Плевен 4

• 14 214
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Уф,чакам да мине инкасаторката и тръгвам.Ако не успея-утре в 10 съм там.Дано намеря пионерския дом.

# 211
Момичета май ще се класирам тази вечер за срещата. Ще съм с кафява пола и черен потник и с мъжо  Mr. Green Хайде ще се навъртаме около фонтана в началото на градската но ако ни забележите - свиркайте за по-сигурно!!! Simple Smile
Може и да позакъснеем!

# 212
  • Плевен
няма да мога да дойда.значи направо в събота ме чакайте мен.

# 213
Утре в 10 и аз ще дойдаааа  Party  Party  Party

# 214
Благодарности и на Шнолка и Валя, че се включиха със средства! Утре като оставя Яна в яслата, ще мина през Общината да проверя дали има отговор на поканата до кмета и отвореното писмо. Ще е доста неуважително от негова страна, ако не се изкаже по един или друг начин! Трябваше да ходя до Сф, ама си викам - няма да изоставям момичетата и протеста точно сега. В Сф ще мрънкат, ама да се оправят! Благодарности и на Петя и Драго, че лепят в тролеите по тия жеги! Хора, пазете си дечицата, че това слънце е мн опасно, плъзнали са и разни шарки в различните им видове..Абе мани! Последните дни разбрах гадни неща - за детенце паднало от пързалка и починало, на 3г и 9м... А майките с деца в градините пък са луднали - налагало се е да спят по две деца на легло, защото сега има някакви сборни групи за лятото и част от градините са във ваканция! Пълен абсурд! Добре, че това го включихме в исканията...

# 215
  • София
Момичета-срам не срам-кажете ми къде е пощата Embarassed,имам да пращам едни пари утре рано сутрин!Знам къде е Общината ,но пощата...

# 216
Пощата е до Общината, между нея и Второ ДКЦ, вероятно си минавала и не си се заглеждала...Няма рампи за количката! Ако свършиш по - рано от 10 ми звънкай ако искаш на 0898817948 - от рано ще съм навън...

# 217
  • София
Благодаря,Деси!Мисля,че бързо ще свърша работа!

# 218
ух, аз нещо напоследък изперках,сигурно жегите не ми влияят добре, нито ми се сяда пред компа,нито ми се ходи в градксата.......забивам се в Кайлъка вечер...а няколко дни ходих в градската рано докъм 10 и половина,но никой от вас не е там толкова рано,разбира се....аре до утре - ще съм на линия - вчера раздавахме флайери в Кайлъка....повечето хора вече знаеха и ще дойдат

# 219
а за говоренето,по принцпи съм много устата, "на всяко гърне мерудия",както се вика и все с мнение едва ли не по всички въпроси,но откакто родих,кво ми стана, не знам,но не мога да се формулирам, и един срам, няма да ви казвам, като ме спря БТА журналиста да ме пита за протеста,аз си глътнах езика едва ли не като включи микрофона, а кво ще стане ако застане и пред публика....Дес,разбирам кво ти е, но не може ли да помолим някой друг да прочете исканията? примерно вчера срещнах една бивша колежка на Драго - Весела Комаревска, тя сега е ПиаР на РИОСВ и каза,че ще дойде задължително в събота, тя е много отракана и може да се съгласи,щото толкова пъти е говорила пред публика и къде ли не,само кажете и ще я навия, тя лесно скланя,пак повтарям....

# 220
Здравейте! Връщам се от среща със един от заместник - кметовете на Плевен. Това, на което той наблегна е важно и за другите градове - "ще се опитат да се възползват от вас политически и всякак- не им се давайте"   А иначе беше много добре настроен, ще ни уважат утре и ще отговорят на исканията конкретно точка по точка! Каза, че в градовете проблема с откриването на нови групи в яслите и градините зависи най-много от това да се разреши от държавата да се назначат въпросните педагози и здравни работници, които ще работят там. Самата община може да осигури помещение, трудно е най-вече с отоплението през зимата...от парична гл точка. Каза, че предложенията ни са чудесни и че ще е добре да работим заедно в тази насока, че нещата се правят малко по малко и ще се радват да даваме повече идеи и занапред...Ще разкриват и нови яслени групи в ОДЗ - тата...Повечето си беше леко общи приказки, да се надяваме утре да се конкретизират. Много държеше на протеста да споменем и хубавите неща и благодарностите, които сме включили в писмото и да не се конфронтираме. За проблема с ваканциите - били само заради ремонтите и се налагало. Аз подчертах, че ако имаше повече групи дори и да имаше сборни нямаше да е такова кошмарно положението като сега...Абе като цяло изцяло застават зад нас, проблемите и забавянето на нещата са заради липсата на средства...Ама утре сме на линия нали?!

# 221
Браво Деска! HugУтре сме на линия!
Ох,при мен големи проблеми с тия мойте детси.Все нещо изниква и све немога да си ги подам.Първо мъжо ми донесе документите те били извадени април,а аз ги подавам юни и ме върнаха.После шефката му дала служебната бележка,и мъжо я изгубил.Най накрая вчера ми ги пратиха по пощата и понеже на моя брат му ги праща ми объркал и бащиното и фамилното име.Представяте ли си да ми обърка фамилията като сме една и съща фамилия. Mr. GreenТа с много молби и увещания едвам ми дадоха писмото,защото пък и адреса ми по лична карта е друг.Та днес последния срок отивам да подам и познайте какво-шефката забравила да сложи печат на фирмата на бележката.Да уточна,че фирмата е във София.Та сега отивам да ги пращам по факса да ми сложат печат.И дано успея най-накрая да подам.

# 222
Ели - успех!

За Дикси, Еминка и който има възможнодст да принтира и ксерокопира - ще дам линк с исканията на местно и национално ниво и е добре да разпечатаме известно количество бройки, които да раздаваме на протеста, защото много от хората не са запознати с тях. Направете ги двустранно- от едната страна местните, от другата националните! Аз ще раздам и на медиите! Може да ги принтирате двете странички и после на ксерокс двустранно или ако принтера позволява - пускате едната страница еди сколко си бройки и после обръщате въпросните бройки и от другата страна изпринтвате другата страничка. Който може да дойде утре по-рано да се координираме-аз ще съм там в 9:30!

# 223
нямаше да е лошо и линка да пусна! Embarassed Mr. Green #Cussing out #2gunfire #Crazy hahaha

http://mammas.hit.bg/oficialno3.doc

# 224
УТРЕ……1 ЮЛИ Протести за детските и майчинството в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Пазарджик
СОФИЯ - Начало 10.00 часа, фонтана пред Президенството, крайна точка Парламента - 12 часа. Молим присъстващите да носят снимки на децата си или собствени ако са бъдещи майки. Ще се направи постер с тези снимки и други качени в интернет. Постерът ще бъде оставен пред парламента.
ПЛОВДИВ - Начало 10:00 часа на пл."Съединение", шествието ще мине по Главната улица и ще завършим на пл. "Централен" в 12:00 часа.
ВАРНА - 10.00 часа, на Входа на Морската градина.
БУРГАС - 10.00 часа, Пантеона в Морската градина.
ПЛЕВЕН - 10.00 до 12.00 ч. Маршрут - театър "Иван Радоев" по Главната улица до трибуната пред мавзолея - костница "Св Георги Победоносец".
ПАЗАРДЖИК - 10.00 до 12.00 часа. Площад Константин Величков (Тортата)
Да се запознаем и да се поразходим заедно..Молим майките от всички градове и тези който не могат да присъстват на протеста в София за снимки на вашите деца. Изпращайте ги от ТУК >> http://www.visx-develop.info/first_july/ 
Благодарим за подкрепата !
Инициативен комитет на Настоящите и бъдещи български майки.

Общи условия

Активация на акаунт