Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 21

• 49 405
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Една малка игра (свързана с вампиро-вещерския сериал) Simple Smile https://www.facebook.com/IzdatelstvoBARD/photos/a.19162371088077 … ype=3&theater

# 91
Излязъл е трейлърът на първия турски сериал на Netflix. Smile
https://www.youtube.com/watch?v=MMOAGdYQUzE
Малко ми е смешен, но като го пуснат ще го погледна.

# 92
Queen of the South щял да има четвърти сезон, а третия сезон бил най-гледания сериал в четвъртък вечер по кабелна телевизия. Flushed Smile Hands Clap

# 93
  • София
От утре по Фокс Крайм тръгва последният 3 сезон на Нюанси Синьо (Shades of Blue) с Джей Ло и Рей Лиота. Simple Smile

А сега по Епик Драма почва сезон 2 на Блудници.  bowuu

# 94
Shades of blue го превъртях набързо лятото. Имаше "справедлив" финал:)

# 95
  • Вестерос
Диаволо аз бях разочарована от 3-ти сезон на Shades of blue

# 96
  • The point of no return
Queen of the South щял да има четвърти сезон, а третия сезон бил най-гледания сериал в четвъртък вечер по кабелна телевизия. Flushed Smile Hands Clap
Идеално!  Hug Ще видим как ще извъртят нещата с Джеймс!  Simple Smile
Третият сезон наистина беше доста динамичен, последните няколко серии на един дъх ги изгледах.

# 97
  • София

Той и сезон 2 не беше нищо особено.

Уф, ще го видим тоз ''справедлив'' финал:о:)

# 98
Гледам по HBO Go "Зад врата номер 9". С голямо удоволствие. Peace Напоследък го бях зациклила със сериалите, но този определено ме впечатли. По някакъв начин ми напомня "Разкази от криптата" - не че е хорър, но епизодите нямат връзка помежду си и всеки от тях е с някакъв необичаен сюжет и развръзка. Много добър актьорски състав, игра и режисура. Самите епизоди са кратки, 30-тина минути, няма мудност, няма нищо излишно, гледат се на един дъх. Точно това напоследък ме отблъсква почти във всеки нов сериал, който подхвана да гледам.

# 99

Той и сезон 2 не беше нищо особено.

Уф, ще го видим тоз ''справедлив'' финал:о:)

На мен втори сезон ми беше харесал. Особено актьорската игра на Джей Ло, другите актьори са като статисти до нея, само Рей Лиота ставаше и тоя дето играеше мъжа й. Имаше хубави сцени като цяло. Да, трети сезон не свърши с хепи енд, но не е голяма драма.

# 100
Гледам по HBO Go "Зад врата номер 9". С голямо удоволствие. Peace Напоследък го бях зациклила със сериалите, но този определено ме впечатли. По някакъв начин ми напомня "Разкази от криптата" - не че е хорър, но епизодите нямат връзка помежду си и всеки от тях е с някакъв необичаен сюжет и развръзка. Много добър актьорски състав, игра и режисура. Самите епизоди са кратки, 30-тина минути, няма мудност, няма нищо излишно, гледат се на един дъх. Точно това напоследък ме отблъсква почти във всеки нов сериал, който подхвана да гледам.

Как му е оригиналното заглавие?

# 101
Скрит текст:

Как му е оригиналното заглавие?

Inside No. 9
https://www.imdb.com/title/tt2674806/

# 102
  • Вестерос
Този май не сме го споменавали или сме, както и да е за другата тема, ако го няма в списъците

The resident

# 103
Преди малко докато гледах Сексът и градът за пореден път, се сетих за Divorce по HBO със Сара Джесика. Някой изгледа ли втори сезон и как беше? Зарязах го на втора серия, че нещо не ми вървеше. Първи сезон тук-там ми хареса.

# 104
  • София
Сезон 2 на ''Развод'' бе интересен. Аз си го харесвам шоуто със Сара, която ми е любимка от Сексът и градът - една от библиите на тв-ия бизнес. Simple Smile

Тиф, писали сме няколко пъти в темите за The Resident. Докторска драма. Въртят я по Фокс Лайф. Чакам сезон 2. Като цяло добро шоу до тук.

От тази седмица тръгват доста шоута (е, някои от миналата), които следя, уф.  Confused

The Resident
9-1-1
The Gifted
Lethal Weapon
This is Us
Empire
SEAL Team
Station 19 (което е от вселената на Анатомията)
How To Get Away With Murder
S.W.A.T.
Z Nation
The Walking Dead

Общи условия

Активация на акаунт