Клиника Адела Фертилити - Тема 5

• 58 840
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Натали, чудесна новина! Лека бременност ти желая!

# 31
Здравейте и от мен.
Натали, леки и безпроблемна Б!
Аз петък на 3-ти ден пуснах АМХ, може ли да споделите мнение. Изследвам го за първи път, а чак на 12-ти съм при доки.

# 32
  • София
Благодаря ви, момичета!
Натали, честито! Леко да ти до термин!
4акаща, пия Преднозол Ф и Естрофем (засега орално, а от петия ден - вагинално). Преди старта ме отложи заради висок прогестерон, който оправихме с регулон. Пия и Аспирин.

# 33

4акаща, пия Преднозол Ф и Естрофем (засега орално, а от петия ден - вагинално). Преди старта ме отложи заради висок прогестерон, който оправихме с регулон. Пия и Аспирин.
  Благодаря, Соренда! И мен ме канселира през септ., заради висок прогест. на 13 ден, а и овул-та беше вече минала. От 14 ден на същия цикъл ми предписа Оргаментрил 2х1 за 10дни, но не разбрах с каква идея. Сега чакам октомврийски цикъл, пък да видим какво ще стане. Успех на всичики ни!

# 34
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте на всички,от много не писала в темата,защото вече не съм пациентка на др.Калчев .
Но сега ми се налага хистеро миомектомия и съм решила да я направя при доки.Знам,че трябва да пусна микробиология и хламидия ,за което имам термин в четвъртък ( 10 дни ) преди МЦ . До тук добре ,но след като излязат резултатите ,какво следва ?  Ще се радвам да прочета вашият споделен опит .
Лека вечер  Simple Smile

# 35
Здравейте и от мен.
Аз петък на 3-ти ден пуснах АМХ, може ли да споделите мнение. Изследвам го за първи път, а чак на 12-ти съм при доки.
Ако това наистина е 6.1, значи 90% от списващите тук (и не само) ще ги гризе черна завист Joy Страхотна стойност! Ако няма поликистоза, си направо супер!

# 36
Кристи, направо ми взе думите от ръцете Grinning

Чакаща, явно все повече момичета правите моя филм с висок прогестерон на старт и за това е изписал медикаменти с цел да го подтисне. Успех Simple Smile

Анджели,
стискам палци да мине леко и скоро след това да имате добри новини.

Сорендичка, кога чакаме новини? Simple Smile

Боби, как си?

Прегръдки на всики мами с бебочета!

# 37
  • София
Сънче, чак на 11-ти ще пускам пак хормони + евентуално преглед. Затаила съм дъх 😊.. тук е лесно, нататък ще видим..
Късмет на всички!

# 38

Благодаря, Соренда! И мен ме канселира през септ., заради висок прогест. на 13 ден, а и овул-та беше вече минала. От 14 ден на същия цикъл ми предписа Оргаментрил 2х1 за 10дни, но не разбрах с каква идея. Сега чакам октомврийски цикъл, пък да видим какво ще стане. Успех на всичики ни!

И аз съм го спряла Оргаметрила от 4 дни и чакам цикъл.  Peace
Ама той е прогестеронов препарат. Нали си имала висок прог., защо сега Оргаметрил пиеш ? Аз съм с високи естрогени. Така ми обясниха .
И има действие на противозачатъчно.
Потях се нощем от него доста - реших , че се разболявам, защото ме втрисаще и после обилно потене. Но е от препарата.

# 39
Привет и от мен , в новата тема и новата клиника  bouquet Hug

Ползването на БГмама през телефон е ужасно  и за това не съм се разписвала от толкова много време. Вече на работа, през лаптоп е друго  Sunglasses

Честито на всички мамчета, лека и безпроблемна на бремелинките и палци за всички чакащи чудото си  Hug

Аз имам три мамчета, при док, които не пишат тук, едната вече върви към първа ФМ , сега чакам чудото и за другите две  Heart Eyes

# 40
Добре съм, Сънче. Мерси, че питаш.  Heart Eyes Съсредоточила съм се върху други работи, че ми омръзна само инвитро да ми е в главата. Няма да пропускам възможност, но да става каквото ще. Вие как сте с бебка? Малко остана, как лети това време …
Анджели, успех на новото място. Бях се сетила скоро за теб, че изчезна и не пишеш. В България ли придължаваш с опитите или в чужбина /помня, че не живееш тук  Wink/?

# 41
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
В чужбина правих през септември, пак неуспешен за съжаление. Преди следващия опит искам да ми махнат миомата и да огледат какво друго не е наред и след това да направим нашият следващ опит. Тук ми казват, че миомата ми не пречи да забременея и рисковете били 50/50 за износване. А ние не искаме да рискуваме. Та затова пак ще си идвам до България.

# 42
Момичета, благодаря ви за коментарите по моя казус. Извинявам, се че за сега само задавам въпроси, а не се включвам с отговори на вашите, но тепърва тръгваме по този път и ми е "тъмна Индия"

# 43
Здравейте и от мен.
На колко години си?Ако не е тайна,разбира се Stuck Out Tongue
Резултатът е повече от добър Simple Smile

# 44

И аз съм го спряла Оргаметрила от 4 дни и чакам цикъл.  Peace
Ама той е прогестеронов препарат. Нали си имала висок прог., защо сега Оргаметрил пиеш ? Аз съм с високи естрогени. Така ми обясниха .
И има действие на противозачатъчно.
Потях се нощем от него доста - реших , че се разболявам, защото ме втрисаще и после обилно потене. Но е от препарата.
[/quote]  
Мау, аз нямах или поне не съм усетила стран. ефекти от Оргаментрила. На 13 ден Е2 ми беше 1916 pg/ml, а прогест.: 3,320ng/ml. Изсл-та ги направих в "Адела".Преди това от 4 ден на цик. слагах 2х2 Естрофем и пиех Преднизолон сутрин по 1,5 табл. За 10дни през август също пих Оргаментрил, но тогава опитахме да задържим цик. да не идва, защото имах посещение при Димитров в "Щерев". Каква беше идеята на приема му през септ., не разбрах. Рецептата беше написана и акуш. само ми я предаде. Не можах да се видя с доктора, понеже нямах и преглед. Момичето само ми каза, че посредсвом него целят да се изчисти добре лигавицата от многото "Естрофем".

Общи условия

Активация на акаунт