Великобритания - Тема 76 Есенно към Зимно Коледно

• 47 557
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • UK
Дежие
Ние, ползваме най-обикновено шампоани, но забелязах, че косата специално на децата е добре, преди с бебешките , бързо се омазняваше.
На шварцкоф вземам аз.  Навсякъде го има.за тялото им използвам бебешките шампоани. От лидл, алди, откъдето дойде.
Таблети имаме от бг леново таб йога напрово е железен този таблет , а оттук с моя телефон  имаше промоция телефон и таблет та самсунг таб, ма кой вид беше ,трябва да питам 😂
И аз искам да се местя ама в някое селце. И малкия град ми стана безинтересен, искаме се на по-спокойно място,  луда работа 😂

# 541
  • UK
Леле, Коконче, ти не се ли оплакваше в началото, че нямало нищо при вас и скучно било. Joy

Благодаря момичета, и ние ползваме в момента Aveeno бебешката серия, но преди това смених още два вида, които купувах от Буутс и после ги спираха. Мислех дали не е ок да минем на нормална серия, не бебешка, ще гледам още какво има. Към lush и подобните имам някакви резерви, от Аveeno иначе сме доволни като цяло.

Лятото дядото подари на сина таблет, имаше оферта на Самсунг, 10 инча, в амазон, страшно съм доволна, накачулих там и моите приложения, булсат и т.н., ама аз го взех с по-голямо намаление тогава.
https://www.amazon.co.uk/Samsung-Galaxy-10-1-Wi-Fi-Tablet/dp/B07 … g+galaxy+tab+A+SM
Преди това имахме два много стари и раздрънкани, нищо не вървеше на тях.

# 542
Внимавайте с Лаш и Боди шоп сапуните, когато са за деца, защото са със силни етерични масла и е стигал до повръщане сина ми, като ги беше докопал по собствена инициатива. Доста силни са Simple Smile

# 543
  • Bristol
За Lush и аз съм с резерви. Дъщерята по едно време много ги почиташе. Много силни цветове ползват и силно миришат. Та затова си мислех, че доста химия са набутали там 🤔
Моята до късно ползваше бебешки душгел, а за косата й взимах детската серия на Лореал или Vosene 3 в 1. Към 10тата година започна постепенно нашите да ползва.

# 544
Тъкмо щях да проверявам кои са тези Лаш, но се сетих за миризливия магазин. Не съм взлизала там, заобикалям го отдалече.

# 545
  • UK
Аз от lush купувам само маска за измиване на лице, с бадеми, билки и не знам какво си, но основата е клей, и изчиства перфектно, едно време продаваха на прах и майка ми си бъркаше маски за лице. За деца не мисля, че са ок като цяло. На тях съм вземала от шоколадовия палмолив, нямаше такава радост. Simple Smile

# 546
Не понасям миризми, а тези силните направо могат да ме убият. Всичко у дома е или без миризма или с едва доловима.

# 547
  • Истински се вижда само със сърцето.
На боди шоп този който е с маслини и портокал почти няма миризма, втори купувам за детето, нито шампоана, нито балсама. Сега взехме душ гел с масло от ше я и той няма кой знае каква миризма. На Луш са силнички да, не съм ги ползвала само съм ги рзучавала като състав, не мисля че имат химия.
Аз съм алергична на силни миризми, а с боди шоп нямам проблем с това което ползваме, а и дъщеря ми е с чувствителна кожа и също е ок.
Ние имахме проблеми с оилатум, детето направи алергия на техните продукти още като бебе. За нея тогава почнах да ползвам Ларош за чувствителна кожа.

# 548
  • Манчестър
Тъкмо щях да проверявам кои са тези Лаш, но се сетих за миризливия магазин. Не съм взлизала там, заобикалям го отдалече.

И аз...става ми зле само като усетя миризмата.

# 549
 И Коконче, освен да те поканя в Корнуел 😜, селца колко искаш, то май друго няма 😂

# 550
  • UK
На мен така ми се идва в Корнуол! Ама за разходка, де. Преди две години гледах Броудчърч и обиколих Дорсет, толкова много ми хареса, сега наскоро изгледах Полдарк и ми се ходи и в Корнуол...

# 551
А на мен така ми се ходи на шопинг, ако не за друго поне да позяпам. В петък заминаваме за България, тъкмо да хванем мунусовите температури 😂😂 и усещам, че ще съм като развързана по моловете 😂. Едно такова молче да ми построят на село, хич няма да страдам 😂. И после за рождения ден на моя милост, в Бат за коледен пазар 😁

# 552
  • UK
Хикоя ерия нещо 2 пъти ми се публикува коментара 🙄

# 553
  • UK
    Хи хи 🤗Ронка в коя ерия е това 😃
    Аз съм си харесала селцето вече 😂  В нашия вилает е😋

# 554
      Хи хи 🤗Ронка в коя ерия е това 😃
      Аз съм си харесала селцето вече 😂  В нашия вилает е😋

В целия Корнуел са само селца, има сигурно 2 по-големи града. И много селца с къщи със сламени покриви и морето е на 2 крачки. Идвайте насам, че само англичанини не е интересно 😂

Общи условия

Активация на акаунт