VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 669
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 2 490
Стефан или Мира, подшушнали са им това онова отвън. Вероятно Мира, защото тя повече се изложи.
Иначе дано е Петко...

# 2 491
Надявам се да излезе Кульо ,та да гледаме и коментираме и нещо друго.

# 2 492
  • Под липата
Не зная... Не искам да съдя Веселин. Поставена при същите условия, с човек, който обижда външността ми, намеква за социалният ми статус, провокира ме с моята полова идентичност, коментира личната ми хигиена...споменава партньорът ми като спонсор, а не като любим човек... Не знам, не знам... Колко ли ще съм далеч от това да му люпна един ... Никога не ми се е случвало в реалния живот...ама вътре, като няма къде да се махна...  Относно Божана - да, грубовата е, гласът и е неприятен, цялата е лакти, колене и с левентски ръст като на млад касапин, но въпреки всичко си е нормален човек, с нормални реакции. Нищо извънредно, което да предизвиква подобни реакции на неприязън. Убивате ме с коментари...Честно! Simple Smile

# 2 493
Петко ми е много анти. Залагам на него, но едва ли.

# 2 494
  • София
Петкан ще остане до финалните надписи, той няма да си позволи да излезе по собствено желание, иначе егото къде отива...

# 2 495
  • София
Това самообладание голяма добродетел тук, едва ли не най-доброто качество. Те и серийните убийци имат самообладание.
Е, не е баш така... виж Плачков...  Mr. Green Joy

Peace Peace Peace

# 2 496
  • Бургас
Сериозно ли го мислиш това за Божана?
Към Рафаела ми е въпроса

# 2 497
  • Под липата
Мен ли питаш, Нина? Кое да мисля?

# 2 498
Е, ако Петко остане до края, ще гласувам поне веднъж, за да подкрепя другия човек - дори да е някой от тези, които не харесвам!

# 2 499
И аз клоня към излизането на Плачков
http://-spam082-/n/plachkov-si-trugva-tazi-vecher-ot-bradura.132383.html

# 2 500
Е, ако Петко остане до края, ще гласувам поне веднъж, за да подкрепя другия човек - дори да е някой от тези, които не харесвам!
е като го написа това, не мислиш ли, че някои хора четат...и се надяват на смс-и и сега ще го държат... точно пак него.

# 2 501
  • Бургас
Да,за Божана те попитах.Наистина ли не те впечатлява това,което представлява тя?

# 2 502
  • София
Сериозно ли го мислиш това за Божана?
Към Рафаела ми е въпроса

Само помагам... Wink Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 503
  • Под липата
Че е лакти, колене и левентски ръст на млад касапин? Да... Мисля. Буботи си нещо там, малко е халосна и реве повече от колкото на мен ми харесва, щото аз не рева хич, ама чак заради това да изпитвам всепоглъщаща ненавист и омерзение - нееее! Повече ме дразни оня Ричард. Виж него, необяснимо защо - не харесвам. Даже, срам ме е малко да го кажа, ама ми е противен - и със смеха си, и с прословутото си тренирано тяло... Кво да направя?!  Simple Smile

# 2 504
  • Бургас
Че е лакти, колене и левентски ръст на млад касапин? Да... Мисля. Буботи си нещо там, малко е халосна и реве повече от колкото на мен ми харесва, щото аз не рева хич, ама чак заради това да изпитвам всепоглъщаща ненавист и омерзение - нееее! Повече ме дразни оня Ричард. Виж него, необяснимо защо - не харесвам. Даже, срам ме е малко да го кажа, ама ми е противен - и със смеха си, и с прословутото си тренирано тяло... Кво да направя?!  Simple Smile

Не,левента или братото в нея не ме бърка а постъпките,комплексите,злобата...
Не си ли го забелязала това в нея?
Не те питам защо не я мразиш...

Общи условия

Активация на акаунт