Клиника Адела Фертилити - Тема 5

• 58 849
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Звъннах, казаха ми да се изстрелям за преглед веднага.  Praynig
Ще взема такси, с градски транспорт не знам как да стигна и то бързо.
  Привет, Мая! С метрото можеш бързо да стигнеш. Слизаш на Г.М. Димитров и оттам е около 5-10мин. ходене пеш.
 А относно достъпа до докторите - навсякъде е така. Какво като имах моб. тел. на Стаменов и Персенска. Звъниш, пишеш съобщ., реакция няма. Получиш отг. след 1-2 дена.

Последна редакция: ср, 03 окт 2018, 10:45 от 4aka6tata

# 61
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Да, всички можем да притесняваме и ще се отзоват или отговорят веднага с изключение на Мира. Тя си работи по симпатии, на мен последно ми писа, че била на театър и нямала време. И накрая завърши с израза ( аре, чао). Отказах да ходя в тази клиника. Защото, ако звънна на друга акушерка ме питат защо не звъня на Мира? Тя се занимава с моя случай. На всички Ви успех и много бебоци.

# 62
  • Varna
Това е доста странно. Все си мислех, че всяка акушерка е за всеки. В смисъл, ако звъннеш за нещо все ще се поинтересува и ще върне отговор.. И защо пък, само Мира се занимава с твоя случай?

# 63
  • Бургас
Няма такова нещо като акушерка за определен случай ... всички трябва да са на разположение. Колкото до Мира, тя си е така. Говори на харабия без да се съобразява понякога. Няма да забравя как се обадих да кажа, че съм отишла на преглед и се е видяло, че бебетата нямат пулс вече, а тя ми каза само "Ама ти защо си ходила на преглед?" и после "Ей, язък за бебетата" че бяха двечки.
И съм сигурна, че чете форума, защото последният път като я бях наредила тук заради една лъжа, при следващо посещение ме подминаваше в клиниката без да поздрави без нищо.

# 64
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Не ме интересува дали чете или не, аз реших да кажа как е постъпила с мен.

# 65
Анджели, съжалявам за случилото се много... И с право казваш - подкрепям, всички неща трябва да се излагат винаги черно на бяло. Само така нещо може са се подобри!

А по това с личната акушерка - мен винаги са ме питали с кого комуникирам и да се обаждам на него, по простата причина, че е по-запознат със случая ти. Иначе всички са информирани за всичко. Миналата есен като се объркаха тотално нещата при мен, на който и да звъннех за каквото и да е, всички знаеха какъв е проблемът и какво е казал док.

# 66
E, aма са много оправни акушерките !

Аз официално започнах днес стимулация с Гонал-Ф по къс протокол.
Ще гледам да не се втренчвам в процеса , да ми мине с минимален стрес.
Че вече губя ентусиазъм за опити.
Каквото стане - такова  Whistling

# 67
Успех Мая!

# 68
Мерсии  bouquet

# 69
E, aма са много оправни акушерките !

Аз официално започнах днес стимулация с Гонал-Ф по къс протокол.
Ще гледам да не се втренчвам в процеса , да ми мине с минимален стрес.
Че вече губя ентусиазъм за опити.
Каквото стане - такова  Whistling
На мен ми е интересно да споделиш, ако разбира се искаш, какво стана днес на прегледа и какво ти каза доки, след като го информира за проблема с цикъла. Пожелавам ти късмет от все сърце!

# 70
Maya Bee, стискам палци за успешна стимулация и нещата да потръгнат този път. Мисли повече за целта, от колкото за самия процес през който преминаваш. Не е лесно, но ще мине бързо.
Успех и на останалите момичета. Чакаме хубави новини.
След неуспешната стимулация при мен сега за съжаление задържам фоликул и съм на регулон.Доки се надяваше да пробваме на естествен цикъл ведната, но явно ще остане за по натам.

# 71
  • София
Мая успех😉

# 72
Може би ако си по-напред в изследвания,процедури и тн си има определена акушерка,която се занимава с твоя"картон".
На мен лично са ми звънели 3 пъти акушерки и 3-те пъти бяха все различни Grinning
Но аз съм до никъде така или иначе Simple Smile

# 73
Не бих казала, че има конкретна акушерка, която отговаря за някой пациент. По-скоро с течение на времето се случва да контактуваме по-често с някои от тях и така си избираме кого да тормозим повече. Примерно на моите прегледи най-често са Цвети и Теди и е нормално да се чувам по-често с тях. Когато на мен ми се налага да звъня винаги тормозя Теди, нали си ми е любимката. Но и Цвети винаги е била много отзивчива. Heart Eyes
Мая, успех.  Peace

# 74
От днес съм на Фостимон.
Кой беше с такъв препарат - скоро сподели някой ? Wink

Общи условия

Активация на акаунт