Фермата 4 - Съединение - тема 3 (24.09. - 30.09.)

• 39 017
  • 815
  •   1
Отговори
# 450
Не гледах снощи, явно нищо не съм изпуснала. Това не е добре , предните сезони не изпусках епизод, а този съм гледала общо 3-4

# 451
А Христина на дуел си я представям като онази лудата Силвия дето си изпопречука всичките пръсти.
За съжаление аз не я виждам и да стигне до дуел, поне не скоро.

Точно като Силвия, тя в доста напреднала фаза видя какво е дуел Grinning Да не говоря, че май имаше общо 2 дуела, като първия беше към края, а втория за финалната тройка.

# 452
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За съжаление аз не я виждам и да стигне до дуел, поне не скоро.
И аз не я виждам, но сигурно е логично - лудостта плаши нормалните хора.

# 453
Христина за мен не е добре. Може би тя е единственият човек, с който не мога да си представя да живея. Не понасям шумни, агресивни хора, които са all over the place и няма къде да избягаш от тях. Грам не се съобразява с останалите, всички са длъжни да я слушат.
Опитва да се каже нещо умно и мъдро, но с поведението си опорочава всяка мисъл и няма никакъв шанс да излезе като умна или мъдра в очите на който и да е.

# 454
  • Sunshine state
И аз започнах да харесвам Росица. Държанието й е много хубаво. Мен взе да ме напряга Лили, колкото и да не е злоблива. Много лично взима нещата и не ми прави хубаво впечатление. Не виждам и защо толкова нападнаха Роман. Христина с типичните си истерии още малко ще я изтърпят и ще й ударят ръчната.
Симеон в предния епизод с това гащеризонче не бих го върнала... Sunglasses

# 455
  • София
Скрит текст:
И аз започнах да харесвам Росица. Държанието й е много хубаво. Мен взе да ме напряга Лили, колкото и да не е злоблива. Много лично взима нещата и не ми прави хубаво впечатление. Не виждам и защо толкова нападнаха Роман. Христина с типичните си истерии още малко ще я изтърпят и ще й ударят ръчната.
Симеон в предния епизод с това гащеризонче не бих го върнала... Sunglasses

Може и без гащеризонче, хаха.  hahaha

Аз вчера не можах да догледам епизода, ще трябва да наваксвам днес, но не съм изненадана, че жена ще е на дуел, каквито и обяснения да дават, това си е един конкурент по-малко за Радилена.

# 456
  • Другата България
Христина с типичните си истерии още малко ще я изтърпят и ще й ударят ръчната.
Надали, няма кой да го направи.

# 457
Милена? Георги? Виждат ми се способни. Не че нейната уста не знае колкото за двама като тях.

# 458
  • Другата България
Не вярвам, на никой не му се занимава като гледам, а и надали въобще е възможно да се укроти тази жена.

# 459
Милена? Георги? Виждат ми се способни. Не че нейната уста не знае колкото за двама като тях.
Не знам само как ще стане.
Това от дума не разбира, щом и кажеш нещо следва истерия и думи, цинизми, псувни.
Как ще стане не знам.

# 460
  • Разпиляна във въображението
Татенцето да вземе да я усмири.

Радилена толкова бързо говори, че в повечето случаи изобщо не й разбирам. А когато се караха с Христина чувах само една какафония.

# 461
  • London

Христина ще бие повечето на дуел, ако й се отдаде възможност. Как блъскаше дървената ограда, такова чудо не пада лесно.

# 462
Ето така виждам аз развръзката до края на сезон 4  Grinning
Двамата шкембелии Митака и Цецо мангасарян - също като Варсамов и Папи айляка ,въпрос на време е да отпаднат от играта  Crossing Arms
Ивайло ,
Скрит текст:
вече са го видяли да се разхожда навън
изобщо не ми се вмества и той за към края
Дидо музикантът, върши там някаква работа ,но и той не знае каква точно.Не е за края и той
Калоян няма да го коментирам
Росица и Милена за сега добре се справят,но на фона на нахаканите Радка и Хриса ,тези жени са слаби
Радка и Хриса също като Македонската девойка и Силвето ще добутат до финала.Лили също няма да я коментирам .За Ваня още не мога да си съставя мнение ,Нури е работлив помак , доста акъл дава ,макар че последния път за дюшемето се изложи нещо ,тип Гечо ми се вижда и той няма да докопа финала. Роман ,скатавката и Симеон са ми на едно ниво и двамата.
Та на края според мен ще са Хриса ,Радка,Георги и някой от тримата -Симеон,Роман или Ваня  Thinking
Финалист-Георги  Joy tooth

# 463
  • Другата България
Христина ще бие повечето на дуел, ако й се отдаде възможност. Как блъскаше дървената ограда, такова чудо не пада лесно.
Затова казах, че ще си я гледаме още дълго време. Tired

# 464
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Росица и Милена за сега добре се справят,но на фона на нахаканите Радка и Хриса ,тези жени са слаби
Аз не намирам Росица за слаба, никак даже. Отделно от това огромен плюс й е, че е работлива, приветлива и сговорчива. Радка е нахакана само в собствената си глава, за всички останали е тъпа и смешна. Дори и чисто физически не е заплаха при евентуален дуел, защото видяхме, че е слаба, просто извади късмет близначката да е по-слаба и немотивирана от нея.

Общи условия

Активация на акаунт