Фермата 4 - Съединение - тема 3 (24.09. - 30.09.)

• 39 002
  • 815
  •   1
Отговори
# 465
Да, ама Макето и Силвето ми беше приятно да ги гледам до финал. Е, Силвето тъповатичко, ама незлобливо. Макето ми е любимка от техния сезон. А тези двете безценни находки за продуцентите - Радка и Христина.. ами, тъпотия и тъпотия+агресия, безценно. Явно според Иван и Андрей това е мнооого интересно за зрителите, да гледаме просташки изцепки нон стоп. Чак такива като тези двете май в нито един сезон не е имало досега.

# 466
Може пък Хриса изобщо да не е толкова силна на колкото се прави.
Какво като си е наранила ръцете- това става с два - три удара в стена, не е боксирала с часове.
Те и близначките изглеждаха яки и на канадска борба се  ежеха на мъжете, ама на дуела беше яка излагация.
Такива като Хриса са малко и въздух под налягане.
Радка също не беше най добрия дуелист.Просто близначките бяха много, много зле.
Мисля, че Роси може да отвее и Хриса и Радка.

# 467
Може пък Хриса изобщо да не е толкова силна на колкото се прави.
Какво като си е наранила ръцете- това става с два - три удара в стена, не е боксирала с часове.
Те и близначките изглеждаха яки и на канадска борба се  ежеха на мъжете, ама на дуела беше яка излагация.
Такива като Хриса са малко и въздух под налягане.
Радка също не беше най добрия дуелист.Просто близначките бяха много, много зле.
Мисля, че Роси може да отвее и Хриса и Радка.
Искам да се махат Христини и Радки, че не се издържа. Много ме нервят, много. Тази година участниците са под всякаква критика с малки изключения.

# 468
За мен пък тези с мед да ги намажеш на фона на миналогодишните. Ще припомня само няколко - Дарина, Божидара, Ивона, Елена, Вила...о, забравих, Мъйшо, Алек... Sob мога да продължа списъка Satisfied

Последна редакция: чт, 27 сеп 2018, 16:08 от pip4i

# 469
  • Карнобат
Трудно ми е да си избера фаворит,но за сега само май Георги дето става за нещо,за останалите имам различно мнение.Особено двете грации Хриска и Радка,на тях им дай пиене човек.Рада не ме кефи,защото има баси дебилния поглед и не става за нищо и тя.

# 470
  • Другата България
Да, ама Макето и Силвето ми беше приятно да ги гледам до финал. Е, Силвето тъповатичко, ама незлобливо. Макето ми е любимка от техния сезон. А тези двете безценни находки за продуцентите - Радка и Христина.. ами, тъпотия и тъпотия+агресия, безценно. Явно според Иван и Андрей това е мнооого интересно за зрителите, да гледаме просташки изцепки нон стоп. Чак такива като тези двете май в нито един сезон не е имало досега.
Наистина не е имало, всички сезони съм изгледала.

# 471
Aaaaa! Не! Македонския бухал и Сиса Тъпото не могат да стъпят на малкия пръст на Радка-Пиратка и Хриса-Смока. Тия последните са явен пример за деградация на един човек. Докато ония си бяха що-годе добре Joy
Аз залагам 10-ка на Росито, че ще стигне финала...

# 472
  • Варна
Аз пък казвам,  че ще си замине по-рано. 😁

# 473
Интересно колко ли процента зрителски вот ще спечели Хриса - смока/ това ми хареса/ ако не дай си боже стигне финал.

# 474
  • Варна
Освен на баща си,  друг здравомислещ няма да я подкрепи.

# 475
  • Sunshine state
Ако всички скочат срещу неистовите й крясъци, а не й мълчат като бити задници, няма да е толкова истерясала всеки път, ама нейсе. И хич не смятам, че е силна. Дори мисля, че на дуел ще я размажат. Аз ако бях, щях да я сложа за ратай и после да я опъна на дуел да я видя колко е сербез.

# 476
Хриси-джибрата е рокерка и предполагам-жилава. В тялото е като мъж. Това, което би я съборило е лабилната й психика. Ако я победят в една от игрите, която не е последна, е възможно да загуби концентрация за следващите.

# 477
Христина е лесен съперник,защото е лабилна психически и загуби ли първата или втората битка и е аут.Ще крещи,ще нервничи,ще губи контрол,ще губи концентрация и воала,тя сама ще си се изкара.Страхотно противно същество.

За мен сезона е провал,заради разделението и факта,че не симпатизирам на нито един от участниците и за мен никой от тях не е достоен за Фермер 4.Ако сега и на прима виста трябва да назова име,бих казала Симеон.

# 478
  • London
Абе и Нора я псуваха наред ама на финалната права всички я захаресваха. Да не стане така и с Христина?

# 479
  • София
Същата Нора, която нарече Симо "мангал" ли? Аз лично никога не съм я харесвала.

Общи условия

Активация на акаунт