Кой какви сериали гледа?- новини, премиери, обсъждане- Тема 21

• 49 169
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
  • Вестерос
Ще има Simple Smile

# 511
  • Разпиляна във въображението
Изгледахме Origin Хареса ни. Трябва да проверя дали ще има втори сезон.

# 512
Можете ли да ми препоръчате нещо подобно на When calls the heart, downtown abbey, poldark... гледа ми се нещо спокойно и приятно...

# 513
  • addicted
Anne with an 'E' от текущите. Има един по-старичък - Lark rise to Candleford, ако успееш да го намериш - чудесен, точно в този дух - спокоен.
A place to call home - има малко повече драма, но е в този стил също.

# 514
  • Ямбол
Можете ли да ми препоръчате нещо подобно на When calls the heart, downtown abbey, poldark... гледа ми се нещо спокойно и приятно...
The Paradise
Mr Selfridge
Upstairs Downstairs
Wives and Daughters
The Forsyte Saga

# 515
Испанският Гранд хотел е добър "исторически" сериал; за мен беше интересен, но има убийства от време на време... Има и лоши герои в класическия смисъл...

# 516
  • Ямбол
Испанският Гранд хотел е добър "исторически" сериал; за мен беше интересен, но има убийства от време на време... Има и лоши герои в класическия смисъл...
И аз много го харесах, но умишлено не го предложих, защото има криминална нишка.
Има доста британски кримки, които са приятни за гледане, но не знам дали са подходящи в случая. На първо четене се сещам за Grantchester.

# 517
Моите нови сериалчета са:
https://www.imdb.com/title/tt6740146/?ref_=nv_sr_1
https://www.imdb.com/title/tt0303461/
Едното е ново за мен само,но съм любопитна,точно заради познатите муцунки ...да видим как ще се представят този път . Stuck Out Tongue Winking Eye

# 518
  • Вестерос
Firefly Heart

След първи сезон има филм.

# 519
Narcos: Mexico ще има втори сезон. Супер! Grin

# 520
  • Чужбина
Аз пък снощи пуснах първа серия на Mr Robot.

Не го бях гледала, но се оказа много добро това чудо.

# 521
На мен само първи сезон ми хареса. После стана някак си подобен на други сериали - загуби се уникалността му.

# 522
И аз така - само първи сезон ми хареса, избутах го до трети и реших, че съм до там. Иначе щерката на Мерил Стрийп много ми хареса. То и четвъртия му сезон ще е последен.

# 523
  • Вестерос
На мен само първи сезон ми хареса. После стана някак си подобен на други сериали - загуби се уникалността му.
Да, аз даже втори не го и изгледах

# 524
Аз пък снощи пуснах първа серия на Mr Robot.

Не го бях гледала, но се оказа много добро това чудо.

Наскоро загледах пак първия сезон с една приятелка и е много интересно, след като вече си наясно с историята и забелязваш някакви тънки малки подробности. Иначе е ужасно интересен, много мрачен, тежък, но не прекалено... Нямам спомен какво става по-натам и някой път трябва да го изгледам като хората, че в офиса само с едно ухо не става точно този сериал за такова гледане Grinning

Общи условия

Активация на акаунт