Фермата 4 - Съединение - тема 3 (24.09. - 30.09.)

• 38 614
  • 815
  •   1
Отговори
# 120
  • London
Идеята за дуел за фермерски пост между Радка и някой мъж ми е меко казано странна.....според мен ще се набляга на оставане на дуел на хора от един пол. Малко комично ще е на дуел Радка и Ивайло.... по-логично е да го оставят с Нури в битка или Радилена да се бори с Нина или Росица примерно за фермер.

# 121
За мене би било интересно да гледам отново дуел между жена и мъж. Пък ако жената победи - безценно!
Не че последното го вервам, но много би ме зарадвало. Stuck Out Tongue

# 122
За мене би било интересно да гледам отново дуел между жена и мъж. Пък ако жената победи - безценно!
Не че последното го вервам, но много би ме зарадвало. Stuck Out Tongue
И аз миналата година не вярвах Виолета да победи Алек, ама го победи, така че има шанс да се случи пак Wink

# 123
  • Разпиляна във въображението
Да не стане "традиция" фермерите да гласуват срещу победителя в дуелите?

# 124
  • Буркина Фасо
след малко какво ще гледаме ? newsm78

# 125
  • София
Идеята за дуел за фермерски пост между Радка и някой мъж ми е меко казано странна.....според мен ще се набляга на оставане на дуел на хора от един пол. Малко комично ще е на дуел Радка и Ивайло.... по-логично е да го оставят с Нури в битка или Радилена да се бори с Нина или Росица примерно за фермер.
Е защо? Има достатъчно игри, в които мъж и жена могат да мерят сили. Не е нужно всички да са силови и брутални.

# 126
  • London
Е защо? Има достатъчно игри, в които мъж и жена могат да мерят сили. Не е нужно всички да са силови и брутални.

Това е така...., но някак си не мога да си представя дуел Радилена срещу чичо Нури или дядо Ивайло. Ще видим какво ще е довечера.

# 127
Казаха ли нещо интересно сутринта близначките?

# 128
  • Буркина Фасо
Казаха ли нещо интересно сутринта близначките?
ти пък ... hahaha

# 129
Въх познах че Данчи е написал писмо, с предложението си за фермер.

# 130
  • Буркина Фасо
Въх познах че Данчи е написал писмо, с предложението си за фермер.

а стига бе ....

Скрит текст:
при напускането си Йовчев не е ли предложил фермер ?
Викаш да е написал писмо.
Може.Ами после, следващата седмица.

# 131
  • София
Нина ми лази по нервите нещо от известно време, голяма "драма куийн".

# 132
Бонго взимам си думите назад.
Ти се сети че е предложил, аз реших че е с писмо.
Нина прекалява.Ами нормално е другите да се опитат да се впишат
Радка и Христина са мотики .

# 133
  • Буркина Фасо
малиии , кво поколение се задава ....пияндурки на квадрат  hahaha

# 134
Те не се задават, те вече са тук.
Язък за дуела на Радилена. Ха, да ми допадне и се събра пак с тая Христина и си показа простотията.

Общи условия

Активация на акаунт