Клиника Адела Фертилити - Тема 5

• 58 858
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мая, аз бях изцяло само с този препарат. Не искам и да чуя повече за него. При мен стимулацията беше меко казано неуспешна. Но не се шашкай, като проучвах за препарата, имаше и позитивни мнения на пациентки с хубави резултати. Много зависи от индивидуалното състояние на яйчниците ти и предписаните дози. Довери се на док.,   съмненията няма да ти помогнат.

# 76
Аз бях на Гонал , общо 900 единици за 5 дни и сега може би 3 дни на Фостимин заради ЛХ.
И пункция в петък-събота. Praynig
Не е изцяло Фостимон.
Обаче е мускулно...  ooooh!
Имам около 8 фолукула , измерваха ги - едни са по 16мм. има 14 мм. 12мм.

# 77
  • Бургас
Аз бях на втория си дълъг протокол на 375 ед. Фостимон. Смениха ми Гонала защото никак не тръгнаха фоликули с 300 ед. Гонал Ф.

Отговорът беше същият като при стимулацията ми само с Гонал ... 8-9 яйца извадени от които само 5 зрели.

Последна редакция: пн, 08 окт 2018, 14:55 от Solace

# 78
И аз бях с Фостимон , после към него добавиха Мериоферт . Малко , но добри яйцеклетки извадихме .

# 79
За Фостимон не искам и да чувам. Обаче сигурно пак него ще ми набие док – имам чувство, че това му е любимото лекарство. На мен са ми го били самостоятелно и в комбинация с Гонал. Когато е самостоятелен смятам, че има по-лош резултат при мен. Когато беше в комбинация с Гонал забременях, макар и не за дълго.
Мая, днес да не си била в клиниката? Възможно е да сме се засекли в някакъв момент. Беше лудница, особено пред лабораторията. А аз си отвисях от 8 ч. до 12.30 ч. там. Добре че имах приятна компания през цялото време.  Heart Eyes И естествено при мен нещата никак не ми харесват. Тръгнала съм с ЛХ 13 на 2-ри ден, а днес на 7-ми е 11. Утре пак ме викат, но се чудя дали да не се откажа. Имам такава пункция в цикъл започнал с ЛХ 13 и резултатът беше отчайващ.

# 80
  • София
Боби не може ли по рано да включат Цетродита след като стартираш с толкова високо. И аз утре съм там,може да се видим.
Дано док не измислил и за мен фостимон,преди години имах лека хиперстимулация с него.

# 81
  • София
И аз съм на фостимон, имам 3 чисти дни на гонал, после смесено 1 ден гонал+фостимон, после 2 чисти дни фостимон и от днес+мериофет. Абе общо взето миш -маш. Нямам оплаквания, освен че почнаха да ме болят яйчниците ама то вече е и нормално, предвид че са вече на 14-16мм!

# 82
  • София
Здравейте, мили дами!
Опитах да прочета доста неща из темите за Адела, но физически нямам възможност да прочета всичко. Затова имам един въпрос към вас, ако можете да ме насочите....
В клиника Адела работят ли с донори на сперма и може ли самотна жена да отиде и да поиска такъв вид услуга? На 37 съм и вече нямам време да чакам Единственият да се появи, затова се насочвам към такова решение, защото искам да имам дете...

Благодаря на всички отзовали се, а ако има някой минал по този път ще се радвам да се свържем и поговорим!

# 83
Боби,
ти да не си с червена коса и зелени очи ? До мене си приказваха 2 момичета пред лаб.  Peace
Моят Фостимон е 225 ед. и ми се стори високо , понеже последните 3 дни бях на Гонал 150 ед. , но може и да е по-слаб препарата като чета другите дози.

Естрела,

работят с донори на клиника Репробиомед.  Peace
Иди и се консултирай.

# 84
Мая и аз бях на подобна на твоята схема. Една 900ка Гонал и последните дни включихме по 150-200 ед Фостимон. Главно за изравняване на фоликулите. Имаше 2-3 по-големи, които дръпнаха от самото начало и много дребосъци.
Скрит текст:
Док дори удължи с някой ден стимулацията заради тях. Аз честно казано нямах надежда в тях и очаквах да има 4-5 накрая. На пункцията се оказа, че е пунктирал 11 и дори ме третираха като в риск за хиперстимулация. От тях имаше 8 яйца, 7 оплодени и после взеха да окапват всеки божи ден и последните ги изгубихме дори в деня на трансфера. Две замразиха на 3ти ден и на 5ти върнахме единственото ни късметче - дъщеря ми. Честно казано малко бях разочарована от резултата предвид старта и това, че уж сме безпроблемни, ама неизяснени. Не знам дали беше правилната стимулация за мен или просто нещата куцат по други параграфи. Ще видим и замразените в бъдеще, но нещо нямам големи надежди като си спомня за останалите.

# 85
Mersi, Блинг- дано извадиме читави.  bouquet

# 86
Днес много тайни пиленца е имало в клиниката:)

Минавам да ви понаръся всичките:)

babydust7babydust7babydust7babydust7babydust7

И за едното пиленце, което днес има много специален ден още малко: babydust7babydust7babydust7

# 87
Мерси, Сънче! Липсва ми човечето с прахосмукачката и си събирам прашец под формата на работлива мравчица. Animal Ant Взимам и от специалния, че да е двойно по-късметлийски.
Боби,
ти да не си с червена коса и зелени очи ? До мене си приказваха 2 момичета пред лаб.  Peace
Не съм била аз. През последните месеци само червена не съм била. 😜 Сега съм на фаза "неуспешно изрусяване". Но не знам защо си мисля, че днес ти седеше срещу мен и Креми. Викат ме пак на 11.10. Може да се засечем ако имаш нещо тогава.

# 88
Момичета ,искам да попитам нещичко.Преди няколко месеца док ми даде отсрочка до октомври да пробваме естествено и каза после да се видим и да го мислим,ако не е станало.
Е,не стана,та въпросът ми е -сега на акушерка ли да звъня за час или на рецепцията?
При предните ми ходения веднъж ми се накараха така,че съм се обадила на рецепция,че те там не били запознати за какво идвам и тн.Но сега не съм много сигурна ,след толкова много време,пак ли на акушерка да се обадя?

# 89
Аз си мисля, че е по-добре да си запишеш час за консултация, но не знам какво сте си говорили с док. Обсъждали ли сте ако не стане естествено как ще процедирате? Ако не сте е най-добре да си запишеш час, тогава ще имаш време да обсъдиш с него вариантите и да начертаете план. А ако сте говорили примерно за естествен цикъл, тогава би могла и на акушерка да звъннеш и тя ще ти обясни какво е необходимо /предварителни изследвания, кога да звъннеш и т. н.

Общи условия

Активация на акаунт