Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 21

• 49 400
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • Вестерос
HTGAWM беше миналата Simple Smile

# 106
Сезон 2 на ''Развод'' бе интересен. Аз си го харесвам шоуто със Сара, която ми е любимка от Сексът и градът - една от библиите на тв-ия бизнес. Simple Smile

Ще може ли пак да ми напишеш какво се случи с Франсис и Робърт? People Eyes Smile

# 107
  • София
Скрит текст:
Ами разведоха се, после имаше отново малка задявка, май и секс, но по-скоро останаха добри приятели. Тя остана сама, с децата де и галерията. Робърт обаче срещна друга жена, Джаки. Обичат се, омъжиха се. В крайна сметка се спогодиха двете жени, а накрая Франсис пусна децата на ваканция в Италия с тях. Мисля, че така и завърши, но всички бяха щастливи, тя остана сама, но някак си доволна от живота си и си спомням, че започна да скача на батута в двора.

# 108
Скрит текст:
Ами разведоха се, после имаше отново малка задявка, май и секс, но по-скоро останаха добри приятели. Тя остана сама, с децата де и галерията. Робърт обаче срещна друга жена, Джаки. Обичат се, омъжиха се. В крайна сметка се спогодиха двете жени, а накрая Франсис пусна децата на ваканция в Италия с тях. Мисля, че така и завърши, но всички бяха щастливи, тя остана сама, но някак си доволна от живота си и си спомням, че започна да скача на батута в двора.

Много ти благодаря! Relaxed
Скрит текст:
Значи го няма вече френския любовник. Smile Трябва да видя тая Джаки.

# 109
  • София
Аз изгледах трите излезли епизода на Аз, вещицата (A Discovery of Witches).
Много ми хареса и си поръчах книгите.  bowuu

# 110
  • Вестерос
Диаволо, когато ще я почваш ми пиши. Купих и аз първата, но сега дочитам друга и да четем заедно Grinning

# 111
  • София
Ама ше има да чакаш... Grinning
Сега съм на вълна Клавел, а после по списък следва Мураками. Wink

# 112
Аз си ги изтеглих книгите  Blush На 3-ти епизод съм  Simple Smile и продължавам... Лековатичко, тъй че четенето спори  Mr. Green, но историята ми е интересна и бързам да се спойлирам  Crazy Сериалът, като че ли е по-добър от книгите  Party или поне не им отстъпва  Thinking

Няма ли да си има темичка горкия сериалец, ... ам' тъй сиротен и безпризорен...  Whistling

# 113
  • на изток от рая
Като мярнах актьора, и се засилих към замундата точно за него. Обаче прочетох, че не е довършен или нещо подобно, и се отказах.
Манифеста е пълна тъпня за мен, поне първия епизод. Обаче ще изгледам и втория, само заради високата оценка в imdb - 7.9
A Discovery of Witches... Уффф, не обичам филми за вещици и прочие кръволоци, ама заради Матю ще го пробвам. 8.6 има в imdb, коя съм аз че да му се цупя на сериалчето.  Laughing 

# 114
Ако направите тема за A Discovery of Witches, ще се включа в обсъждането, но сериалът е още нов - дори не се знае дали ще бъде подновен...

# 115
  • Чужбина
Аз да кажа, че не съм доволна от Маниак.

Очаквах повече.

# 116
  • Вестерос
Според мен е рано за тема за вещиците, но ако искате да спретнем?

# 117
Бройте ме и мене за темата.
Книгите от къде ги изтеглихте?

# 118
  • Вестерос
Аз си я взех втора ръка от фб група.

# 119
Първата книга (Аз, вещицата), я има в З.
Аз за сега няма да ги почвам - имам доста книги за четене...

Общи условия

Активация на акаунт