Плевен 4

• 14 227
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте!Честит рожден ден на Буби!Много щастие и безгрижни детски игри! Hug  bouquetЗа съжаление никакво участие не взех в подготовката на протеста,а сега се оказва,че и на самия него няма да мога да дойда......Единственото,което успях да направя е,че дадох паричките снощи на Пламси и тя обеща утре вечер ако има сбирка да ги предаде.Още веднъж се извинявам!
Иначе ние сме добре.Втора седмица се учим без памперс и ......абе горе-долу справяме се.Не очаквам чудеса.Много е горещо!В събота ни монтираха климатик и сега в къщи е поносимо.Направо не ми се излиза,а като се сетя,че след малко ще ме подпънат и двамата........
Айде лека вечер и поздрави на всички!

# 196
Какъвто и да е изхода от протеста - важното е, че се множим във форума след тия флаиери!

Някой да е слушал по Дарик? Аз не можах и се чудя дали са ме орязали много...на самото интервю говорих по всичко от отвореното писмо за Плевен + няколко други неща, едното от коите е, че инициативата е тръгнала от форума и сега излизаме на протест и за да разберат управниците, че не сме само виртуални/както и децата ни/,  а реални, с реални ппроблеми и т.н.

# 197
честит рождаен ден на малката Бубка!Да е жива и здрава и много да слушка мама и тати!Много се радвам,че се увеличаваме Hug
Днес с Дикси излизахме из Сторгозия и всички майки, на които раздавахме флаерчета вече знаеха за протеста и казаха,че ще дойдат.

# 198
  • София
Много благодаря зя поздравите момичета!Моите госпожици явно не са свикнали на плевенските географски ширини Laughingи им идва доста нанагорно в тая жега-вечерно време са едни изнервени и двете.То аз едва мърдам-дано поне стопя някое килце.Надеждата умира последна! Blush

# 199
Току-що си дойде свекървата от вилата.На нейната приятелка снаха й е главен редактор в някакъв плевенски вестник,ама свеки забравила името,казва,че нещо с П било,може и Посоки да е.Бях и дала да й занесе един плакат и няколко флаера.Момичето много се зарадвало,защото не е знаело за протеста и утре или в другиден ще публикува статия за протеста и ще ми донесат вестника.

# 200
  • Плевен
здравейте,най-сетне намерих време да се включа. тази сутрин разлепихме плакатите по катя попова и пред нашата ясла.за съжаление плаката от вчера,който беше пред входа на първа група днес го нямаше.но нищо аз окупирах дърветата. Simple Smileутре вечер ще има ли среща?имам да давам пари от таня.

# 201
Момичета! Късно ли ви е утре в 7 да се видим? За пари, за флаиери и плакати, за обсъждане и вс останало!...Не виждам как по-рано в тая жега. Но ако не можете - ще се съобразя! Мен почва да ме хваща предстартова сценична треска. Нямам особено желание, а и не знам и умение дали имам да говоря пред хората....Някоя пао-отракана от вас няма ли да се навие да се пържим поне две  пред хората?! Embarassed

# 202
Navita sum i sutrinta da se vidq, s koito jelae, do 8 ili 9 sum ostavila Qna v qslata i moga da izlqza

# 203
За новодошлите - пускам и тук линковете за протеста:

отворено писмо с искания за Плевен:  http://farushko.hit.bg/OtvorenoPismo.doc
подписката можете да подкрепите на ел.адрес  http://www.zdrasti.net/bgmamma/  или по време на протеста!
информация и идеи за плевенския протест,
идеи за подобряване живота и средата на плевенските деца:  djidji.bidji@gmail.com 

# 204
  • Плевен
В събота съм на работа, нашия тати няма да се навие да дойде, но пък отдавна съм се подписала в отвореното писмо и снимка изпратих. Дано се видим на някоя от следващите срещи, на които се събирате.

# 205
Дес, какво ще се говори пред хората? Аз много се притеснявам,но и теб те разбирам,че сама е ужасно...Ако искаш само за фон да стоя до теб съм навита Joy  Но ако трябва да кажа нещо, ще си умра там от срам  Embarassed  Embarassed  Embarassed Не знам....ако никой не се навие, ще взема аз,но съм последен вариант, да знаеш  ooooh!

# 206
Днес не мога да дойда на срещата,защото ще ходим със свекърва ми за диван, но утре сутринта нямам проблеми  Peace

# 207
Засега остава 19 часа. Все пак, който иска нека се отбележи тук и да каже, аз ще проверя пак какво сте писали преди 19

# 208
  • София
Ей,значи ,аз пак не съм доразбрала-влюбена ли съм,какво ли.За днес в 19ч ли говорим?Аз ще бъда в центъра.Къде ще се чакаме?

# 209
ами в 19h /пред ЦРД - Пионерския/ аз ще мина само за малко, с една розовееща ленена рокля съм и на опашка вързана, с кожени сандали равни ниски, абе вижте и снимката всъщност...Май ще съм без Яна - който иска за идеи за протеста, за плакати, за парички и т.н. - ще чакам известно време. А утре в 10 пак там!

Общи условия

Активация на акаунт