Клиника Адела Фертилити - Тема 5

• 58 886
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • Varna
Някой да има излишен Progestan 50mg/ml., ампули?

# 616
  • София
Момичета, кога се пускат вит Б и Д? Има ли значение? Ял неял в цикъл или не?

# 617
daredevil
Няма значение, но важното е ако приемаш добавка или мултивитамини които ги съдържат 2 седмица да си направила почивка иначе  резултата е фалшив.

# 618
  • София
daredevil
Няма значение, но важното е ако приемаш добавка или мултивитамини които ги съдържат 2 седмица да си направила почивка иначе  резултата е фалшив.
Благодаря!

# 619
Момичета има ли някакви шансове Адела да подпише с фонда през януари?

# 620
  • София
daredevil
Благодаря!
Във Вечерната иглика има ли? Аз само такова пия?

# 621
Вечерната иглика няма да повлияе на изследването на витамините Д и В.

# 622
Момичета знаете ли дали в Адела правят ЕРА тест(имплантационен прозорец)?

# 623
  • София
Такъв тест се прави при Владимиров, Адела не правят.

# 624
Привет! Към кой репродуктивен ендокринолог насочва д-р Калчев, освен доц. Русев? И понеже в "Адела" не правят тест за имплантационен прозорец, къде може да се направи такъв, но след това и резултатите му да бъдат признати/разчетени от Калчев? Събирам всякакви мнения.

# 625
Здравейте, момичета.
Дойде време и аз да помоля за малко помощ. Аз и преди съм казвала, всичките ми години опити и всичките ми познания се изпариха, след като се отказахме от борбата за второ дете. Знам, че темата е за клиника Адела, но ви моля както в годините аз съм се опитвала да помагам в нея, сега вие да ми помогнете.

Сестра ми и мъжът ѝ прави опити за бебе вече повече от година. Не успях да я убедя да отиде при д-р Калчев, но поне за момента имаме уговорка всичко да ми докладва след прегледи при лекаря, който си е избрала. Та, днес е бил първият ѝ преглед. Имала задържани фолукули от доста време и са ѝ изписали Serpafar. Ако до 3 месеца няма бебе, да ходят съответно за цветна снимка и спермограма. Доколкото прочетох, това прилича на Клостилбегит. Качвам снимка на хормоните, изследвани на 2-ри ден. Моля споделете какво мислите за нейния казус.
Скрит текст:

Благодаря ви!

# 626
  • София
Да отиде на ендокринолог, това tsh трябва да се свали.
CRP показва че има някаква инфекция,  може да е от грипа, да си обърне внимание.
Аз не бих пила serpafar без ЦС и СГ.

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 18:28 от huligankata

# 627
  • Варна
На мен с това ФСХ и ЛХ изобщо не ми изглежда да има задържани фоликули... Ако е удобно да попитам,  кой е лекарят?

# 628
Елинце и на мен по хормоните не ми изглежда да има задържан, да не говорим за няколко. Обикновено естрадиол е доста висок, а в случая е по-скоро нисък. ФСХ не може да се каже, че е висок, но не прави добро съотношение с ЛХ. Изобщо не ми се вижда добра идея да пие кломифен ей така. За мен лично и най-слабата стимулация без процедура си е чисто пукане на патроните. Един изгубен шанс. В крайна сметка никой не знае какъв път ще извърви и колко химия ще трябва да поеме в името на каузата.
Не е лошо да се консултира с ендокринология. ТСХ не е съвсем в идеални стойности, а понякога и при идеални хормони пак се оказва, че има проблем. Така или иначе профилактиката е полезна предвид огромния брой хора с щитовидни проблеми.

# 629
Аз също мога да кажа, че с подобни хапчета си разжутах така хормоните, че няма овладяване. А особено е кофти да се пият, ако не са проверени тръбите и няма спермограма. Подкрепям Хулиганчето, че трябва ендо за щитовидната.

Общи условия

Активация на акаунт