LGBTQ+ тийнейджъри

• 39 286
  • 542
  •   1
Отговори
# 210
И да, нищо чак толкова странно няма да не се яде месо от някои хора, може и по етични причини, може и по вкус. Това не ги прави луди или странни за обществото.
Това не ги прави вегани, а вегетарианци. Разликата е огромна. А ако някой реши да не яде мед, за да не експлоатира пчелите, вече става странен.

# 211
  • София - Рим и обратно
Авторката, според мен страда от някакъв вид мазохизъм, щом пуска такива отвратителни теми с ясното съзнание, че хората ще се възмутят и нападнат. Има ли движение за защита на мазохистите? По-точно садо-мазохисти - тормози деца и животни.

# 212
  • Куциндрел
Авторката, според мен страда от някакъв вид мазохизъм, щом пуска такива отвратителни теми с ясното съзнание, че хората ще се възмутят и нападнат. Има ли движение за защита на мазохистите? По-точно садо-мазохисти - тормози деца и животни.
Не, тя просто се появява, за да ни докаже колко сме ниско-еволюционно-развити ние.
И колко не ги разбираме тез неща. Laughing

# 213
Какво общо има веганизма на авторката с котките и и децата и? Въпросът е сериозен.
Всички хора сме съвкупност от морални и етични противоречия. За всеки избор, всеки от нас може да рационализира, философства и да намери начин да го съвмести с останалите си. Темата май не само се измести, а и мина в лични нападки. Жалко, защото е интересна от филососфка и социална гледна точка.

Общото е, че всички тези девиации са от мания да си различен и нищо повече.

# 214
Цитат
Не знам колко други родители с LGBTQ+ деца има във форума, но целта на тази тема е да споделяме опит за начини, по които да улесним адаптацията на децата си и да им помогнем да намерят пътя си в среда, която често е хомофобска.

Ето това е темата и основната цел. Не разбирам, защо на 15 страници пишат хора, които реално нямат сблъсък с това. Ако някой има опит със собствено, или познато дете, да споделя, другите просто се изредихте да плюете и наричате авторката лоша майка, което не е същността на темата. Така е преценила, така действа. На 11 години не е странно да знаеш кой пол харесваш. Дъщеря ми е на почти 13, но от детската ясла си харесва момченца. По филмите (вече в почти всички, вкл. и детските, има засегната темата за хомосексуализмът), когато гледа, изразява отрицателно мнение и дори отвращение от доста време. Защо тя да може да прецени, че това не и харесва, а другото дете да бърка, че му харесва?

# 215
От яслата? Сериозно? Виж от детската градина по може...

# 216
Темата не е и "Възможно ли е децата да харесват някой още в детската градина?"
Да, напълно възможно е, но нужно ли още от този момент да им се лепят етикети и най-подробно да им се обясняват всички видове любов?
Не само, че не е нужно, ами е и вредно. Но пък важното е да следваме модата с промитите си мозъци...

Така е преценила, така действа.

Не си права. Човек, особено пък в такава ситуация, трябва да е готов да носи и последици и да чуе мнения, които няма да хареса.
Ако аз видя, че 99% от мненията са против нещо, което правя, поне бих се замислила. Но това съм си аз...

Последна редакция: ср, 26 сеп 2018, 10:40 от Elunaria

# 217
Татуировките не са ли също вид насилие над тялото и опит да се "коригира" природата?!

# 218
Напълно обяснимо е защо не пише повече Фея, дори не знам защо си го е причинила да пише за това в български форум.
Аз също живея зад океана, общувам с хомосексуални хора доста по-често отколкото ако бях в БГ. С един такъв колега съм много близка.

Всички са единодушни, че са знаели от ранна детска възраст за наклонностите си. Без да им е хрумвала мисъл за секс, връзки и пр.
Просто тези неща се усещат, може би на подсъзнателно ниво.

Това, че тези хора нямат други интереси, както се писа по горе е безумно твърдение Simple Smile Особено пък в посочените области имат много интереси.
Или пък че неяденето на месо уврежда мозъка : ))). Има толкова хора вегетарианци по този свят, огледайте се дали са с увредени мозъци.
(за протокола нито съм такава, нито вероятно някога ще бъда).
Иначе аз също смятам, че е рано за клубове и паради. Ще му дойде времето и на това,  малка е още за такива ангажименти според мен.

Ами, както казах, и аз не е като да съм  виждала гей само на картинка. И тъй като явно на теб четенето с разбиране ти куца, под "тези хора" визирам ония, крякащите с шарени знаменца и претендиращи със сексуалността си.
Тези, с които аз общувам, са си хора като хора, на кой му личи повече, на кой - по-малко, ама поведението им е на напълно адекватни възрастни и единствената разлика е, че не ги привлича противоположният пол. Нещо, което не мога да кажа за тия на прайда.

# 219
Авторката, според мен страда от някакъв вид мазохизъм, щом пуска такива отвратителни теми с ясното съзнание, че хората ще се възмутят и нападнат.
Не бе, Кафенце, темата ѝ дава възможност да се почувства извисена на фона на безпросветната маса.
Дъщеря ми е на почти 13, но от детската ясла си харесва момченца.
Харесвала си е момченца в яслата или е имала сексуално влечение към момченца в яслата?

# 220
  • София - Рим и обратно
Явно, да. Жал ми е за децата и животните на мен. На 11 тръгнала с нетърпение да го тика по разни педофилски сборища.

# 221
Защо намесвате сексуалното влечение? Първо е невинното детско харесване. Не е нужно да изпитваш сексуално влечение, за да знаеш, че харесваш даден пол. На 3 години, ако не правиш разлика между момиченца и момченца...

# 222
Ето, затова, teya75:

Голямата ми дъщеря (14 г.) е хетеросексуална, а по-малка (11 г.) преди месец ми каза, че e бисексуална.

# 223
Ето, затова, teya75:

Голямата ми дъщеря (14 г.) е хетеросексуална, а по-малка (11 г.) преди месец ми каза, че e бисексуална.

Ти кога за първи път хареса момче? За секс ли мислеше, като установи, че го харесваш? Направо си представи, как те задоволява сексуално? Странно ми е, честно казано. Едва ли всяка от вас при първото си влюбване си е представяла това. Не пречупвайте през призмата на сексуалния опит влюбването.

# 224
Ето, затова, teya75:

Ти кога за първи път хареса момче? За секс ли мислеше, като установи, че го харесваш? Направо си представи, как те задоволява сексуално? Странно ми е, честно казано. Едва ли всяка от вас при първото си влюбване си е представяла това. Не пречупвайте през призмата на сексуалния опит влюбването.
Обясни тогава как 11 годишно дете се е самоопределило като бисексуално.

Общи условия

Активация на акаунт