LGBTQ+ тийнейджъри

• 39 228
  • 542
  •   1
Отговори
# 180
То е ясно какво искат в края на краищата - власт и пари, и да станат новите партийни секретари, с власт да наказват и глобяват непросветените и да им ограничават живота. Накрая ще станем пак тоталитарно общество, със слухтичи и издайници, кой е казал нещо накриво срещу LGBTQWERTYWTF контингента. Искат да са от правилната страна на историята, да колят и бесят. Може и буквално по някое време, знае ли човек...

Искат да са вечни жертви, но същевременно и да ги потупват по рамото колко са "силни" и героични. Искат признание, без да са свършили в тоя живот нещо смислено.
Сериозно?

Не мога да повярвам, че си написала подобно алогично нещо.

Това, което LGBTQ+ искат е същото, каквото искат хетеро хората: право да са такива, каквито са без това да бъде повод за подигравки и дискриминация; право да създават семейства, които да се ползват от същите преференции и защити, които ползват хетеро семействата.

# 181

Това, което LGBTQ+ искат е същото, каквото искат хетеро хората: право да са такива, каквито са без това да бъде повод за подигравки и дискриминация; право да създават семейства, които да се ползват от същите преференции и защити, които ползват хетеро семействата.
Е, крайно време беше темата да дойде до истинската си цел. А уж въпросът беше за детето ти.

# 182
Тез котки вегани с кво ги хранят?

Явно има разработена формула за животни, но доколкото знам, все още е в експериментална форма. Със сигурност потребностите, които имат се срещат с химия и боклуци. Горките животни, наистина ми е жал.

Подкрепям всякаквите диети и начини на живот, всеки да прави каквото иска, но да налагаш своето на други живи същества, особено когато е тотално извън природата им, за мен е жестокост.
Не е в експериментална фаза. Веган храни за котки със сигурност се продават и в Европа, и в САЩ, и в Австралия, и в Нова Зеландия.

Мога много да пиша по въпроса, но не искам да отмествам фокуса на темата. Ако искаш да разбереш мотивите ми и защо домашните котки могат да бъдат и са дългосрочно здрави на специализирано веган хранене, виж блога ми.

# 183
В този блог пише ли нещо за свободната воля на котката, която е избрала да е веган. За коя се мислиш ти, че вземаш решения вместо това животно?

# 184
Дават им храни с добавен таурин, иначе ще ослепеят и ще умрат.
Синтетичен таурин задължително се добавя и във всички заводски котешки храни.

Моля да не изместваме темата.

# 185
96 нови отговора. Дори не съм ги прочела още, а вече знам какви са вероятно 99% от тях...

Как мислиш, дали майка на две деца е в състояние да прави разлика между романтично и сексуално?

Хетеро влюбванията на възраст 11-12 години дали задължително са съпътствани от желание за секс или са просто романтични? И въпреки това подрастващите са наясно, че изпитват влечение към противоположния пол. Това ти се струва приемливо и нормално. Другото - не.

Дали хетеро влюбванията в тези години изключват обръщане на внимание на появяващите се вторични полови белези?

Твоето желание не е да помогнеш, а да ми “нашокаш ряпата”. Очевидно е от тона и отношението ти, което е априори негативно спрямо мен, защото съм веган. При положение, че всяка твоя публикация в темата е изпълнена с агресия, как мислиш, дали бих била готова да науча нещо от теб?

Ще пролеем сега по 2 сълзи, защото не си ГОТОВА да научиш нещо.

Хетеро влюбванията на 11-12 години, съпроводени ли са със записване в секс клуб? О, или трябва да кажа - клуб за хора с някаква си ориентация ... което си баш секс клуб. С 11 годишни членове - педофилски клуб.

Хетеро влюбванията на 11-12 години, изключват ли ходенето по паради с цел показване, че забелязват вторичните полови белези? Да. Защото е извратено на тази възраст да се стимулира точно това.

За съжаление родителите с тежки сексуални проблеми, увреждат децата си от невръстна възраст, като им втълпяват, че са ходещ полов орган, с влечение към други полови органи, което влечение, трябва да изразяват по паради.

Веганството тежко уврежда мозъка.

# 186
Фея очевидно не желаеш да пишеш и отговаряш тук.Защо?На мен все още ми е мн.интересна първата реакция на бащата на дъщеря ти.Споделихте ли вече с бабите,семейни приятели?Както и преди съм писала,ние с теб сме с различни убеждения за живота,но аз те уважавам,защото си много добронамерен човек.НО,както и преди писах,често пътят към ада е постлан с добри намерения.Не те съдя и аз в стремежа си да правя добро,съм допускала много грешки.Понеже ти повдигна темата и аз като останалите потребителки ще споделя личното си мнение.През годините в различни теми,където съм те срещала ми направи впечатление,че винаги демонстрираш различността си от масата хора.Много се набива на очи.Разбирам,че ти си каквато си и каквато се харесваш,ок.Естествено така и възпитаваш децата си.Говориш с тях и показваш личен пример.Волно или неволно ги побутваш в твоията посока.Нормално е донякъде те да те копират и да искат да са различни.Възторжено приемаш различието на малката ти дъщеря.Предполагам,че тя също е много доволна от реакцията ти.Кръга е затворен.Само не разбрах защо вече правиш планове къде ще ходите,очакваш следващият гей-парад и т.н.?Извинявай ако те засягам,но остава и заря да поръчате.Хубаво си казала,че ако дъщеря ти си промени нагласата и желанията след няколко години ти пак ще я подкрепиш,но защо не изчакаш наистина няколко години и да видиш със сигурност какво става в главата на това дете?Няма нищо фатално ако е би или гей сексуална.Най-важното за всеки родител е детето му да е здраво и щастливо,но е твърде рано за афиширане на каквато и да е сексуалност.Излишно е.Времето ще покаже всичко.С нейно разрешение споделяш възгледите и,за да помогнеш на подрастващите българи с различна ориентация? ThinkingОчевидно не получаваш одобрение,неразбрана си и пак стигаме до там,че ти ще си каквато си и ''няма да се съобразяваш с очакванията на другите''.Различна си.Кръга се затвори.Твоята борба продължава.Така го виждам аз отстрани.
Благодаря за добре изложените и непредубедени въпроси.

Виждам логиката ти и признавам, че винаги съм възпитавала децата си в това да не се стремят да отговарят на хорските, а на собствените си очаквания за себе си. Искам те да са доволни от постиженията си, от победите си, от знанията и уменията си. Не искам да живеят, за да угаждат някому, още повече пък ако този някой иска да ги тури в някакви джендър стереотипни рамки или да упражнява обществен натиск спрямо тях, задето застъпват позиция на социална справедливост.

Две деца имам и няма как да са по-различни. Възпитаваме ги еднакво, растат в една и съща среда, получават едно и също внимание (това ми е любима тема, но за друг разговор).

С бабата и семейни приятели не сме споделяли, защото не се е налагало. Но знам, че малката не крие. Тя ми даде изрично позволение да започна тази тема. Нещо повече: обсъждаме с нея реакциите на пишещите тук. Повечето от тях имат доста да се учат, докато достигнат до мъдростта на детето ми.

Разбира се, че времето ще покаже. Ако с годините преосмисли позицията си, аз пак ще подкрепя дъщеря си с готовност. Защото това, което ме интересува е нейното щастие, а не хорското мнение.

# 187
Преди години Феята гледаше едно много красиво куче. Ако не се лъжа се казваше Беро. Хранеше го със сурово месо и между другото даваше много ценни и полезни съвети за храненето и дресировката на кучета. По онова време много я харесвах. След това изведнъж мъжът и разви алергия към кучето и се наложи да му търсят (на кучето) нови стопани.
И поради това ми е много интересно как двете котки се вписват към алергията на мъжа?
Много правилно помниш, но Беро и котките не бяха дадени на други осиновители заради веганизма ми. Станах веган по-късно. Ще ти отговоря на лично, защото въпросите не са по темата.

# 188
  • София

С бабата и семейни приятели не сме споделяли, защото не се е налагало. Но знам, че малката не крие. Тя ми даде изрично позволение да започна тази тема. Нещо повече: обсъждаме с нея реакциите на пишещите тук. Повечето от тях имат доста да се учат, докато достигнат до мъдростта на детето ми.

Разбира се, че времето ще покаже. Ако с годините преосмисли позицията си, аз пак ще подкрепя дъщеря си с готовност. Защото това, което ме интересува е нейното щастие, а не хорското мнение.

Тя ли е родителят или ти, се питам?
Защо въобще реши да пускаш тема, че и да питаш дали е съгласна да я сложиш на пангара?

Тя не е тийн, тя е дете на 11 години.
Ако си майка, наистина обичаща и подкрепяща детето си, щеше да го оставиш да си избистри мислите и чувствата.
Да му създадеш интереси, подходящи за възрастта му, да му покажеш света, който не е само секс и паради.
Но, то явно е самотно, без приятели, без среда, без и внимание от твоя страна, и от страна на бащата, на когото си се качила на главата и според мен, вече просто си е бил дузпата.

Та, хайде не тези на нас- пука ти на теб за нейното щастие- толкова, колкото ти пука за котките вегани.
За теб е важно да си различна и да се закичиш с деца и домашни любимци, като екзотични китки на ревера.
Ти си за психиатър, отдавна, но либерастията ще унищожи и теб, и децата ти.

# 189
Дете на 11 години няма ли други интереси освен секс?!

И не разбрах, каква е причината да се налага веган режим на животно, което е хищник?

# 190

Семействата не са право, а биологичен факт, облечен в закони. Затова е защитата.

Иначе сте свободни да пробвате дали ще стане семейство с двама еднополови, но биологията няма да е на ваша страна и ще трябва да го играете на терена на език, смисъл и поразтегляне на дефиниции, фрейминг, медийно влияние и други приятни трикове. Нали?

# 191

Или пък че неяденето на месо уврежда мозъка : ))). Има толкова хора вегетарианци по този свят, огледайте се дали са с увредени мозъци.

Вегетарианците и веганите са съвсем различни. Аз съм вегетарианка, не ям месо, консумирам яйца и млечни продукти, не налагам мнението си на другите. Спрях да ям месо още като малка (около 10годишна) от жал към животните.Вкъщи се готви и яде месо, все пак това е мое решение, не на околните ми, децата ми също обичат месо и не бих ги лишила от важни хранителни вещества. Но това веганите са болни мозъци.
Всеки е свободен да прави каквото иска, стига да не го вре в носа на другите, същото е и с тези измислени LGBTQ+бля бля общества. Ако не парадират толкова с това хората биха ги приемали, сами се изкарват жертви после другите били нетолерантни и живеещи в средновековието.

Хетеро влюбванията на възраст 11-12 години дали задължително са съпътствани от желание за секс или са просто романтични? И въпреки това подрастващите са наясно, че изпитват влечение към противоположния пол. Това ти се струва приемливо и нормално. Другото - не.

Дали хетеро влюбванията в тези години изключват обръщане на внимание на появяващите се вторични полови белези?

Ами приемливо е да, все пак така сме създадени по природа. Всичко останало е против природата, ама нали сега е модерно да сме различни.
А за мъдростта на детето си ми е ясно колко е след като изявява желание да ходи по паради и секти....

И за какви равни права говориш, че не ми е ясно. Имат си достатъчно права, никой нищо не ги лишава, те сами си създават дискриминацията. За семейство- ето позволиха им да сключват еднополови бракове- какво още??? Само не съм съгласна с това че позволяват отглеждането на деца в подобна среда. Детето се прави от майка и баща. Това е биологичен процес, който при еднополовите няма как да се случи.... Когато почнат да се множат по естествен начин тогава да искат повече.

# 192
Вяра ли си, надежда ли, Фея или каквото там, в случая си избрала най- погрешния подход, дори и да искаш да отвориш тема за правата на определени групи

Дали е истина или не, че детето ти е записано в клуб или кръжок по подобно нещо, не допринася и грам за защита на чиито и да е права.Да си чула някъде за подобен клуб на хетеросексуални?А имаш ли представа колко деца стават жертва на насилие и на трафик на хора, точно заради незряло поведение и липса на разговори в тази насока? Детето ми учи в централно училище и негов съученик беше преследван от хомосексуал н педофил.Последваха лекции и разяснения от полицейски органи, вкл и в съседно училище.Така че да плеснем с ръце и да се прегърнем с различни те не е най- належащото занимание.На 11 г е важно едно дете да съхрани здраве и психика и да е ненакърнимо от сексуални посегателства, пък били те и романтични такива.И въобще, като не умееш да поставяш значими тези , не се опитвай, правиш мечешка услуга на наистина онеправданите и дискриминираните.Тази работа с правата иска умел анализ , не става като синсшариш косата и айде на купон, пардон, парад

# 193
  • Куциндрел
Веган да защитава ЛГТБИ обществото... Боже, опази.
Що не се ограничите до вашите лични тревопасни мераци?
А котките на снимките не изглеждат добре. Мъчите ги, ама то няма и как да го разберете, щото зеленчука във вас е взел връх.

# 194
Веган да защитава ЛГТБИ обществото... Боже, опази.
Що не се ограничите до вашите лични тревопасни мераци?
То едното върви ръка за ръка с другото. Със сигурност е и умнокрасива феминистка, поддръжник на мулти-култи идеологията и свят без граници, противник на националната идея, неолиберал и може би пропускам нещо.

И на мен ми стана интересно как алергичен към кучета човек, няма алергия към котки.

Общи условия

Активация на акаунт