Фермата 4 - Съединение - тема 3 (24.09. - 30.09.)

• 39 018
  • 815
  •   1
Отговори
# 435
  • Разпиляна във въображението
От другите игри съм останала с впечатлението, че не могат да споделят.

# 436
И мен ме подразни и от тъпотия си каза, че е разпознала и затова е избрала...
Ха-ха, да, няма никой в главата. Joy И не разбирам половината от това, което говори. Ужасна дикция. Чинията на Митко и на мен повече ми харесваше на външен вид, не знам за вкуса, но изцепката ѝ беше гадна и несъобразителна.

Роман много ме подразни снощи. Само се подпира. Всеки бачка и пушек се вдига, той се почесва. Неприятен и мазен ми е, също и нагъл. Харесаха ми реакциите на Георги и на Симо.

Нина защо не спрягаше Хриса и Милена като евентуални противнички или съм пропуснала? Хриса силна ли изглежда?

# 437
Ми да ти кажа тъпо е... За един ден да загубят 3-4 пъти е супер демотивиращо... Не знам как изобщо продължават да работят, пък това с манджата беше супер тъпо. Тая коза по-добре да си беше мълчала, че разпознала манджата на Митко, поне Росито да не се дразни. От сега разбирам, че тукашните нямат никаква милост към емигрантите - дано Нина победи няма значение срещу кой, усещам, че ще даде силна заявка.

СПОЙЛЕР! НЕ ОТВАРЯЙ АКО НЕ ИСКАШ ДА РАЗБЕРЕШ КАКВО ЩЕ СТАНЕ!
Скрит текст:
Прочетох, че Александра се е мернала в София и си мисля, че е отпаднала от Нина, но не съм сигурен.

Много моля, ако някой ще коментира спойлера, нека и коментара да е в скрит текст!

# 438
  • Другата България
Казах ви аз за Росица, че е свестна, ето, че вече все повече съгласни с мен има. Peace
Нищо общо с визитката си няма тази жена, дано се задържи повече време във формата.
Не сгреших и за избора на Радка за дуелист- сигурна бях, толкова предвидима е, че чак е скучно. На лична база избра Нина и за ратай, и за дуелист. Всички останали приказки са лицемерие. Искала да останат повече мъже..... hahaha, тя за какво е там, за свалки и ухажвания? Да се фръцкоти с белия бански и да обсъжда "пакетите" на същите тия мъже. Stop Много ме натоварват двете с Христина, чак се радвам, че не мога да гледам всичко. Значи Христина няма епизод да не крещи, вика, изпада в някакви състояния, и никой не ѝ казва нищо и не ѝ прави забележка. WTF? Толкова ли не ги дразни останалите? Супер натоварваща работа. И като гледам, ще се задържи, нито някой я праща ратай, съответно  дуелист, нито я викат на дуел, а и тя е здрава и от злоба ще се нахъса още повече. Така че ще си я гледаме Хриса може би до края. Confused
Роман е скатавка, това беше ясно още от началото. Но и си го търпят и него, изобщо този сезон голяма демокрация цари там. Laughing
Относно избора на Нина, дано е Алекс. От Ваня може и да отпадне /някой чу ли я Ваня да говори изобщо нещо досега?/, а ми се иска да остане.

# 439
Относно дуела в неделя
Скрит текст:
И аз научих ,че Александра отпада ,но по-нататък и Нина ще отпадне  Peace

# 440
Наистина тъпо се получи това с манджите.От Разлог съм, това ястие е традиционно за нашия край и в интерес на истината на Росица по му приличаше на същото.
Но пък Радка си каза че поочти е разпознала чинията на Митко, щото е много сложно да се уговорят предварително.
Трябваше емигрантите да се гушнат тортата за Лили и да си я ядат сами.

# 441
  • Другата България
Но пък Радка си каза че поочти е разпознала чинията на Митко, щото е много сложно да се уговорят предварително.
А, това забравих. hahaha Не знам неволно ли се изпусна, или наистина е толкова...несъобразителна, че си го призна направо.

# 442
А, това забравих. hahaha Не знам неволно ли се изпусна, или наистина е толкова...несъобразителна, че си го призна направо.

Според мен не е неволно.. тя няма филтър, каквото мисли, това казва.

# 443
Според мен се изтърва от тъпотия.. Не мисли преди да говори, 'щот няма с какво. Жал ми стана за Роси, защото с едно-единствено изречение омаловажи целия ѝ труд, старание и хъс за състезание. Проста Радка!  ... и нагла. Rage

# 444
  • Другата България
И на мен ми стана жал за Росица.

# 445
Бих казала тъпа.  Tired Чак вдлъбната.

# 446
  • London
Ми да ти кажа тъпо е... За един ден да загубят 3-4 пъти е супер демотивиращо... Не знам как изобщо продължават да работят, пък това с манджата беше супер тъпо. Тая коза по-добре да си беше мълчала, че разпознала манджата на Митко, поне Росито да не се дразни. От сега разбирам, че тукашните нямат никаква милост към емигрантите - дано Нина победи няма значение срещу кой, усещам, че ще даде силна заявка.

Скрит текст:
Прочетох, че Александра се е мернала в София и си мисля, че е отпаднала от Нина, но не съм сигурен.

Много моля, ако някой ще коментира спойлера, нека и коментара да е в скрит текст!

Скрит текст:
Тя и Нина е вече навън, въпросът е кой кога е излязъл.

# 447
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А, несъобразителна... просто си е тъпа. И за да не прозвучи обидно, ще перифразирам, като във вица - Не казвам, че си глупав! Просто нямаш късмет, когато ти се налага да мислиш.  Laughing
А Христина на дуел си я представям като онази лудата Силвия дето си изпопречука всичките пръсти.

# 448

Скрит текст:

Скрит текст:
Тя и Нина е вече навън, въпросът е кой кога е излязъл.

Скрит текст:
Да и това го мернах някъде ама имам друго инфо, че е още във фермата

# 449
  • Другата България
А Христина на дуел си я представям като онази лудата Силвия дето си изпопречука всичките пръсти.
За съжаление аз не я виждам и да стигне до дуел, поне не скоро.

Общи условия

Активация на акаунт