Плевен 4

• 14 257
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Петя,ето тук можеш да прочетеш за бебенцето http://www.struma.bg/cgi-bin/index.cgi?page=home&article=0

# 181
ей хора! Много се радвам, че се раздвижиха нещата, сега като знам, че има подкрепа ще съм по-нахъсана за интервютата, че иначе спек! За клипчетата на предната страничка - като кликнеш върху него да го отвориш би трябвамо да те попита къде искаш да го запазиш. Като го запазиш вече си го пускаш с winamp или друга програма. з държа ели да разкаже за снощното си изпълнение с дядото и плакатите, защото е яко и смешно. Истинска активистка. И още нещо важно - в Пловдив нали протестираха веднъж на 1ви юни - сега кмета като разбрал, че за втори път ще се вдигат им се обадил лично и част от исканията им местните ще се реализират. Кмета на Варна също веднага се е свързал с тях и се действа по проблемите им. Да видим тук какво ще стане, аз ще ида днес в общината да поразуча стигнало ли е писмото с поканата до Зеленогорски или не и какво се прави по въпроса. Предполагам, че слид флаиерите ще има нововлезли тук .- моля, някоя от вас нека пусне линковете с отвореното писмо до кмета и анкетата за парите - да се виждат и на тази страница, че не всеки има време да рови! Стискайте палци днес...

# 182
хехехе, Валенце сещам се - едно момиченце-сладур дето си изпусна играчката и се разплака, но ние гледахме нея, не майка й,сиреч теб,сори, но и аз си викам,че съм се позакръглила,но то май повече децата ни гледат хората,отколкото нас.....мале, а днес една колежка ми каза: Петя,какъв задник си отпрала" не мога да ги разбера хората, преди ми разправяха,че съм била ненормално кльощава,сега с 9 кила отгоре - имала съм голям Д......,но както и да е
сутринта слагахме плакати на тролеите и пихме кафенце с мъжо на моста, имаше мн хора - пенсионери,де, ама мнооооого сутринта в 8 докъм 9, и още прииждаха.......представям си Кайлъка колко пренаселен е бил...
да ви кажа и още нещо, Драго ми каза,че на 1-ви в 10 часа е откриването на турнира (футбол) на Каменица фенкъп и кмета трябвало лично да го открие,щото под негов патронаж е..... и кво сега? къде ще отиде кмета? предполагам,че ще изпрати някой зам кмет на нашето събитие.....

# 183
дикси текнаха ли ти сълзи от смях на смехотерапията вчера? как беше? я разкажи,на нас,дето няма кой да ни гледка бебоците поне за малко....

# 184
  • София
Момичета,имате една голяма виртуална почерпка от мен.    Gift  party023 DrunkДнес моята Буби навършва пет годинки.Да ми е живо и здраво малкото голямо момиче! Grinning

# 185
 а материалът в "посредник" е в днешния брой,но Дес, Драго ми каза,че дежурният редактор го е съкратил и много се ядоса за пореден път,защото му се бъркат в авторството....,то не,че нещо кой знае какво, нали е интервю,но все пак начина на оформяне и представяне думите на събеседника си е авторство един вид, беше направо бесен мъжо.....

# 186
 newsm62 newsm59 на малката Бубка да расте голяма,голяма и все така сладуранка...........

# 187
 Здравейте мами - активистки!!! Страхотни сте!!! Браво! Вчера към 19ч. излязохме с мъжо за 1 час из центъра, докато майка ми гледаше Марти ( newsm44 и аз малко с хората) и забелязахме много плакати - на ключови места, виждат се отдалече!!!  Как ми се иска и аз да помогна с нещо(че и принтер нямаме тука  Close ), със сигурност ще участвам с парички за плакатите - само да почнем да излизаме с количката!!!  Praynig Така ми се иска да се видим вече и да се запознаем!!!
 Furor вчера много се оглеждах за количка Pooky, ама и как да те позная!! И ние имаме такава количка-с оранжево и синьо, аз нали съм си Шнолка та си защипвам порастналия бретон, та като тръгнем из улиците може да ни познаете.  1stroller
  Утре ще има ли среща на фонтана? ако пак се договорим с бабата да гледа Мартито, може да се класирам за 30тина минутки. В колко ще сте там някъде?

Честит рожден ден на Буби!!! Да расте здраво и щастливо дете!!! Да слушка мама и тати!!!  nbirthday  party023 Tada  party002 Gift Gift Gift newsm67  

# 188
Споко хора! Кмета може да открие Каменицата и после да уважи и нас! Не се знае все пак. Дори и да прати някой- пак е нещо! Да ви кажа - който може да слуша Дарик радио на 88'4 Mhz следобед между 16-16:30, но за всеки случай и преди и след това малко - ще е интервюто с мен, да ми кажете как съм била...А по Общинско радио утре между 10-11 или 11-12, не разбрах - на 107'6.   От статията в Посредник и аз не съм доволна - огромна моя снимка за сметка на текста, както и е написано, че ще сме пред Общината, пък ние ще сме пред Театъра. Поне на снимката да имаше още майки от форума или деца поне. Карай, той Драго какво може да направи. Ами това е, действайте с флаиерите, аз набързо към 70 раздадох снощи и преди малко. Много майки бе!

# 189
  • Плевен
Здравейте и от мен. От известно време сърфирам във форума, но днес разбрах и  много се радвам, че си имаме Плевенска групичка. Снощи една млада майка ми даде листовка и от там видях, че си имаме темичка. Събитаре ли се някъде, в началото на темата видях дни и часове, но дали идва някой, а и в тези горещини?
Прави ми впечатление, че има много адаши на Вики.
За протокола - Виктор Шопов е роден на 13.01.2004г.

# 190
И аз срещам много майки, които знаят за протеста. Казват, че ще дойдат. Дано! Половината да се съберем пак е нещо!
Аз разпечатах флаери и раздавам тук там, където мога.

# 191
  • Плевен
И аз срещам много майки, които знаят за протеста. Казват, че ще дойдат. Дано! Половината да се съберем пак е нещо!
Възможно ли е ти да си ми дала снощи листчето (пред Експресбанк около 21часа)? Ние бяхме с таткото и Вики с количката.

# 192
А, да.
И казах на една журналистка от вестник Север. Деси, сигурно че ти се обади. Дадох и телефона ти.

# 193
Възможно ли е ти да си ми дала снощи листчето (пред Експресбанк около 21часа)? Ние бяхме с таткото и Вики с количката.
Не, не съм аз. В 21 Димана е вече в леглото.

# 194
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на БУБИ! БУБКА, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, И МНОГО ПАЛАВА! ТОВА Е ЗА ТЕБ:

Здравейте, момичета
Добре дошла, valja  Hug
Аз започвам да стягам багажа. Живот и здраве пътуваме в петък - за 2 седмици. За сега баба е в застой. Дано не се налага да си дойда преждевременно Praynig

Поздрави и успех на протеста. Ще следя новините Grinning

Общи условия

Активация на акаунт