Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 21

• 49 388
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
  • София
"Кралицата" я зарязах миналия сезон. Отначало ми харесваше, но миналия сезон не беше кой знае какво. Иначе Вероника Фалкон играе страхотно. Kissing Heart Някой ще напише ли в скрит текст какво се случи с нейната героиня в този сезон?

Скрит текст:
Тереза надви всички и стана единственият голям бос не само в Мексико, но и във Финикс. Нищо че през цялото време е с двама човека на кръст. Убиха Кортез (лудият генерал), който преди това прецака твоята любима Камила, като настрои дъщеря и срещу нея, но впоследствие си оправиха взаимоотношенията. Тереза пощади живота на Камила, като според нея по-жестоко е да я остави жива, за да вижда нейното царуване, както и да осъзнае собственият си провал. Заплаши я, че ако направи опит да си върне загубеното или да тръгне срещу нея, то ще убият дъщеря и.
Оказа се, че Джеймс работи за ЦРУ и техните интереси в наркобизнеса. Тереза и Поте не знаят това. Това се разбра буквално в последният момент, когато Джеймс напусна Мендоса и организацията и, но с мир както се казва. Поте бе тежко пребит и ранен в началото на сезона, за малко не умря и май никога повече няма да е толкова добър с едната ръка.
Общо взето е това за 13 епизода разтегляне на локуми.

# 61
Скрит текст:
Тереза надви всички и стана единственият голям бос не само в Мексико, но и във Финикс. Нищо че през цялото време е с двама човека на кръст. Убиха Кортез (лудият генерал), който преди това прецака твоята любима Камила, като настрои дъщеря и срещу нея, но впоследствие си оправиха взаимоотношенията. Тереза пощади живота на Камила, като според нея по-жестоко е да я остави жива, за да вижда нейното царуване, както и да осъзнае собственият си провал. Заплаши я, че ако направи опит да си върне загубеното или да тръгне срещу нея, то ще убият дъщеря и.
Оказа се, че Джеймс работи за ЦРУ и техните интереси в наркобизнеса. Тереза и Поте не знаят това. Това се разбра буквално в последният момент, когато Джеймс напусна Мендоса и организацията и, но с мир както се казва. Поте бе тежко пребит и ранен в началото на сезона, за малко не умря и май никога повече няма да е толкова добър с едната ръка.
Общо взето е това за 13 епизода разтегляне на локуми.

Оу, значи все пак е бил интересен сезон донякъде. Ще взема да превъртя набързо сериите, поне да ги мерна моите персонажи. Благодаря ти за инфото!! Relaxed
Скрит текст:
И Джеймс много го харесвам, значи той ще разкаже играта на Тереза. Thinking

# 62
  • София
В интерес на истината имаше и други неща, но ще стане прекалено голям ферман и не писах. Да, с превъртане ще станат нещата.

Скрит текст:
Имаше и други неща. Например тя първоначално мисля, че беше в Малта (Тереза), после стана там една драма (нарочно не обяснявам какво точно, ама се досещаш сигурно) и се премести във Финикс, където управляваше някакъв тръст от четирима + един подкупен и противен шериф. Намесиха и криптовалутата. Как се стигна до победата на Тереза във Финикс и т.н.
Имаше интересни събития около 'Крал Джордж' и неговият любим чернокож пират...
Доста зловещ момент имаше с Кели Ан (приятелката на Тереза), красивата и чаровна бивша съпруга на бившия финансов уредник на Варгас. Както имаше и интересни събития относно 'култовия и луд' Ел Санто...

# 63
В интерес на истината имаше и други неща, но ще стане прекалено голям ферман и не писах. Да, с превъртане ще станат нещата.

Скрит текст:
Имаше и други неща. Например тя първоначално мисля, че беше в Малта (Тереза), после стана там една драма (нарочно не обяснявам какво точно, ама се досещаш сигурно) и се премести във Финикс, където управляваше някакъв тръст от четирима + един подкупен и противен шериф. Намесиха и криптовалутата. Как се стигна до победата на Тереза във Финикс и т.н.
Имаше интересни събития около 'Крал Джордж' и неговият любим чернокож пират...
Доста зловещ момент имаше с Кели Ан (приятелката на Тереза), красивата и чаровна бивша съпруга на бившия финансов уредник на Варгас. Както имаше и интересни събития относно 'култовия и луд' Ел Санто...

Скрит текст:
Това с Крал Джордж и пиратите не го помня Satisfied Значи продължава ролята на Стивън Бауер, в Рей Донован го харесвам, но в този сериал ми е много луд и измислен. Smiling Imp

# 64
  • Вестерос
Kaчен е в замунда първи епизод от новия сезон на Анатомията.
Ако някой е пропуснал онзи ден почна и Теорията.

# 65
Ами щеше ми се с български да е първия,ама...ще изчакам и го пускам с английски,да видя ще ме грабне ли Simple Smile
Има вече и за двата излязли еп.-а  Simple Smile

bukvi.bg

# 66
  • На топло
Сядам да гледам "The truth About the Harry Quebert affaire". Книгата ми хареса.

Вчера загледах 1 еп. на You, но ще го оставя за друг ден.

# 67
Сядам да гледам "The truth About the Harry Quebert affaire". Книгата ми хареса.

Вчера загледах 1 еп. на You, но ще го оставя за друг ден.

Изгледах първите три серии на You , още не мога да преценя дали ми харесва. Актьорите ми харесват и това как е направен сериала, но историята ми е малко... глупава. Може би тийновете ще го харесат. Thinking

# 68
  • Вестерос
На Харито само 1 епизод намирам.

# 69
  • Разпиляна във въображението
Аз дори не го намирам. Явно го търся грешно

# 70
  • София
This is us има ли си темичка? Толкова добре завърши първия епизод от 3ти сезон , ще се изям, искам да знам теориите! Heart Eyes

# 71
  • на изток от рая
Аз тази вечер ще пробвам New Amsterdam https://www.imdb.com/title/tt7817340/?ref_=nv_sr_1 и, ако не заспя, Manifest  https://www.imdb.com/title/tt8421350/?ref_=fn_al_tt_1 .
Май коментирахте някъде по-назад The First https://www.imdb.com/title/tt7412482/?ref_=nv_sr_1. Не ме питайте как е, едва успявам да следя, защото се захласвам по Шон Пен.  Embarassed

# 72
  • На топло
Tiffany, аз гледам при руснаците, изгледах 2 епизода и продължавам ( в монента има общо 4 от 10).
В You, за някакъв  маниак, сериен убиец ли става въпрос?

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 21:33 от Hello♥J

# 73
  • Вестерос
Мерси, там с руско аудио ли е?

# 74

Хах, аз си помислих, че за този New Amsterdam говориш. https://www.imdb.com/title/tt0928414/?ref_=nm_flmg_act_25

Общи условия

Активация на акаунт