Клиника Адела Фертилити - Тема 5

• 58 872
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Vervam, браво за хубавите новини. Не отлагай за ЦС и действай, когато имаш възможност. Пък дано след нея имаш успех. Доста често се случва. Включително и мен ме огря едно време.
Maya Bee, по-скоро си хващала лоши моменти. За съжаление всички ги имат и обикновено се случва така че съвпадат с твоите лошо моменти, за да е "най-сладко". Страшно изнервящи моменти съм имала в най-неподходящото време, но се опитвам винаги да влизам в положение. Все пак сме хора.  Док сигурно е един от малкото отворени към пациентите лекари. Много пъти съм се замисляла, че голяма част от успеха му сред пациентите се дължи именно на това, че  им действа малко и като терапевт.
Всеки работи собствените си пациенти иначе. Само, когато отсъстват се заместват.

# 571
Значи ,с микробиология и хламидия се обаждам на Чучумишев и отивам директно на снимка .
Нещо друго трябва ли за предварителна подготовка ? По телефона ли ще ме инструктират за час ,ден,да съм яла или не и тн .Понеже аз искам да е и с упойка .
И при това положение ,има ли някакъв болничен престой ? Изобщо,колко време ще ми отнеме цялата процедура и след това ще се чувствам ли ок да се откарам сама с колата или да работя на следващия ден?

# 572
Aз пък никаква положителна енергия не долових- претупваха ме и ме пъдеха от кабинета Simple Smile

Сигурно защото не съм девойка на 29 , потенциална Клиентка за няколко години напред.  Rolling Eyes

Да разбирам ли, че и трансферите ги прави Семерджиева?
Значи тя направи пункцията , ако тя ще прави и трансфера - направо при нея да ходя на прегледи преди ЗЕТ.  newsm78
Аз много- много не се чувствам пациентка на Калчев.

Съжалявам,че се чувстваш така. Както каза Блинг най-вероятно просто си попаднала на лош момент. В темата пишат много момичета, не само 29 годишните са доволни от док.

# 573
Понякога още в началото пациента остава с лошо впечатление от доктора или доктора от пациента и после няма оправия .
Аз съм му симпатична на Калчев ,защото първия път още се сдушиха с мъжа на тема трева Rolling Eyes и до ден днешен с това ме е запомнил и с усмивка ме посреща .Но той си е такъв по начало 😊
А,забелязах ,че на регистратура бяха други момичета ! Доволна съм . 😋 Да не са ги сменили ?

# 574
Vervam, престоят ще ти е няколко часа. Хубаво е някой да те закара или да вземеш такси. Все пак след упойка не е разумно да шофираш. Няма проблем да работиш на следващия ден, че дори и на същия. Като цяло не би трябвало да имаш някакви неразположения. Евентуално слабо кървене. Вече зависи и как ще ти понесе упойката.

# 575
  • Варна
Аз съм от 29 годишните пациентки на д-р Калчев. Когато се срещнах с него за 1-ви път бях на 27, също съм имала неприятни ситуации в клиниката,  но не по негова вина. Семерджиева и някои акушерки са ми откровено неприятни,  но пък д-р Калчев вдъхва такова доверие и надежда...  Той беше човекът,  който ме накара да повярвам,  че аз ще забременея естествено,  въпреки неуспехите и усложнената анамнеза от предишната ми бременност,  и последвалото спешно секцио.  Нито веднъж не се почувствах като касичка,  напротив,  спести ми много неща.  Нямаше въпрос,  на който да не ми отговори,  даже сам ми обясняваше,  без да питам.  За мен например е недостатък разваленият телефон. Обади се на акушерка,  тя да говори с док., после да ти върне обаждане...
Успех на всички,  чудеса се случват,  само трябва да повярваме истински в тях,  синът ми е живото доказателство. Надявам се юли месец да си гушна 2-рото чудо,  живо и здраво.
SimonaK, как си?  В АГ ли си,  кой лекар те следи?  Стискам силно палци,  да се закрепи борбеното човече,  вярвай в детето си и не се предавай,  знам защо го казвам!

# 576
Благодаря за отговора ! Почвам да се успокоявам от сега , че не е страшно 😊

За Калчев и на мен ми прави добро впечатление , че избягва излишните разходи (наши разходи ) .Ето,днес можеше да каже - с цветната снимка ела след това на консултация и да вземе пари за още един преглед.
А той ме инструктира да я оставя долу с 2 имена ,те ще я видят и ще ми се обадят да я обсъдим ...

Само последен въпрос да задам - като се обадя на Чучумишев , и той ли е така натоварен и ще ми запишат час чак след месец ?
Да знам как да си правя плановете ,дали да пускам Мб и хламидия преди да се обадя и тн .Нали трябва да е съобразена ЦС и с деня на цикъла .Аз съм малко тегава ,защото овулацията почти ми се застъпва с кървенето .И реално имам 2-3 дена свободни между двете .

# 577
Vervam, от колко време правите опити? С Калчев говорили ли сте за вариант инсеминации или ОК? Питам те, зящото и на мен ми предстои отново среща декември с него и ми се иска да начертаем вече план, май не ми се чака поввче след година и половина опити и неясен проблем... А за ЦС не се притеснявай, няма нищо страшно, аз я правих януари даже без упойка, само със свещички преди процедурата и не ъсетих болка сами леко напрежениеза кратко. Успех от мен и дано изобщо не ти се наложи ЦС Wink

# 578
Vervam, от колко време правите опити? С Калчев говорили ли сте за вариант инсеминации или ОК? Питам те, зящото и на мен ми предстои отново среща декември с него и ми се иска да начертаем вече план, май не ми се чака поввче след година и половина опити и неясен проблем... А за ЦС не се притеснявай, няма нищо страшно, аз я правих януари даже без упойка, само със свещички преди процедурата и не ъсетих болка сами леко напрежениеза кратко. Успех от мен и дано изобщо не ти се наложи ЦС Wink
При мен планът е друг заради ендометриозата .
По всяка вероятност тя е виновникът за неуспехите .
От 2 години и 8 месеца опитваме .
Но не сме особено...активни .
Изчислявам овулация ,правя тестове ,но в секса не сме от най-редовните 😀 Смисъл,правим 1-2 опита във фертилната седмица и това е.
Предполагам ,че за здрава двойка са достатъчно ,но аз съм склонна да изчакаме още .
Не съм на фаза бебе на всяка цена .Сега тепърва ни предстои местене в ново жилище ,искам още да се позадържа на сегашната позиция в работата ,защото взимам много добра заплата и осигуровки и тн и тн.
За това ще направим каквото можем , ако има проблем ще пробваме да го отстраним ,а останалото си е божа работа 😊
Благодаря за успокоителните думи ,най-вероятно като ида за ЦС ще треперя като лист ,но за сега съм спокойна .
Щом при вас е неизяснен стерелитета е много вероятно да настъпи естествена бременност и ти го пожелавам ! Сега е възможно най-подходящото време от годината 😋 Теста с 2 черти под елхата .
Нека има по един такъв за всяка една от нас ! 😊

# 579
  • Varna
Аз съм от 29 годишните пациентки на д-р Калчев. Когато се срещнах с него за 1-ви път бях на 27, също съм имала неприятни ситуации в клиниката,  но не по негова вина. Семерджиева и някои акушерки са ми откровено неприятни,  но пък д-р Калчев вдъхва такова доверие и надежда...  Той беше човекът,  който ме накара да повярвам,  че аз ще забременея естествено,  въпреки неуспехите и усложнената анамнеза от предишната ми бременност,  и последвалото спешно секцио.  Нито веднъж не се почувствах като касичка,  напротив,  спести ми много неща.  Нямаше въпрос,  на който да не ми отговори,  даже сам ми обясняваше,  без да питам.  За мен например е недостатък разваленият телефон. Обади се на акушерка,  тя да говори с док., после да ти върне обаждане...
Успех на всички,  чудеса се случват,  само трябва да повярваме истински в тях,  синът ми е живото доказателство. Надявам се юли месец да си гушна 2-рото чудо,  живо и здраво.
SimonaK, как си?  В АГ ли си,  кой лекар те следи?  Стискам силно палци,  да се закрепи борбеното човече,  вярвай в детето си и не се предавай,  знам защо го казвам!
В АГ съм на 8 етаж. Води се патологична бременност отделението. Следи ме, който лекар се падне на смяна. Сака е доста отлепен ми казаха. Слава богу, човека е там и му бие сърцето.Почнах фраксито в понеделник, събота бях с кафяво зацапване и вече неделя сутринта изкървях. В понеделник пак и дойдох в спешното. Незнам мисля си, че от фраксито стана нещо, или е съвпадение. Лежа, моля се и се надявам че ще се запази.

# 580
SimonaK ,дано да се закрепи Simple Smile Бъди спокойна до колкото е възможно. Пращай му хубави мисли.

# 581
SimonaK, успех, дано всичко се успокои и да нямаш повече притеснения до края на бременността!

# 582
Здравейте, има ли някой правил ТВЛ за корекция на седловидна матка? Четох различни мнения и се чудя дали да я правя. Едни лекари казват, че не се коригира, други казват че трябва да се коригира.
Бих се радвала ако някой даде отзив за ТВЛ процедурата при Калчев като цяло Simple Smile

# 583
На мен калчев ми прави хистероскопия за седловидна матка

# 584
Jomm, прочети малко темите назад, има много инфо и ще ти е полезно, не всички все още пишат във форума.

Момичета, розово докато има Wink
babydust7babydust7babydust7

Общи условия

Активация на акаунт