Великобритания - Тема 76 Есенно към Зимно Коледно

• 47 325
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
И двете - една изкуствена за вкъщи и една малка, за посаждане в градината. Миналогодишната я уморих, изсъхна, като я посях. Май котките я унищожиха.

Виж изкуствените на M&S, пак бяха около 70-80 високите, но никак не са рехави.

# 316
  • София
Ооо, благодаря, Salsisha! Ще разгедам веднага сайта, а другата седмица ще отида до магазина да видя дали има на място вече елхички.

# 317
  • Истински се вижда само със сърцето.
Тази не е скъпа и е с добри отзиви и снимки от потребители https://www.amazon.co.uk/Classic-Artificial-Realistic-Natural-Br … ft+christmas+tree

# 318
  • Оптимист по принуда
Ние ще вземем жива от Икеа, прекрасни са, но по-късно ще я сложим, че миналата година я 'изпържихме' Blush Иначе, ако се интересувате, днес в Икеа имаше от адвент календарите с ваучер £5.

# 319
  • София
Благодаря, Илейн!
Много ми се искаше първо на живо да я видя елхичката преди да я взема ...  Тъкмо гледах 7ft елхите в сайта на M&S - едната е 85 паунда и много лошо ревю - This tree does not look bushy as in the photograph. It’s branches are very widely spaced making it look sparse and spindly, другата slim 7ft е 175 паунда и още една с цена 195  ...
Гледах една в сайта на Wilko с добри ревюта беше, като отидох на място никак не изглеждаха добре елхичките ...

# 320
Ние сме с изкуствена. С малък диаметър е, за да не заема място, но пък висока. Взехме я преди 3г от Теско и не беше никак скъпа, около £30. Качествена е и поредна година ще я украсяваме. Те първа ще пускат още елхи на пазара, така че ще има избор.

# 321
Имах време за убиване днес и влязох в The range. Имаше много изложени елхи, не съм заглеждала цени, но там обикновено цените са доста атрактивни. Нашата е от Аргос преди няколко години, мисля, че е тази https://www.argos.co.uk/product/2052867. Харесвам си я, но тази, която Илейн показа, изглежда много по-хубава. На мен още не ми е коледно.

# 322
  • Bristol
Ние сме с изкуствена, вече 18та Коледа ще караме с нея. Изплатила се е отдавна 😁
Днес свалих халоуинската украса 😜 За Коледа традиционно си декорирам първия уикенд на декември.
В съботата обикалях из Wiltshire с колелото. Много ми хареса района през който минах, но доста черни пътища имаше, по които си трябва планинско колело. Чак се замислих, дали да не си взема едно 😂 🤣 Снимки от обиколката ми

# 323
Merry, чудесни снимки.
Благородно (понякога не съвсем) завиждам на хората, за които Коледа е елхи, украси, джинджифилови сладки ... схващате идеята. За мен е само 24/7 работа, но на тези години не знам дали от ритейл мога да премина към нещо друго, в което нямам никакъв опит.

# 324
  • Bristol
Аз имам късмет, нашият офис официално затваря между Коледа и Нова година, така беше и в предишната ми работа. Много обичам този период, защото изкарвам повече време в къщи със семейството. Няколко години за Нова Година ходихме на ски във Франция, също много хубаво беше, но най си обичам в къщи 💕

# 325
От няколко месеца съм на нова позиция във верига магазини за играчки. Лудницата е пълна и просто чакам 27.12. Simple Smile

# 326
  • Оптимист по принуда
От няколко месеца съм на нова позиция във верига магазини за играчки. Лудницата е пълна и просто чакам 27.12. Simple Smile
Я кажи имате ли LOL surprise doll house Joy

# 327

Колко ги обичам тези сламени покриви Sparkling Heart

Ей сега е времето да напишеш писмо до дядо Коледа за ново колело.

# 328
  • UK
И ние сме с изкуствена елха, висока до тавана, не е рехава, е, не е и супер гъста, но става. От Homebase я купихме, някъде за толкова беше 70-80 паунда мисля. Вече 6-та година я ползваме и си е напълно ок. С 2 котки в къщи няма шанс за истинска Grin Играчките за елхата са само от плат, дърво и/или метал, никакви гирлянди, че да не се оплетът косматите зверове в тях или да ги нагълтат, че гризкат почти всичко хаха Днес минахме набързо през ТКМакс и пак гледахме разкошните украси, ама викам на дъщерята - или котки, или хубава украса, маме Laughing

# 329
  • София
И ние така с двата котарака:) сложихме вчера едни нови коледни лампичи над камината - веднага се покатери Кеноби да сдъвче една, добре че го спряхме на време, че да не пострада. Като видят нещо ново в къщата веднага решават, че е за тях, че какво друго може да бъде:)

Общи условия

Активация на акаунт