Клиника Адела Фертилити - Тема 5

• 58 868
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Чакащата, горе главата. Стискам палци следващият път да е успешен.

Колкото и да е красив и правилно делящ се един ембрион, това не е гаранция за успех.
Имала съм трансфер на 4 прекрасни, красиви ембриони - резултат 0. Преди това естествена Б до 12гс.
Последният прекрасен му правихме ПИД, оказа се грешка при деленето, несъвместима с живота.
Така че не се самообвинявай че не е станало. В крайна сметка и вие, и докторите, и ембриолозите правите каквото можете, останалото е късмет.

# 601
Благодаря ви още веднъж за подкрепата, момичета! Вече имам час за коментар с доктора. Ще видим какво ще ми предложи, а пък и аз ще си набележа какво да го попитам. Мисля да направя една наистина последна, лека стим-я с мои яйц. и дай Боже успешна докрай! След това, ако евентуално пак ударя греда, ще минавам в други коловози, с друго направление. Има ли борещи се като мен, или пък дай Боже успели със собствени яйц., навършили вече 45? Ще го поразпитам дали скоро ще заработи донорска програма в клиниката. Успех, в нелеката борба, на всички ни!

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 17:23 от 4aka6tata

# 602
  • София
Чакаща, аз ще правя 44 тоя месец.
И аз съм си дала още 1 опит с мои, после отивам за донорска Я.

# 603
Чакащата, кураж и от мен. Не губи вяра и съм сигурна, че това е най-важното за да стигнем до успеха. Обсъдете нещата с доки и стискам палци да ти предложи приемлив вариант.

# 604
Мая, какво да ти кажа, не възлагай големи надежди, ако ембрионите още в началото изостават или се делят неправилно. На мен, в "Надежда", два пъти ми се случи да имам неправилно делящи се. И двата пъти ми казаха, че не стават, нито за трансфер, нито за замразяване. Иска ми се да ти кажа да вярваш в чудеса, но как, като аз самата вече не вярвам.

Знам си аз , даже трансфер не ми се прави. Simple Smile
И аз преди си мислех за донорска я., но сега клоня повече към осиновяване - то така или иначе няма да си е съвсем наше, не ми се експериментира лабораторно повече - да дизайнерсваме деца.
То пак няма гаранция за успех ...

# 605
  • Бургас
Мая, аз пък бих дала шанс на размразени изоставащи тридневни, но само ако бъдат изчакани после до 5ти ден. Моето единствено ембрионче (което сега мърда в корема ми) се делеше по-бавно в началото. На трети ден не беше с 8 клетки и ембриолозите ме предупредиха на 5ти ден да съм в Истанбул, защото има шанс да ми го върнат директно без ПИД, ако не е станало бластоцистче. Аз естествено хич не си направих труда да отида до Истанбул, направо го бях отписала, бавно ембрионче, без ПИД - абсурд, не искам такъв трансфер. Помня как ми се обадиха, беше Събота сутринта и казаха, че ембриончето е наваксало, че чак и почти се излюпило. После видях в репорта на ембриолозите, че са го оценили на 6АВ , което си почти отлично качество. Явно могат да наваксват с растежа и лошо качество на 3ти ден съвсем не означава кофти бластоцист.

# 606
Подкрепям горното мнение.Не се настройвай негативно предварително!Успех!

# 607
Здравейте много се извинявам за въпроса е малко в страни от темата ни тъй като последен контакт с д-р Семерджиева ми беше преди 4 години в клиника Малинов а от тогава нещата доста са се променили?Някой от вас знае ли докторката занимава ли се все още с израждане /секцио/ или не?
Извинете ме отново че е в страни от темата но никъде няма актуална информация.

Благодаря Ви!

# 608
Здравейте,момичета след 4 неуспешни опита реших да сменя клиниката и се насочих към д-р Калчев записах час за 4 януари.Бихте ли ми казали какви изследвания да направя преди това за да съм подготвена.Благодаря предварително.

# 609
  • София
Сладкишче, взимаш си всички изследвания до момента и отиваш на преглед. Док ще прецени дали и какво още ти трябва. Успех!

Териска, най-добре звънни на някоя акушерка да попиташ. Има контакти на първа страница на темата.

# 610
Здравейте,момичета след 4 неуспешни опита реших да сменя клиниката и се насочих към д-р Калчев записах час за 4 януари.Бихте ли ми казали какви изследвания да направя преди това за да съм подготвена.Благодаря предварително.

На мен ми искаше:
fsh,lh,tsh,амх и пролактин.
Ако нямаш скорошни ,в което се съмнявам,щом си била в друга клиника,може да пуснеш едни.
+спермограма,разширена на мъжа.Това е базисно Simple Smile
Забравих, и Е2.

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 17:27 от Vervam

# 611
Здравейте много се извинявам за въпроса е малко в страни от темата ни тъй като последен контакт с д-р Семерджиева ми беше преди 4 години в клиника Малинов а от тогава нещата доста са се променили?Някой от вас знае ли докторката занимава ли се все още с израждане /секцио/ или не?
Извинете ме отново че е в страни от темата но никъде няма актуална информация.

Благодаря Ви!

Преди няколко месеца говорих с нея на тази тема. Занимава се със секцио, но спомена болница, която не ми допадна и съм изтикала този факт някъде далеч в паметта..., просто не помня къде...

# 612
Добро утро, момичета,
Искам да ви помоля за съвет. Днес ми дойде Ц след прием на Регулон заради повишен естрадиол в началото на МЦ. На 3-ти ден трябва пак да пусна хормони и да ги изпратя на док, но тъй като се пада в неделя, едва ли ще ми отговорят преди понеделник... Притеснявам се, че понеделник вече ще е четвърти ден от МЦ и ако се наложи да пия пак Регулон дали няма да е късно... Дали е ОК да се звъни на акушерка в неделя? Или да си изчакам...
Дано това затишие в темичката скоро да донесе много щастие и най-желаните коледни подаръци на всички! Wink

# 613
  • София
Слънчице, според мен и на 2 ден можеш да пуснеш хормони. Звънни на акушерките още днес и питай. Успех!

# 614
Звъниш днес и се разбирате как да действаш, както спомена Дели:)

Общи условия

Активация на акаунт