Фермата 4 - Съединение - тема 3 (24.09. - 30.09.)

• 38 996
  • 815
  •   1
Отговори
# 480
  • гр.София
Тази година са направили невероятен кастинг. Няма скучен участник.
Съвсем по женски девойките една по една се изяждат. Въпреки това ми се иска да вярвам, че най- накрая жена ще спечели.
Коя жена ли? Защо не Росица или Нина, или Алекс...
Дори и Милена би могла да е.
Ако е мъж, бих заложила на Александър. Изглежда здрав, умен и издръжлив. Учудващо  за мен проявява чувство за хумор.
А Радилена ме забавлява- за мен тя е най- голямата изненада на сезона. Бях убедена, че ще е първата излязла, но момичето има потенциал- учи се бързо, не е мързелива, и глупава не е. Мисля, че тепърва ще поднася изненади.

# 481
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз пък като се сетя как тъпо гледаше, докато Ники й обясняваше задачите и как дори един въпрос не зададе, въпреки че не разбра нищо, ми се струва не само глупава, а и безхаберна. Сякаш най-голямото и важно постижение за нея е, че стана фермер, а как ще се оправят другите не я касае особено.

# 482
Тази година са направили невероятен кастинг. Няма скучен участник.
Съвсем по женски девойките една по една се изяждат. Въпреки това ми се иска да вярвам, че най- накрая жена ще спечели.
Коя жена ли? Защо не Росица или Нина, или Алекс...
Дори и Милена би могла да е.
Ако е мъж, бих заложила на Александър. Изглежда здрав, умен и издръжлив. Учудващо  за мен проявява чувство за хумор.
А Радилена ме забавлява- за мен тя е най- голямата изненада на сезона. Бях убедена, че ще е първата излязла, но момичето има потенциал- учи се бързо, не е мързелива, и глупава не е. Мисля, че тепърва ще поднася изненади.

Не смяташ ли, че е доста дебилско това чувство за хумор...  Grinning Grinning Grinning Като го слушам какво говори чак ми става тъпо на мен.

# 483
  • Sunshine state
И на мен шегите на Александър не са ми смешни. Може да е много кадърен, но е скучен.

# 484
  • Другата България
Александър и чувство за хумор?
Явно гледам друго предаване.

# 485
Умен е спор няма, педант - също. Ама ми изглежда като ония нърдове в училище, където всичко знаят и могат и изкарат ли 5,70, а не 6,00 нервничат. За чувство за хумор дума да не става Grinning

# 486
Сега се чудя, Ники нали беше дал задача на ратайте да направят пейки.Някой видял ли ги е да правят или Радка и това е забравила.

# 487
 на снощния епизод някой каза, че предстои да прави пейки в следващите дн и

# 488
Не знам за вас , но мен формата започва да ме натоварва.Крясъците на Хриса, хиленето на циганина и мутренското му поведение, иронията на Караньотов, май ми идват в повече.Да не говорим за намесата на продукцията и постоянните им опити да подклаждат разделение в двата отбора.
Защо беше нужно да се чете писмото да Роси пред всички, защо беше нужно да се коментира.Това е лично.Никой не уважи писмото на едно дете до мама.Веднага се заядоха за езика
Става отвратително просто.

# 489
  • Карнобат
Тоя мангал май се взе много сериозно май.Аман свикнали са от тяхната вяра на внимание и без нищо нещо да чакат.

# 490
За съжаление опосумите сами си провалят предаването, така да го харесвах това предаване, а вече с всеки епизод ми опротивяват.
Звели циганин-престъпник, две алкохолички и дървен филосов Каранйотов.
Възмутена съм честно.

# 491
Христина с всеки изминал епизод ми опротивява все повече и повече. Голямо изтъкване колко е кадърен "тате", скандали, чудесии..
А Дидо - дано при следващия избор за фермер на седмицата повече мислят като него - да избират разумно.
Радка не смятам да я коментирам. Тя е безнадежден случай.

# 492
  • Разпиляна във въображението
В този епизод само Георги ми хареса. Разправя се с Хриса и раздаде малко команди на останалите. Много мрънкачи.

# 493
Добре само аз ли се изненадах от избора на Нина и да очаквам нейния триумф Grinning Grinning Grinning Иначе голямо кукудяканее, добре че са Гошо и Алекс да ги вкарат малко в ред.

# 494
В този епизод само Георги ми хареса. Разправя се с Хриса и раздаде малко команди на останалите. Много мрънкачи.
И Дидо ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт