Клиника Адела Фертилити - Тема 5

• 58 863
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И аз ще съм на 11 там Simple Smile

# 91
Момичета, нямам възможност да чета назад, минавам само да ви кажа, че Frango си има второ момичешко щастие - прекрасна Елена, на 3 седмици 💓

# 92
Боби,

аз съм била Simple Smile Аз съм неуспешно/ избеляло  рижаво с очила Simple Smile

Качих се направо горе в манипулационната , защото не разбрах защо чакам по 2 часа , за да ми дадат инжекциите за деня. Нито бях за преглед , нито да се виждам с док. Вече ме нарочиха Simple Smile Викат " тя Мая е над тия неща". Simple Smile
На тоя етап всеки ден ме викат - и утре ме викат, сигурно и на 11-ти за интерниста.

# 93
  • София
Помня Frango,жива и здрава да и е принцесата.
Събирам си от прашеца на Сън,че не остана а трябва запаси.😉

# 94
Честито на Франго, жалко че не минава да се похвали и тя:) чакаме още порочни чудеса!

# 95
Аз си мисля, че е по-добре да си запишеш час за консултация, но не знам какво сте си говорили с док. Обсъждали ли сте ако не стане естествено как ще процедирате? Ако не сте е най-добре да си запишеш час, тогава ще имаш време да обсъдиш с него вариантите и да начертаете план. А ако сте говорили примерно за естествен цикъл, тогава би могла и на акушерка да звъннеш и тя ще ти обясни какво е необходимо /предварителни изследвания, кога да звъннеш и т. н.

Че ще трябва час,ще трябва.Обаче идеята ми беше за записване на този час на акушерките ли да звънна или на рецепция?Акушерките могат ли да ми запишат час?

# 96
  • София
Момичета, бъдете по-бързички на 11ти, че мен док ще ме опеприра и ме е хванала трепетликата Simple Smile

# 97
Daredevil, по-скоро нас ще ни отсвирят отново да си повисим до обяд. От колко ти е операцията, поне да знам да не вися там и да се върна по някое време? Разбирам те, мен като ме оперираха през 2015 г. влизайки в операционната зала като зароних едни сълзи... едва ме успокоиха. ooooh! Ще стискам палци от близо да мине всичко по мед и масло.  Peace
Vervam, доколкото съм чувала от други момичета, акушерките не могат да записват час за консултация. Те по-скоро организират прегледите на жени в процедура.
Мая, ама как познах без да искам. Не знам защо реших, че това си ти ама не вървеше да питам. Видях те като се качи нагоре и предположих, че вече не издържаш чакането. И аз бях като теб, нямах преглед и чаках само док да ми види изследванията и да ми назначи лекарствата. Не помогна и това, че бях рожденичка. Та ЧРД-то ми мина половината ден в клиниката и то за втора поредна година.
Да е честита рожбичката на Франго. Все така да повтарят и потретват всички в темата.
Соренда, ще ми е приятно да се засечем.  Simple Smile
Палчета за една от нас, която днес вече трябва да е минала пункция. Дано резултатът е многоброен.  Flowers Four Leaf Clover

# 98
  • София
Daredevil, по-скоро нас ще ни отсвирят отново да си повисим до обяд. От колко ти е операцията, поне да знам да не вися там и да се върна по някое време? Разбирам те, мен като ме оперираха през 2015 г. влизайки в операционната зала като зароних едни сълзи... едва ме успокоиха. ooooh! Ще стискам палци от близо да мине всичко по мед и масло.  Peace
Боби, тя ще е след обед в Щерев, така, че аз вас ще чакам да ви види док и тогава ще ме почва мен Simple Smile Благодаря! Дано, че аз от сега съм ги заронила Sad

# 99
Ааа, ясно. Ами тогава дано да минем бързо. Ще е добре хем за нас, хем за теб.  Wink

# 100
Аз утре пропускам- в петък ме викат.

Иначе фоликулите са напреднали с 2 мм. за 2 дни и имам 18-16 мм. Пункцията може да е за понеделник.
От Фостимона май нарастват по-бавно.

А на вас дават ли ви изследванията на хартия? Аз трябва да си искам от регистратура, зашото нищо нямам на хартия.

# 101
  • София
Аз също си ги искам изрично изследванията и то само от регистратура.

# 102
Момичета, пункцията ми е в петък. Стискайте ми палци за късмет:)

# 103
А Цетротид имаш ли сутрин? И моите нарастват бавно. Обаче сега съм с някаква странна схема. ЛХ-то ми вчера беше вече 21, а док не ми е написал да бия Цетротид, направо Фостимон вечер. И се надявам като няма Цетротид фоликулите да нарастват по-бързо /не знам дали по принцип подтискането на ЛХ-то с Цетротид забавя развитието на фоликулите/. Да видим дали ще стигна аз до пункция, много ми е интересно какво ще стане с тази схема, за първи път ми я прилага.

Много рядко ми дават изследванията, примерно вчера Мира ми ги даде. Почти винаги аз си ги искам от регистратурата. Така беше и в Малинов преди.

Късмет, desigirl. Стискаме палци. Аз ако стигна до пункция не знам за кога ще е. Док мислеше, че може да е за събота-неделя. Явно д-р Семерджиева ще ми я прави.

# 104
Палци на всички ви в следващите дни:))

Общи условия

Активация на акаунт