Клиника Адела Фертилити - Тема 5

• 58 864
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Привет момичета! Не съм се включвала след отрицателния тест, но то и нямаше какво толкова да пиша.Сега обаче имам една много голяма чуденка......След  неуспеха на първия ми трансфер,док ми назначи имунология,вит.Д и Б12 и лупос -антикоагулант. Имунологията ми е под всякаква критика : НК-клетки 30%, тест за ембриотоксини -полужителен, завишени ТЛА, Б12 силно под долна граница, само вит.Д беше в норма -малко над горна граница. А този лупос -антикоагулант и той се оказа полужителен. Доколкото успях да се информирам и от вас и от други, вливките за НК-клетките не ми мърдат. Б12 го вкарахме в норми с инжекции и сега го поддържам с хапчета, а за вит.Д, пия по 4 капки на ден вигантол. Относно лупос-антикоагуланта, док. каза ,че при евентуална бременност ще трябва да слагам фраксипарин,защото полужителния тест означавал склонност към образуване на тромби.
В момента съм в подготовка за хистероскопия, защото по време на стимулацията през март направих полип, и заради това и хиперплазия на лигавицата нямах свеж трансфер. Та решихме и матката да огледаме, да видим там какво още ще излезе. Между другото след отрицателния тест цикълът ми стана много обилен и от 32 дни стана на 40. Най - големия ми страх обаче са тези ембриотоксини и вливките на тези имуноглобулини. Прочетох доста противоречиви мнения за тях. Ще съм благодарна, ако някой  минал през това се включи със съвет.

# 106
Не ги мисли сега тези вливки...дъщеря ми прави лятото и то с Имуновенин и мина без особени проблеми.Действай стъпка,по стъпка.Оправи полипа,а после и вливката ще мине.Толкова момичета са правили не една вливка с гамаглобулини.Успех!

# 107
  • София
И аз съм правила вливки - и интралипид и имуноглобулин - нищо страшно няма.

Стискам палци за всички момичета в процедура. И си събирам прашец от Сънчето, дано ми е на късмет.

# 108
  • София
Дали работят с Фонда?

Питам за сестра ми, която сега си търси клиника с добър лекар по фонда.

Благодаря предварително.

# 109
melinda11, все още Адела нямат подписан договор с Фонда, но ако сестра ти реши да бъде в пациент в клиниката, може да кандидатства по Фонда, но през Репробиомед (проследяването и прегледите ще прави в Адела, но пунцията и трансфера ще бъдат в Репробиомед).

# 110
  • София
Благодаря ти, Ев!

Тя има вече получена заповед. Харесала е отзивите за доктор Семерджиева.

Говорила е с Фонда и да й казали, че могат да прехвърлят в друга клиника, която обаче също има договор.

Утре ще звънне в Репробиомед и Адела, за да попита.

# 111
Нека първо говори с д-р Семерджиева как да се организират нещата. Аз съм при д-р Калчев.

# 112
  • София

desigirl успешна пункция,да извадите качествени Я.
Успех и на цялата група днес там,всички с хубави новини.
Боби специални палчета.Heart Decoration

# 113
Благодаря ти, Креми. Но аз пак съм фал. Cry Наистина не знам какво да правя вече. Май няма да я бъде при мен никога. Поне да се бях научила за толкова време да приемам неуспеха без да страдам. Идва ми да се откажа от всичко вече. Disappointed

# 114
Боби, какво стана?

# 115
Боби, никакво отказване, просто мисли за алтернативи и действай по някоя от тях. Не даваме да се отказваш! Само упоритите успяват, а ти си достатъчно упорита и силна, за да не се предадеш и да успееш! Силно вярвам! Прегръдки!

# 116
ЛХ - 90. Естрадиол от 235 на 200 след 2 дни на Фостимон 150 IU. Cry А когато съм без стимулация естрадиола расте нагоре както си трябва.

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 17:39 от Боби ;)

# 117
Боби, съжалявам  Sad
Док какво каза? Какво може още да се направи?

# 118
Не съм говорила с него, защото заради хормоните прегледа отпадна. Утре иска пак да пусна ЛХ. Можело да падне, но при мен то не пада, а само расте. Ако не е тръгнало надолу ще преживея n-тото си канселиране за тази година. И ще се чудя накъде да хвана. Освен да си връщам снежинката... може в нея да ми е късмета. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 22:36 от Боби ;)

# 119
Момичета, успех на всички, независимо кой на какъв етап е!
Боби, тук повечето сме така падаме....но после пак ставаме! Аз също притръпнах към болка и разочарование, ами не ги изпитвам вече, нов месец-нов късмет, ще стане! Hug

Общи условия

Активация на акаунт