Великобритания - Тема 76 Есенно към Зимно Коледно

• 47 564
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • на малък остров в океана
Аз пак с въпрос Simple Smile Като напускащи страната трябва да попълним P85 - Get your Income Tax right if you're leaving the UK. Въпросът ми е, ако има надвзети данъци, само с чек ли ги връщат (както пише на страницата на gov.uk, или може да дадеш и банкова сметка, по която да ти преведат? Доколкото успях да разгледам началото на формата, трябва да я попълним от Ирландия, защото трябва да посочим тамошен адрес. Малко е вероятно да си знаем адреса преди да тръгнем.

# 526
Някой ме беше ли ходил скоро в Бат? Ако да, моля ви препоръчайте хотел.
Предния път бяхме в Аби хотел, но сега цените са доста високи там и няма смисъл.

# 527
  • София
Мили дами, моля за съвет. Трябва да купя лаптоп  за 12 годишно дете, но нямам представа от къде и какъв за бъде.  Ще го ползва в училище и за игри.
Моля дайте идеи.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 16:33 от pnet

# 528
В училище? Съмнявам се. Дори телефон не може да ползва в училище. Може би за училище - домашните им са онлайн.

Ние взимаме техника откъдето си харесаме - Къри, Амазон, И бей ...

# 529
  • UK
Аз ще питам тъп въпрос - каква козметика за къпане купувате за децата? Аз по навик си карам с още някакви бебешки шампоан плюс душгел, обаче взех често да не го намирам в буутс и не знам с какво е подходящо да го сменя. Не са бебета, нямат дерматити и някакви чувствителни кожи, но и не ми се струва редно да ползват козметика за възрастни, знам ли, не виждам и някаква детска козметика, само бебешки неща. Кажете вие какво ползвате, моля.

# 530
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дежи аз ползвам натурална козметика за всички, сапуни и шампоани. Отдавна не взимам бебешки специално за детето.

Ужасия на нас когато ни връщаха надвзети данъци ни пратиха чек, но може би има О вариант в сметка няма представа.

За лаптоп не мога да помогна, ММ купува техниката Simple Smile

# 531
  • UK
Дежи аз ползвам натурална козметика за всички, сапуни и шампоани. Отдавна не взимам бебешки специално за детето.
Каква е тази натурална козметика, Илейн, марка има ли? Предполагам не си я бъркаш вкъщи. Ако няколко човека ми дадете някакви имена, ще мога да прегледам другия път като пазарувам и да избера да взема нещо Hug

# 532
Oilatum junior  е детска серия, макар и пак насочена към суха кожа. Ето измиващият им продукт: https://www.boots.com/oilatum-daily-junior-head-to-toe-wash-0300ml-10258119 Но не ползвам него.Simple Smile

# 533
  • Истински се вижда само със сърцето.
Натурални сапуни от Луш или подобни, те имат и много хубави сухи шампоани но аз не съм ги пробвала още. Сега ползвам на боди шоп сапуни и шампоан и съм доволна. Също на Веледа харесвам, там имат и детска
серия с Невен.

Това е на моя позната онлайн магазин за натурална козметика, произвежда се в БГ, ползвала съм от сапуните и са хубави https://roselavender.co.uk/collections/handmade-soaps

Иначе Луш и Боди шоп имат магазини в Нотингам, може да ги разгледаш и ако имат тестери да си вземеш з ада видиш дали ти харесва. Аз така взех на Веледа, защото имат дистрибуторски центъ с магазин до нас и после купих за детето.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 16:30 от Илейн :)

# 534
  • София
В училище? Съмнявам се. Дори телефон не може да ползва в училище. Може би за училище - домашните им са онлайн.

Ние взимаме техника откъдето си харесаме - Къри, Амазон, И бей ...

Точно така, ще го използва за домашните, а не в училище.
Много благодаря!

# 535
  • UK
Благодаря ви! Блу, какво ползвате вие? Simple Smile

Техника като купувам, аз гледам къде е на оферта.

# 536
  • на малък остров в океана
Благодаря, Илейн. Формата е на части, така, че не може да се види дали има поле за банкова сметка, а не можем да я попълним без да посочим ирландски адрес. Явно ще я попълним като се преместим, пък ако имат да ни връщат, ще дадем адреса на брат му в Лондон и той ще ни преведе парите Simple Smile

# 537
Септември купихме със същата цел на детето лаптоп. Acer са много добра марка, но много зависи какъв ви е бюджета. Нашият беше малък и взехме втора употреба от ebay.

Аз съм с много суха кожа и ползва марките Е45 и Vitamin E.

Детето в момента ползва това - https://www.boots.com/burts-bees-baby-bee-shampoo-and-wash-235ml-10078121

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 19:52 от Pampers

# 538
Благодаря ви! Блу, какво ползвате вие? Simple Smile
Aveeno baby най-вече за къпане, но понеже каза, че не искаш бебешка серия, не го писах преди това. Купувала съм и това, за което дадох линк по-горе. Шампоани - детските на Гарние.

# 539
  • UK
За таблета не мога да помогна, ще питам ММ довечера, че той търси за свекърите на Черния  петък.
Аз ползвам за къпане Aveeno, за цялото семейство. Купувам каквото е на промоция дали бебешко, дали обикновената серия. Аз и децата сме с нормална кожа, ММ е малко по-чуствителен. За косата на малката ползвам бебешки шампоани, но за голямата (7г.) ползвам моите шампоани и маски, много и е суха косата, а и поне два пъти в седмицата плуваме та доста изсъхва и се заплита.

Общи условия

Активация на акаунт