И не разбирам половината от това, което говори. Ужасна дикция. Чинията на Митко и на мен повече ми харесваше на външен вид, не знам за вкуса, но изцепката ѝ беше гадна и несъобразителна.
, тя за какво е там, за свалки и ухажвания? Да се фръцкоти с белия бански и да обсъжда "пакетите" на същите тия мъже.
Много ме натоварват двете с Христина, чак се радвам, че не мога да гледам всичко. Значи Христина няма епизод да не крещи, вика, изпада в някакви състояния, и никой не ѝ казва нищо и не ѝ прави забележка. WTF? Толкова ли не ги дразни останалите? Супер натоварваща работа. И като гледам, ще се задържи, нито някой я праща ратай, съответно дуелист, нито я викат на дуел, а и тя е здрава и от злоба ще се нахъса още повече. Така че ще си я гледаме Хриса може би до края.
Не знам неволно ли се изпусна, или наистина е толкова...несъобразителна, че си го призна направо.
Не знам неволно ли се изпусна, или наистина е толкова...несъобразителна, че си го призна направо.
Чак вдлъбната.
Не знам неволно ли се изпусна, или наистина е толкова...несъобразителна, че си го призна направо.Препоръчани теми