Клиника Адела Фертилити - Тема 5

• 58 869
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, от Адела очакват през януари да подпишат договор с фонда. Аз съм със заповед и ми казаха към 10.01 да звънна за да питам.

# 586
Малко не ми се вярва...нали за да подпишат трябваше да имат 100 живородени бебета.Това поне съм чела.

# 587
Те това го говорят от преди 3 месеца Семерджиева ме навиваше да изчакам края на годината за да ползвам заповед от фонда защото щели да сключат договор декември.
Във фонда ми казаха ,че няма как да стане . И за информация при подаване на документите за договор 10 дни законов срок за отговор.
От разговор с фонда ми казаха,че договор януари сключват след 20-ти даже към 26 януари.

# 588
Момичета нормално ли е при толкова важна и според мен сложа процедура като стимулация, инвитро, проблеми със забременяване и тн, след първата консултация с доктор, всички други разговори да са с акушерките??? Пункция, стимулация, трансфер.... вижда ми се меко казано безотговорно и супер несериозно.

# 589
Нямам представа, момичета. Това ми казаха, това пиша. Дали ще е, или не, не знам. Просто предавам информацията, която са ми казали Simple Smile

# 590
Момичета, опитът ми пак е с отр.рез-т: 0,05 mIU/ml на 11ден от ЗЕТ на 1тридневен ембр. Направо съм разбита, макар че го очаквах. Щом нямам никакви сиптоми, работата ми става ясна. Тестът ми беше назначен иначе за утре/неделя/, та дали има смисъл в понеделник пак да го повтарям, не знам. Успех, различен от моя, на всички останали!

# 591
Каквото и да напиша няма да те утеша,но съжалявам!Кураж!

# 592
Каквото и да напиша няма да те утеша,но съжалявам!Кураж!
  Така е, Ваня, но благодаря все пак! Този път изцяло се съобразих с препоръките на доктора, с изключение на указанието му за аспирина след + тест. Сигурно прогестеронът ме предаде. Не го изследвах след трансфера, но и в деня на ЗЕТ не беше особено висок-малко над 9. А това е абсолютният минимум. Бях с по два кринона дневно, но явно не е било достатъчно. Просто вече не знам в кой и къде да търся грешките, причините за неуспехите.

# 593
Калчев дали ще направи коментар?При неуспешния опит на дъщеря ми турския лекар каза,че няма да променя нищо в протокола(при евентуален нов опит).Според него неуспеха се дължи на грешка в деленето на клетките на ембриончето.
А имаш ли имунологични изследвания?Според имунолозите липсата на имплантация,ранното спиране на развитие на ембриона може да се дължи на имунологичен проблем.
И ние не спираме да търсим причините...Освен ендометриозата(с нова 2см. киста в момента)всички други изследвания са в норма.Според мен ендометриозата уврежда качеството на яйцеклетките.Не знам дали съм права...турския лекар отрече да е така,но Конова спомена,че е възможно.

# 594
Калчев дали ще направи коментар?При неуспешния опит на дъщеря ми турския лекар каза,че няма да променя нищо в протокола(при евентуален нов опит).Според него неуспеха се дължи на грешка в деленето на клетките на ембриончето.
А имаш ли имунологични изследвания?Според имунолозите липсата на имплантация,ранното спиране на развитие на ембриона може да се дължи на имунологичен проблем.
И ние не спираме да търсим причините...Освен ендометриозата(с нова 2см. киста в момента)всички други изследвания са в норма.Според мен ендометриозата уврежда качеството на яйцеклетките.Не знам дали съм права...турския лекар отрече да е така,но Конова спомена,че е възможно.
Надявам се на скорошна среща с него и коментар! Ембриончето беше разделено на 8 клетки, тридневно. Аз правих вливка на "Интралипид", по препоръка на Русев, преди трансфера. Правила съм и изследване за ембриотоксини, което е отрицателно.
 Аз също съм чела, че ендометриозата понижава качеството на яйцекл.
 За съжаление, за някои от нас, пътят е не само дълъг, но и трънлив.

# 595
Да,за съжаление!От всичко прочетено стигам до извода,че при ендометриозата или нещата се случват много бързо след операция и хормонално лечение или се "закучват" тотално.Май дъщеря ми ше се окаже от втория отбор...за съжаление!

# 596
4akashtata,

Съжалявам ! Sad

Аз с моите на 3-ти ден с по 5 клетки не им давам шанс, отсега се настройвам.
Не ги мисли прогестерона и разни грешки - не се е хванало и това е ..

Както съм писала и преди - имам естествено забременяване до 8-ма седмица , но все пак се случи.
От инвитро - нула имплантация.

# 597
Чакаща, съжалявам, пожелавам ти много късмет, сили и упортство, само това ти трябва за успех!

# 598
  Благодаря ви, момичета! Надявах се на успех, понеже спазвах всичко стриктно, пиех лекарствата под час, направих вливка, правихме и ТВЛ през май. Ама, нейсе, човек като си няма късмет. Всеки път си казвам малко късмет ми трябва, ама да ми дойде навреме.Изобщо не е лесно, а се самонастройвах, че този опит няма да го мисля много-много, понеже уж съм взела всякакви предпазни мерки.... Да, ама не стана така. Не съм мигнала цяла нощ. От акъла не ми излиза. Иска ми се докторите да ме насочват, да ми напомнят какво да направя, за какво да внимавам, кое да изследвам. Толкова ли е трудно, да му се не види! А ние се превръщаме в някакви, едва ли не детективи, разбирачи. Аз специално никъде не можах да си отпусна душичката, да съм спокойна пред кабинета или след преглед. Постоянно съм с някакви записки, нещо да не забравя да попитам. Мая, какво да ти кажа, не възлагай големи надежди, ако ембрионите още в началото изостават или се делят неправилно. На мен, в "Надежда", два пъти ми се случи да имам неправилно делящи се. И двата пъти ми казаха, че не стават, нито за трансфер, нито за замразяване. Иска ми се да ти кажа да вярваш в чудеса, но как, като аз самата вече не вярвам.

# 599
Чакащата, кураж и успех следващият път! От добрата гледна точка мога да кажа, че този доооста дълъг и трънлив за мен път се оказа и може би едно от нещата, които ме обогатиха най-много, научих неща за спецификата на тялото ми, за психиката ми, които се оказаха изключително полезни за мен специално. Не унивай, всичко се нарежда! Hug

Общи условия

Активация на акаунт