Клиника Адела Фертилити - Тема 5

• 58 861
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Чакащата, горе главата. Стискам палци следващият път да е успешен.

Колкото и да е красив и правилно делящ се един ембрион, това не е гаранция за успех.
Имала съм трансфер на 4 прекрасни, красиви ембриони - резултат 0. Преди това естествена Б до 12гс.
Последният прекрасен му правихме ПИД, оказа се грешка при деленето, несъвместима с живота.
Така че не се самообвинявай че не е станало. В крайна сметка и вие, и докторите, и ембриолозите правите каквото можете, останалото е късмет.

Чакаща, аз ще правя 44 тоя месец.
И аз съм си дала още 1 опит с мои, после отивам за донорска Я.

Дели, извини ме, че ще засегна болезнена за теб тема. Искам да те питам, защо след този резултат от ПИД решихте, че на по-късен етап ще пробвате с донорска Я., а не с донорска сперма?
На консултацията с генетик след ПИД имаше ли вече направен кариотип?

Аз съм също в очакване на първия ПИД на поредния перфектен ембрион на спонтанен цикъл.
От сърце ти желая следващия ти опит да е успешен!

# 646
Момичета, привет!

Дали някой може да ми разясни следното - на сайта на клиниката има обявени процедури - Офис хистероскопия, диагностична хистероскопия и оперативна хистероскопия. Аз мислех, че офис хистероскопията и диагностичната е едно и също, но цената на второто е двойна. След офис хистероскопия пише Scratch - да не би това да е просто надраскване на лигавицата, без оглеждане на матката? Някой правил ли го е в новата клиника да ме ориентира за разликата (оперативната е ясна, но за другите две)?

Благодаря!

# 647
  • София
Много интересна и информативна статия за DHEA и  бързам да я споделя:
https://itstartswiththeegg.com/faq/dhea-and-egg-health/

# 648
Здравейте!

Вчера се роди моята дългочакана снежинка след дълго раждане, преминало в спешно секцио. Прекрасна е! Невероятна! Любовта на животът ми от първата секунда, в която я пожелах, засилила се през всички изпитания и превърнала се в най-ясното и красиво нещо - реалност! Пожелавам на всички ви скоро тази радост и това усещане за сбъднат сън!

# 649
Оххх честито ти бебче 😚 Толкова хубав коледен подарък , да ти е жива и здрава 😍

# 650
Сънче, честита дъщеричка!  HugВъпреки трудностите сега държиш в ръцете си най-прекрасното чудо! Бъдете здрави и щастливи! Леко възстановяване! bouquet

# 651
Честита радост!  Heart Eyes

# 652
Сън, честита дъщеричка!!! Бъдете здрави и благословени! Hug

# 653
Сънче, честито и тук. Най-голямото щастие вече е ваше. Чака ви приказна Коледа. Пожелавам ви да е жива и здрава, да е много щастливо и обичано дете и да има много късмет в живота. 😘😘❤️❤️😘😘

# 654
Честито , Сън ! Много весела Коледа ще имате. Да ти е живо и здраво детенце ! Simple Smile

# 655
  • София
И тук да те поздравя, Сънче 😊 Да е здравичка малката снежинка и много да ви радва! От днес започва истинското щастие, ще видиш 😘
Целувки и за двете, но най-много за госпожицата! ❤❤❤

# 656
Сънче,честита снежна принцеса! Много здраве , щастие и бързо възстановяване на теб. Сега ви предстоят най- прекрасните мигове Heart Eyes

# 657
Честита Ви радост, Сънче! Много да сте здрави и щастливи!:hugs:

# 658
Честита радост ooooh!

# 659
  • София
Хайде честита ви принцеса! Да расте здрава и щура за радост на мама и тате Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт