сериал, който така да ви влезе под кожата, че да искате да го гледате отново и отново и да слушате и саундтрака му нонстоп?

# 131
След напускането на Уейънс , много зрители предлагат Ригс да се върне - да се окаже, че се е престорил на мъртъв (не са дали труп - актьорът е изгонен), или че е бил в програмата за защита на свидетелите... Но предполагам, че за телевизията ще е по-лесно просто да спре сериала.

Има много сериали, които ми се е искало да гледам много пъти - БЗГ и Изгубени съм ги гледала поне по 5 пъти. Не ми се гледат повече, защото знам прекалено добре какво се случва, но може да се каже, че ми липсват... Що се отнася до музиката - харесвам много тази на Бойната звезда, както и на Западен свят...
В Полдарк има една песен на Демелза (наистина се изпълнява от актрисата в ролята), която сигурно съм си пускала да слушам стотици пъти. И Бела чао, естествено. Коментираха я, преди няколко седмици по една телевизия (май БТВ) - ремиксът бил популярен, защото песента е мелодична и не знам си какво... На официалния клип на ремикса стои логото на сериала и в коментарите много хора са написали, че харесват песента точно заради сериала, а не защото по принцип си слушат революционни песни... Българските журналисти както винаги не са в час..
Скрит текст:
Демелза пее Simple Smile

# 132
  • Вестерос
Да, Charmed, Veronica Mars, Game of thrones до 5 сезон, Supernatural, Smallville

# 133
Сериала, който гледам отново и отново е Сексът и градът. Саундтраците, които ми харесват са на Empire, Poldark, Ray Donovan и Narcos. Много харесвам интрото на The Affair, La casa de las flores  и на турския Fi. Relaxed

# 134
  • Berlin
Сексът и градът, Приятели, Criminal Minds (този го започнах отначало миналата седмица) - тези бих гледала пак и пак.

Общи условия

Активация на акаунт