Клиника Адела Фертилити - Тема 5

• 58 859
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Честита дъщеричка,Сънче !!!
Да ти е жива , здрава ,да расте усмихнато и палаво дете!
Леко възстановяване 😘

# 661
Честито пълно щастие, Сънче!!!
 Да расте здрава, умна и щастлива! 😗😗😗

# 662
  • София
Сън,честито щастие❤Да расте здрава ,щастлива и да носи само радост на семейството.

# 663
  • София
Честита радост, Сънче Simple Smile Да е здрава, красива и да има много късмет Simple Smile

# 664
Сънче, честита дъщеричка! Да Ви е жива и здрава, много щастие и радост да дарява на цялото Ви семейство!

# 665
  Привет на всички! Сънче, поздравления, мила! Имаш най-хубавият коледен подарък, бъдете здрави!
  Сядам да ви пиша накратко. Видях се с доктора. Предлага ми, ако искам да правим стим-я, следващия цикъл да пусна  само FSH и E2 на 2-3 ден. Задължително, обаче ще държи на ПИД и трансфер без такъв- няма да ми направи. Прати ме да изследвам анти-лупус-антикоагулант, антикардиолипидни антитела и анти В2 гликопротеин в "Бодимед", в случай че избера нов опит с мои я. Прогестеронът, според него, не е причината за неуспеха. Кринонът е най-добрият препарат, по мнението на доктора. Но понеже го поставяме вагинално, стойностите в кръвн. изсл-я са ниски, а всъщност те са достатъчно високи в матката. Другият вариант е донорски ембрион. В България не се наема да ми препоръча къде и затова ме свърза с Милен от "Турмед сървиз", с който се видях същия ден. Опциите са готов ембрион, срещу 3500 евро в Чехия, кл-ка "Gest", като гарантират 2 качествени ембриона, а при евентуален неуспех, ти дават нови 2 ембр., като се доплащат 690 евро за нов трансфер. Два донорски ембр. в Кипър струват 5700 евро, в "Ginolife". Д-р Калчев оставя решението да бъде изцяло мое.  Но ако имам нужда от преглед или проследяване, избирайки друг път, ми каза, че никога няма да ме върне, за което му благодаря! Трудно ми е да взема каквото и да е решение, чета непрекъснато и пак си блъскам главата.
Иначе, донорска програма в "Адела" няма да има, поне скоро. Първо, че няма донори. И второ, че внасяйки замр. я., процедурата се оскъпява значително, качеството им съмнително, има специфики и трудности при пренасянето им,  а успехът пак не е гарантиран. Калчев каза, че не може да си позволи хората да плащат луди пари и да има разочаровани и разревани момичета. Чест му прави откровеността с нас!

# 666
В Пловдив има добра донорска програма с украинска банка. Цените са ок, а успеваемостта е висока.

# 667
В Пловдив има добра донорска програма с украинска банка. Цените са ок, а успеваемостта е висока.
И коя е тя, Кристи? Ако е " New life", цените са убийствено високи за мен. Чета за суми от 12 000-13 000. Благодаря ти, все пак!

# 668
А, де... Буена трябва да питаш, тя беше проучвала сериозно. Мисля обаче, че можеше и наполовина, за по - малко яйцеклетки. Обади се и питай.

# 669
Чакаща,

Пробвай и наша клиника с донорска Я.

За осиновяване на ембрион в чужбина не се бях сещала изобщо като вариант....
Според мен ще излезе доста по-скъпо от донорска я. тука - като сложиш транспорт, хотели...и др. newsm78

Аз да се оплача, че пак съм с огромна киста с течност и ми пречи много. След НГ тръгвам по мамолози.
Ще търся хирург да ме оперира и да ми махне цялото сакче. Tired

# 670
  • София
New life работят с first egg bank (или поне това ми е давала Буена). Може да се разгледа, има цени, могат да ти дадат достъп ако питаш в чата.

Аз в началото на месеца говорих с Калчев по темата, каза че имат комуникация именно с тази банка, но зависело от ембриолога да задвижи нещата. Наистина цените са солени.

# 671
И коя е тя, Кристи? Ако е " New life", цените са убийствено високи за мен. Чета за суми от 12 000-13 000. Благодаря ти, все пак!
Аз съм пациент на тази клиника и ако искаш мога да дам инфо и ми пиши на лични.  Ползвах тази донорска програма с успешен резултат. Сега се каня за правя ЗЕТ след празниците.

# 672
Чакаща,

Пробвай и наша клиника с донорска Я.

За осиновяване на ембрион в чужбина не се бях сещала изобщо като вариант....
Според мен ще излезе доста по-скъпо от донорска я. тука - като сложиш транспорт, хотели...и др. newsm78

Аз да се оплача, че пак съм с огромна киста с течност и ми пречи много. След НГ тръгвам по мамолози.
Ще търся хирург да ме оперира и да ми махне цялото сакче. Tired
  Да, излиза много скъпо и пак с несигурен резултат. Затова трябва да избера наша, местна клиника в Бг. Важно ми е обаче, да правят и биопсия за импл. прозорец в нея. Освен при Стаменов и Владимиров, на друго място правят ли, някой знае ли?
 А кистата я махни, за да не я мислиш и нея! Смело напред!

# 673
Честито Сънче! Бъдете живи и здрави

# 674
Привет! На 27-28 дек ще работи ли лаборатотията? А доктора?

Общи условия

Активация на акаунт