LGBTQ+ тийнейджъри

• 39 553
  • 542
  •   1
Отговори
# 405
Започнахме да си играем на развален телефон, никой не твърди, че си тормози детето, а че много избързва и е припряна с неща, които не са шега работа.

Те и хората изглеждат добре, докато не ги повали някоя болест заради нездравословен начин на живот.

# 406
Нямам 11-годишна дъщеря, но по мой спомени, когато аз бях на 11 помня как ревах на майка ми да ми купи една кукла. Въобще през ум не ми минаваха сексуални мисли, камо ли да знам какво значи бисексуален. Ако на 11 майка ми ме беше отвела на гей парад щях да си помисля, че това е някакъв панаир - такова едно шаренко, знаменца, чичковци облечени в маскарадни костюми.
Най-вероятно наистина съм била бавноразвиваща се на 11 години?

# 407
Ами май така ще излезе, защото и 4 годишната ми дъщеря като и кажа и обясня с думи прости къде и защо отиваме, разбира и не мисли, че всичко е цирк със знаменца. Виж, на гей парад не сме ходили, но не живея в параноя, че ако идем и край: съдби на кръстопът.

Айде стига излагации вече. На 11 и аз се катерех по черешите да стрелям с прашки. Но имам ясни и ярки спомени как харесвах Гошо от Толбухин, който имаше балканче. Децата на 11 не са асексуални, освен ако наистина нещо не им объркано хормонално или в развитието.

# 408
Харесвала си Гошо с напълно сексуални намерения ли?

# 409
Ами определено ги харесвах по различен начин от брат ми. Какво значи напълно сексуални намерения? И да не би момичето от темата да е споделило на майка си, че ще ходи на бисексуална оргия?

# 410
elenna, кой твърди, че децата в тази възраст не могат да харесват, да се влюбват или дори да изпитват сексуална възбуда?
В тази възраст много, ако не и всички деца, вече са открили, че е много хубаво като се пипат по определен начин (сами).

Майката с реакциите си е проблемът в картинката, а не сексуалността на детето.

# 411
NoMe го твърди, за себе си, но добавя, че е възможно да е била бавноразвиваща се, така че всичко е точно.

# 412
elenna, кой твърди, че децата в тази възраст не могат да харесват, да се влюбват или дори да изпитват сексуална възбуда?
В тази възраст много, ако не и всички деца, вече са открили, че е много хубаво като се пипат по определен начин (сами).

Майката с реакциите си е проблемът в картинката, а не сексуалността на детето.
Този коментар звучи като даване на заден ход на всичко изписано досега. Серена беше писала, че за да се каже, че детето е бисексуално трябва първо да е сексуално, а сега в този коментар се признава, че все пак децата на тази възраст изпитвали възбуда. Дали са сексуално активни или не, образът на момче или момиче предизвиква възбуда=>се разбира кое те влече.

# 413
Ами определено ги харесвах по различен начин от брат ми.
Колко различно? Романтично, предполагам. Съмнявам се да си мечтаела да ти свали гащичките.

# 414
Преди 2 коментара точно бях попитана сигурна ли съм, че съм харесвала Гошо сексуално. Да не би да ми се е сторило.

# 415
Щом се налага, ще поясня. В какво се изразяваше сексуалното ти влечение към Гошо?

# 416
  • волно калдъръмче
Да бъде повече време с него, да я целуне, да бъде мил, да я погали. Определено не си е мечтала след всичко това да си свалят дрехите и да продължат нататък.

# 417
Преди 2 коментара точно бях попитана сигурна ли съм, че съм харесвала Гошо сексуално. Да не би да ми се е сторило.
Да, точно така. Бисексуалност предполага сексуално влечение.
Само не разбрах, толкова ли нямаше, какво да кажеш, че намеси и оргия.

# 418
Да бъде повече време с него, да я целуне, да бъде мил, да я погали. Определено не си е мечтала след всичко това да си свалят дрехите и да продължат нататък.
И аз харесвах момчетата по този начин даже на 14-15. Чакам да ме осветлят на 11 какво по-различно от това може да се изпитва?

# 419
Spring is my season, децата изпитват възбуда, но повечето от тях не я разбират и не е насочена към конкретен човек.
Харесването на други деца е съвсем отделна вселена и може да не изпитват никакви сексуални желания към тях, въпреки, че вече са започнали да се докосват сами.

Аз съм харесвала момченца и в първи клас, но не съм искала да си "играя на чичо доктор" с тях.

Общи условия

Активация на акаунт